Nie martwcie sie jednak.Na dniach powinien wrocic
Forza Milan.
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 26 mar 2006, 21:57
Chlopaczek
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 26 mar 2006, 22:05
Chlopaczek pisze:Nie martwcie sie jednak.Na dniach powinien wrocic Smile
bagg
Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 26 mar 2006, 23:58
No i tu pies pogrzebany bo ja będe twierdził swoje wy swoje i tyle z tego będzie. No nic poczekamy do środy później będzie czas na wypowiedzi i analizeAgaM pisze:To jest troje zdanie. Podobnie odnośnie pomocy bo linia Pirlo- Gatuso-Seedorf- Kaka jest moim zdaniem mocniejsza od Lyonu, tym bardziej że braknie Juninho. Wielkiej różnicy nie ma, ale według mnie np. Kaka czy Seedorf to bardziej kreatywni piłkarze, dodać do tego Pirlo i juz mamy więcej możliwości gry. Każdy z nich może sam stworzyć sytuacjię. To tyle. To jest moja opinią z którą można się nie zgadzać.
j1mmy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 mar 2006, 14:21
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 mar 2006, 15:06
mysle ze nie tylko jego to denerwuje ostatnio coraz bardziej wkurzaja mnie "Marca" i "AS" ktore non stop pisza ze i tak po sezonie Carlo przyjdzie do Realu a ten nowy kontrakt to tylko zagranie Silvio przed wyoborami.Łukasz[ACM] pisze:Nasz najlepszy snajper Szewa wypowiedział się dziś znów na temat jego kolejnego transferu do Chelsea, myśle że już zaczyna go to irytować ale cieszą mnie słowa które wypowiedział że do końca będzie Milanistą
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 27 mar 2006, 15:42
Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:mysle ze nie tylko jego to denerwuje ostatnio coraz bardziej wkurzaja mnie "Marca" i "AS" ktore non stop pisza ze i tak po sezonie Carlo przyjdzie do Realu a ten nowy kontrakt to tylko zagranie Silvio przed wyoborami.
Sero

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 mar 2006, 16:15
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 mar 2006, 17:00

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 27 mar 2006, 18:26
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 27 mar 2006, 18:44
mozna napisac przecietnieKendo pisze: Gilardino nie zagrał w meczu z Violą bo pewnie Carlo go oszczędzał a Pippo zagrał poprawnie.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 27 mar 2006, 19:50
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 mar 2006, 20:09
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 27 mar 2006, 20:33
Pamiętaj że wtedy mieliśmy już zapewniony awans i graliśmy o pietruszkę, nie najsilniejszym składzie. A w poprzedniej rundzie wygraliśmy 2:11 po dublecie Inzaghiego może to dobry prognostyk.Chlopaczek pisze:Ostatnio we Francji gralismy z Lens w fazie grupowej LM sezonu 2002/03.Przegralismy 2:1 mimo ze prowadzilismy po strzale Shevchenki.
Kendo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 27 mar 2006, 20:50
Chlopaczek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 27 mar 2006, 23:09
Łukasz_
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio