Liverpool (zbiorczy)

Awatar użytkownika
Sergek
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 973

Liverpool (zbiorczy)

Post autor: Sergek » 02 lip 2024, 22:45

Ja to w to wierze wszyscy od Ornsteinow po jednej stronie przez tier 1 NUFC i do Romano po tej smieciowej stronie skali o tym zgodnie pisza. Kwestia pozostaje moment zainteresowania bo ta poczatkowa wersja ze NUFC przyszlo z propozycja deala jest niewiarygodnie glupia. Edwards przypominam ze bardziej siedzi i zastanawia sie jaki klub kupic a nie nad tym. Slot mowi ze codziennie rozmawia z tym asem z Bournemouth a nie z ME hehe.

NIe zdziwilbym sie jakby bylo zainteresowanie Diazem i gdzies w glowach jest mysl skeszowania Kolumbijczyka. Ja nie mam nic przeciwko spodziewalem sie wiecej ale co zamiast to juz wieksza sprawa. Plotki o Gordonie mnie przerazaja. Pierwszy raz uslyszalem jak w sobote bylem na lodce na srodku jeziora gdy ktos powiedzial ze beda juz testy medyczne w Lipsku. I zaczalem sie odruchowo cieszyc ze robimy jakis ruch ale pozniej doszlo do mnie jaki. Na szczescie okazalo sie jeszcze jednak nie ma zadnych testow hehe.

Przede wszystkim musialbym usunac wszystkie moje wyzwiska w jego strone i ktore sa gdzies w internecie. Po drugie w NUFC wyszlo mu lepiej niz sie spodziewalem ale nie wiem czy az na tyle. No i lewa strona to naprawde nie jest cos co potrzebujemy priorytetowo. Tym bardziej mam nadzieje ze Gakpo bedzie wykorzystywany na swojej pozycji i cuda w srodku pomocy i podobne sie skoncza u lysego.

Generalnie obawiam sie ze czeka nas relatywnie ciche lato. Nie spodziewalem sie szybkiego startu w zwiazku z reprezentacjami ale i tak czuje ze bedzie w tym sezonie letnim troche malutko. Endo bedzie numerem 1 bankowo a nawet on otwarcie mowi ze to [ch**] pomysl hehe.

Przepraszam za brak interpunkcji nastepnym razem sie poprawie.

Wróć do „Anglia”