19B10
Boromir
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 19 lip 2024, 20:27
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 20 lip 2024, 19:26
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 20 lip 2024, 21:34
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 21 lip 2024, 11:52
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 22 lip 2024, 7:34
Nie wygrali, ale zremisowali
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 22 lip 2024, 8:36
Właśnie, miałem skomentować tego drugiego gola: xD. Komentator mało nie odleciał że to wszystko zaplanowane było a ja nie jestem przekonany, czy nawet ta świeca z rożnego to tak miało być
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 22 lip 2024, 8:45
Kotwica to jakiś fenomen. Odkąd prezesem został pan Dzik ciągle dochodzą jakieś smrody z tego klubu. Dla mnie etyczny upadek ten klub zaliczył w momencie podpisania Rzezniczaka i zacząłem życzyć im jak najgorzej, niestety udało się awansować do I ligi. Jeśli jednak te wszystkie praktyki kontraktowe i płacowe będą kontynuowane to zostaną nic nieznaczącą ciekawostką w realiach 1 ligi przez jeden sezon i spadną z hukiem.Zygmunt-1 pisze: ↑22 lip 2024, 7:34Nie wygrali, ale zremisowaliDrużyna, która ma problemy finansowe, opóźnia sparingi w okresie przygotowawczym i nie wychodzi na treningi kilka dni przed ligą jedzie do jednej z mocniejszych drużyn i wywozi punkt. Nie powinno to dziwić
Wisła miała więcej okazji w tym meczu. Już na początku tylko bramkarza miał przed sobą Lewandowski, ale nie wykończył tego tak jak bardziej słynny kolega w swoim prime. W pierwszej połowie setkę zmarnował jeszcze Sekulski, który dostał dobre podanie w polu karnym, ale strzelił kiepsko prosto w bramkarza. Gol dla Kotwicy po serii pokracznych zagrań głową i ładnym złożeniu się do strzału przez zawodnika gości. Płocczanie zdołali wyrównać, ale chyba spodziewali się czegoś więcej niż remis na inaugurację z kiepskim organizacyjnie beniaminkiem
![]()
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 24 lip 2024, 15:18
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 26 lip 2024, 11:00
Trochę przypał jak ten gol z Sosnowcem wcale nie będzie ostatnimMateusz Machaj w nadchodzącym sezonie będzie zawodnikiem czwartoligowych rezerw Chrobrego Głogów.
35-letni pomocnik w poprzednim sezonie Fortuna I ligi wystąpił w 17 spotkaniach i strzelił dwie bramki w barwach Chrobrego.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 27 lip 2024, 16:28
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 27 lip 2024, 16:45
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 27 lip 2024, 16:49
1234
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio