Pytania Techniczne - Strona 31

Chwila oddechu dla stałych bywalców i świeżych owieczek. Trunki oraz coś na ząb w gronie znajomych, jak i dla tych którzy chcą podumać bądź przygadać sobie ramię w ramię z barmanem.
Awatar użytkownika
kama_reda
Rodowity Bawarczyk
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kama_reda » 21 mar 2006, 15:17

Couter25 pisze:Szukam strony z cała lekturą Antygona Sofoklesa. Szukałem w googlach ale nie moge znaleźć.
Polecam udać się do księgarni i zakupić za 2.90 wraz z opracowaniem. Sam tak kiedyś zrobiłem. :lol:

P.S
To było ze dwa lata temu, więc mogło podrożeć. :wink:
Corinthians pisze:2. Zna ktoś polską stronkę z newsami z Ameryki Poludniowej? Ja znam kilka blogów, ale tam tylko co kilka dni coś piszą.
http://www.latino.goal.pl/

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 21 mar 2006, 15:47

Kiedyś widziałem na jekiejś stronie taką tabele wszechczasów Ligi Mistrzów i nie wiem gdzie...Zna ktoś może taką stronkę, najlepiej z aktualnymi danymi.

SpY
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: SpY » 21 mar 2006, 15:53

witam.mam problem z programem msn messenger :? chcialbym sie dowiedziec jak zrobic by mozna bylo pisac recznie... gdy szukam pomocy na stronie kaze mi sciagnac "GenuineCheck" i "JournalViewer1.5_KB886179_ENU" wiec to sciagam i nic cos mi pisze w tym pierwszym o kopiowaniu i kroku 2 ale tam nawet nie ma 1 :? a to 2 to sie instaluje i nic :( kazalo mi tez sciagnac jakiegos ervice packa ale jedyne co znalazlem to cos co mialo 266 mb i nie wiem czy to sciagac czy to cos da czy nie.prosilbym o pomoc

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 21 mar 2006, 16:07

Małe nieporozumienie ;) Chodzi mi o stronkę niepiłkarską.
A LatinoGoal już dawno wysiadło :wink:

Awatar użytkownika
Uchi_
Polski Przyjaciel Piwa

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Uchi_ » 24 mar 2006, 15:00

Mam pytanie : Czy wiecie jak odzyskać historię i zakładki do Mozilli Firefox, które bez powodu wczoraj mi przepadły ? :( Niggaz miał kiedyś taki problem, ale sam nie wie co zrobić, a Wy może coś na ten temat wiecie ?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 24 mar 2006, 18:19

obawiam się, ze jak nie miałeś kopii zapasowej zakładek, to po .... zakładkach ... niestety ... choć może znajdzie się ktoś mądrzejszy ode mnie w tym temacie i ci coś doradzi [ja używam IE]

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 24 mar 2006, 18:25

fieldy pisze:nie miałeś kopii zapasowej zakładek
ja nie potrafie wogole ich znajeść potzrebujeMY pomocy :)

Awatar użytkownika
MaWiK
malwinka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: MaWiK » 24 mar 2006, 21:29

Słuchajcie ludzie... mam banalny problem ktorego nie moge rozwiązać. Robie prezentacje na informatyke i nie wiem jak usunąć podkreślanie hiperłączy w tejże prezentacji!! Już mnie to denerwuje i irytuje coraz bardziej... licze na waszą pomoc!
A może ktoś robił coś w stylu "Bezpieczeństwo w sieci/wirusy/ochrona/zagrożenia"??

Awatar użytkownika
Baqu
Warrior of Light
Warrior of Light

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Baqu » 25 mar 2006, 13:29

mam pewien problemik, przed chwilką "strzelił" mi monitor ( ktory notabene i tak musialem zmienic - jednak myslałem, że dozyje on wakacji ) , obecnie siedze na CTX-sie z 96 roku... nie jest to przyjemnie : ) , sam zastanawiam się nad :
LG Flatron L1717S
Samsung SyncMaster 710N
LG Flatron L1732S

poprosze o jakieś wasze sugestie, porady ( znawców a nie nabijaczy) :)

Awatar użytkownika
RóżA
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: RóżA » 25 mar 2006, 13:39

Z tej trójki monitorow polecam Ci LG L1732S-SF ze względu na minimalnie lepsze parametry od pozostałych. Co prawda nie jestem zwolennikiem monitorów LG, ale z tego co wiem ten model jest naprawdę dobry. Sam posiadam inny z wymienionych przez Ciebie- Samsunga 710N i nie narzekam na niego. Czas reakcji znośny, podobnie z kontrastem. Ale mimo wszystko gdybym wybierał ze względu na parametry wybrałbym LG :wink:

Awatar użytkownika
Youth Mesiash
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Youth Mesiash » 25 mar 2006, 14:51

Widze że sie ładan nazwiązała gadka o monitorach :twisted: JA sbie kupiłem 2 miechy temu Smsunga SyncMaster 910MP i nie narzekam :D Wachałem się miedzy tym i LG ale typek w sklepie powiedział że samsungi są lepsze bo produkują własne matryce :P Nie skumałem tego ale grzecznie przytaknełem i kupiłem. Jedyne co mnie w nim denerwuje to to że nie umiem ustawić STERO bo w opcjach głośności są Dolby virtual i takie tam a STEREO nima...Pomożecie :?:

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 25 mar 2006, 20:07

Mam problem przy wgrywaniu karty telewizyjnej BT878P+. Przygotowanie do instalacji idzie normalnie, ale sama instalacja nie następuje. Potem pojawia się komunikat, że kreator nowego sprzętu napotkał na problem i sprzęt może nie działać.

Uda mi się przy czyjejś pomocy zainstalać ten badziew do 21:45 ;)?

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 mar 2006, 21:06

Moźe mi ktoś wytłumaczyć jak mam wpisać kod w Medal of Honor Pacific Assault ? Bo nie rozumiem jak mam to zrobic :cry:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 26 mar 2006, 21:19

Loczek pisze:Moźe mi ktoś wytłumaczyć jak mam wpisać kod w Medal of Honor Pacific Assault ? Bo nie rozumiem jak mam to zrobic
Znalazłem coś takiego (jak mało to poszukaj na stronach z grami): :hardkor: :gracz:
Najpierw uruchom grę z linii komend z dodatkowym parametrem +set developer 1. Podczas rozgrywki naciśnij klawisz [~] (tylda) aby przywołać konsolę a następnie wpisz dowolny z kodów wymienionych nieco niżej.

Przykład: "C:\Medal of Honor Pacific Assault\mohpa.exe" +set developer 1

Uwaga: Upewnij się, że używasz pliku mohpa.exe a nie mohpa_setup.exe (do tego drugiego prowadzi skrót umieszczany na pulpicie)

Alternatywnie, zamiast uruchamiania gry z linii komend, możesz zmodyfikować plik konfiguracyjny unnamedsoldier.cfg, który domyślnie powinien znajdować się w Moje Dokumenty\EA Games\Medal of Honor Pacific Assault\configs. Musisz otworzyć ten plik przy pomocy dowolnego edytora teksowego (np. WordPada), odszukać sekcję // Cvars i dodać w niej następującą linię...

Awatar użytkownika
Loczek
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 2

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loczek » 26 mar 2006, 22:50

To to ja rozumiem. Tylko gdzie ja mam dodać to +set developer 1 ?
Wchodze w folder MohpA i co dalej robic ? nie no ja wiem, lamer jestem :cry:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hyde Park”