Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 15 lip 2024, 11:06
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 15 lip 2024, 11:11
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lip 2024, 11:12
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 15 lip 2024, 11:14
Delpiero14 pisze: ↑15 lip 2024, 10:58A co im z tego że daleko zachodzą skoro gowno z tego mają? Jedynie łatkę wiecznych przegrywów. Myślę że każdy angol zamieniłby obecny stan na przynajmniej jedno znaczące trofeum.
Eyesmon pisze: ↑15 lip 2024, 11:03Bardziej pamiętasz mistrzostwo Leicester mimo że było jednorazowym wyskokiem czy coroczne 4 miejsca Arsenalu?moody pisze: ↑15 lip 2024, 10:54A uwazacie, ze lepszym selekcjonerem jest ten, ktory wygra jakis turniej, a na kilku kolejnych albo nie wyjdzie z grupy albo wylozy sie max na cwiercfinale, czy taki ktory co prawda trofeum nie ma, ale widac w jego druzynach powtarzalnosc i praktycznie co turniej melduje sie w finale/polfinale?
moody
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 15 lip 2024, 11:15
E? No nie byloby lepiej, bo przynajmniej mozesz wtedy sie cieszyc ze jestes w finaleChlopaczek pisze: ↑15 lip 2024, 11:12Czy nie byloby lepiej odpasc nawet w tym polfinale ale cieszyc sie gra swojej reprezentacji wiedziec ze postronni kibice tez ja doceniaja i miec nadzieje na wiecej?
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 15 lip 2024, 11:17
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lip 2024, 11:19
Ja wolalbym sie cieszyc gra reprezentacji do polfinalu wlacznie a potem nawet odpasc niz meczyc sie przez siedem spotkan i w tym finale jeszcze przegrac. Patrzac z perspektywy przegranego finalu bo oczywiscie nie znajac wyniku mimo wszystko cieszysz sie z awansu nawet dopchanego lokciem bo masz realna nadzieje ze go wygrasz.
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 15 lip 2024, 11:24
rozumiem ale jest to dla mnie abstrakcja i sie z takim czyms kompletnie nie zgadzam - zgodze sie nie zgadzicChlopaczek pisze: ↑15 lip 2024, 11:19Ja wolalbym sie cieszyc gra reprezentacji do polfinalu wlacznie a potem nawet odpasc niz meczcyc sie przez siedem spotkan i w tym finale jeszcze przegrac. Patrzac z perspektywy przegranego finalu bo oczywiscie nie znajac wyniku mimo wszystko cieszysz sie z awansu nawet dopchanego lokciem bo masz realna nadzieje ze go wygrasz.
ja sie generalnie zgadzam co o czym decyduje w pilce reprezentacyjnej, dlatego tez nie jestem fanem naciskania na czeste zmianymoody pisze: ↑15 lip 2024, 11:14bo o tej powtarzalnosi mowie - w pilce, zwlaszcza reprezentacyjnej decyduja niuanse, jedno poslizgniecie sie czy spudlowany karny, ale to co soutghate niemal gwarantuje to przynajmniej realna walke o trofeum - na piec turniejow w ktorych byl selekcjonerem anglia w czterech grala przynajmniej w polfinale, w dwoch doszla do finalu
Sergek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 15 lip 2024, 11:36
Wiesz ja dotarlem do takiego etapu ze duzo bardziej doceniam radosc jaka moze dac mi mecz pilkarski niz to kto te radosc dostarcza i jakim wynikiem sie konczy spotkanie. W kazdym sezonie wybieram pare druzyn ktore graja najlepsza w moim mniemaniu pilke (albo takie ktore dostarczaja najlepsza rozrywke dlatego w ubieglym sezonie na przyklad ogladalem sporo spotkan United) i wlasne je ogladam. Jezeli obnizaja poziom to przestaje (pozdrawiam Barcelone).
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 15 lip 2024, 11:48
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 15 lip 2024, 12:44
Oczywiście że lepszy jest ten, który choć raz wygra.moody pisze: ↑15 lip 2024, 10:54A uwazacie, ze lepszym selekcjonerem jest ten, ktory wygra jakis turniej, a na kilku kolejnych albo nie wyjdzie z grupy albo wylozy sie max na cwiercfinale, czy taki ktory co prawda trofeum nie ma, ale widac w jego druzynach powtarzalnosc i praktycznie co turniej melduje sie w finale/polfinale?
cloner
Arro

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 lip 2024, 13:02
To zapodaj to video z tym wymuszeniem, bo wrzuciłeś takie z faulem (przyjrzyj się stopom piłkarzy). Został kopnięty, upadł i od razu wstał. Mocno przestrzeliłeś z tą napinką
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 15 lip 2024, 13:07
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sickstick » 15 lip 2024, 13:16
sickstick
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio