Gry... - Strona 67

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.

Na czym najchętniej grasz?

PS4
24
34%
XBOX One
6
8%
PC
35
49%
komórka
1
1%
tablet
0
Brak głosów
na starszej generacji konsol
4
6%
na innej platformie
1
1%
Premo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Premo » 17 lut 2006, 15:43

Hmm mi w sumie też się znudziła ta gra, ale jestem już dosyć daleko i szkoda, żebym przestał w nią grać. Trochę się zawiodłem na tej grze, myślałem, że będzie ciekawsza i bardziej wciągająca. Według mnie Underground 2 jest lepszy, wolniej się nudzi. Oby następna część była lepsza.

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 20 lut 2006, 22:02

Ja gram na BN narazie największy lvl 80 czarka

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 26 lut 2006, 14:38

Ja jestem 3 i mi sie gra znudzila. Mialem Chevroleta Cobalta, Mustanga, Corvette, i Vipera

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 26 lut 2006, 16:47

Ja polecam Menadżer żużlowy 3.1, Far Cry, Swat 4. Szukam czegoś w stylu Call of Duty 2. I jakiejś fajnej strategii.

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

! NBA 2006!

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 14 mar 2006, 14:04

NBA Live 06 to kolejna odsłona niezwykle popularnej koszykówki sygnowanej logo Elektroników. Praktycznie każda część serii stanowiła krok naprzód w porównaniu ze swoim poprzednikiem, zarówno w kwestii oprawy graficznej jak i grywalności, nie inaczej jest i tym razem. Niezaprzeczalnym atutem jest oficjalna licencja NBA, dzięki czemu mamy okazję zobaczyć w akcji zawodników tej ligi oraz poprowadzić do zwycięstwa jedną z jej drużyn.

Na kolejny etap swojej rozwoju wszedł Freestyle Control ewoluując w Freestyle Superstars - gracz dostaje pod swoją kontrolę największe gwiazdy ligi, które pod jego dyktandem wykonują wszelkie zagrania znane z parkietów NBA. Oszałamiające podania, zbiórki, wsady czy przejęcia w wykonaniu topowych graczy NBA są teraz bardzo realistyczne i pozwalają choć na chwilę zapomnieć, iż nie jest to relacja telewizyjna a dopracowany do ostatnich szczegółów produkt elektronicznej rozgrywki. Nasz rozgrywający może teraz w dowolnym momencie, oczywiście pod wpływem naszego kontrolera, wykonać podanie za plecami czy też myląc przeciwnika podać piłkę w zupełnie innym kierunku niż patrzy. Obrońcy blokują rzuty, usiłują zabrać piłkę przeciwnikowi oraz wykonują zbiórki zupełnie jak najlepsi gracze ligi. Nie można zapominać również o ataku, gdzie nasi koszykarze dysponują szerokim wachlarzem zapierających dech w piersiach wsadów i wykończeń akcji.

W najnowszej części serii NBA Live twórcy oddali do naszej dyspozycji zupełnie nowy system animacji, dzięki czemu widoczna na parkiecie akcja jest niezwykle płynna, również fizyce nie można nic zarzucić - ulepszono m.in. system wykrywania kolizji. Liftingowi graficznemu nie oparły się także pozostałe elementy gry - nowy silnik graficzny pozwolił na zwiększenie rozdzielczości tekstur modeli zawodników, dzięki czemu nasi podopieczni (jak również przeciwnicy) nie tylko zachowują się jak swoi realni odpowiednicy ale również tak jak oni wyglądają. Aby urozmaicić nasze spotkania z NBA Live 06, przygotowano całkiem sporo różnorodnych trybów rozgrywki, m.in. NBA All-Star Weekend, w którym zawodnicy rywalizując w Slam Dunk Contest próbują w jak najbardziej efektowny sposób wsadzić piłkę do kosza. Tryb ten obejmuje także 3 Point Shootout (konkurs rzutów za 3 punkty), Rookie Challenge (rywalizacja "żółtodziobów") oraz NBA All-Star Game i jest dostępny zarówno osobno jak również jako składnik Dynasty Mode. Nie zabrakło także rozgrywek sieciowych, w których możemy zmierzyć się z drużynami wystawianymi przez innych graczy z całego świata, biorąc udział w turniejach czy rozgrywając mecze towarzyskie. Możemy także na bieżąco uaktualniać bazę danych zawodników i drużyn.

Komentarz w tej części NBA Live podczas meczów zapewniają Marv Albert oraz była gwiazda NBA, Steve Kerr, który na tym etacie zastąpił Mike'a Fratello. W trybach Slam Dunk Contest i 3 Point Shootout ponownie mikrofon wędruje w ręce Ernie Johnsona i Kenny'ego Smitha, którzy wprowadzają do oprawy dźwiękowej swój niepowtarzalny styl relacjonowania widzianych na ekranie akcji.

Tyle o Grze :D
Właśnie dosyć niedawno zacząłem w nią grać. Ogólnie nie lubie koszykówki ale na kompie zawsze można się pobawić w amerykańskiego koszykarza. Ogólnie na grze się troszke zawiodłem. Sądziłem że może w wersji '06 bedzie coś w stylu menazera ale jest tylko Dynasty Mode które nie spełnie moich oczekiwań. Brakluje też polskiego języka (nie w komentowaniu meczu, to mogło zakończyć sie klapą podobna do Fify '06.
Pogram trochę dłużej w ta gre to jeszcze sie coś dopisze :D

Pare screenów. Jak widać zawodnikem na okładce jest znakomity as Miami Heat- Dwayne Wade :D

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Ogólnie grę polecam wszystkim. Kto już grał- komentujcie- co wam sie spodbało co nie, w czym jest lepsza a wczym gorsza od swojej poprzedniczki.

Pozdrawiam

Awatar użytkownika
barti-bartek
Pseudoforumowicz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: barti-bartek » 14 mar 2006, 14:28

Ja mam oryginalną wersję oczywiście po angielsku!! Bardzo fajna gra, wciągnęła mnie i już mam sezon 2009-2010 :D hehe Polecam każdemu, kto lubi koszykówkę

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 14 mar 2006, 18:27

Akurat ja mam inne zdanie na temat tej gry. Dla mnie najlepsze jest NBA 2003 w, ktora nadal gram. W najnowszej NBA jest za duzo bajerow, a komputer wchodzi w strefe podkoszowa jak w maslo. A pilka w czasie rzutu za 3 pkt leci chyba z 3 sekundy :roll: Moze ta gra jest najbardziej realistyczna, ale grywalnoscia jest 100 lat swietlnych za nba 2003

Awatar użytkownika
Tobik33
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tobik33 » 14 mar 2006, 19:24

berik pisze:Akurat ja mam inne zdanie na temat tej gry. Dla mnie najlepsze jest NBA 2003
Ja mam takie samo zdanie co mój poprzednim aczkolwiek NBA 2003 jest troche łatwe a NBA 2006 jest znacznie trudniesze. W 2003 potrafiłem na najtrudniejszym poziomie w 5 minut ustrzelić ponad 100 punktów ciekawe co by było gdybym grał 12 :lol: jednak i tak jak mam grać w NBA to tylko w tą z 2003 roku. Z NBA jest tak samo jak z FIFĄ czym starsza tym co raz gorsza. Grywalność po prostu zerowa...

Jagiellonczyk
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jagiellonczyk » 20 mar 2006, 13:09

Wlasnie sciagnalem sobie z eMulka Fifke06- obraz. Zapodalem przez Deamon toolsa i wszystko ok dziala. Niestety sciagnieta wersja okazala sie bez polskiej wersji jezykowej i lektora. Czy mozna skads sciagnac lektora i jezyk i wgrac do katalogu zeby dzialalo?

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 26 mar 2006, 19:24

jeżeli ktoś miałby link to dema gry fifa street to niech mi poda. z góry dzięki

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 26 mar 2006, 19:43

Fubu pisze:jeżeli ktoś miałby link to dema gry fifa street to niech mi poda
Z tego co się orientuje to gra na PC nie wyszła i póki co nie wyjdzie, więc na demo raczej nie masz co liczyć.

Pozdrawiam :D

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 26 mar 2006, 19:54

Ma ktoś może grę Kadilaki i Dinozaury?

z góry dzieki

Awatar użytkownika
Void
Don Corleone

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Void » 26 mar 2006, 20:07

kapi88 pisze:
Fubu pisze:jeżeli ktoś miałby link to dema gry fifa street to niech mi poda
Z tego co się orientuje to gra na PC nie wyszła i póki co nie wyjdzie, więc na demo raczej nie masz co liczyć.
No rzeczywiście FIFY Street nie ma na PC, ale jest za to bardzo podobna Urban Freestyle Soccer... Z tym, że nie ma prawdziwych zawodników :(
Fubu może zupełnie przypadkowo otrzymać od kogoś linka do pełnej wersji na priva :lol:

Awatar użytkownika
Fubu
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fubu » 02 kwie 2006, 18:33

Miałby może ktoś link do gry Urban Freestyle Soccer???

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 02 kwie 2006, 18:41

Fubu pisze:Miałby może ktoś link do gry Urban Freestyle Soccer???
Wejdź na forum http://www.mwteam.org i tam jest, pewnie będziesz miał poblemy ze ściągnieciem ale może sobie poradzisz. :)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”