Przecieki chyba dalej dzialaja a wiec: Becker - Robertson, VVD, Quansah, Trent - Gravenberch, MacAlister - Diaz, Szoboszlai, Salah - Jota
Mozemy na to juz odpowiedziec: zobaczymy ich 0 bo doslownie jest ich 0 w druzynie. Oby lysy przelamal passe bo na razie zaden z nowych trenerow w tym wieku nie wygral swojego pierwszego meczu. A niewygranie tego meczu i perspektywa wyjazdu na OT zaraz maja potencjal na jeden wielki meltdown. Szkoda ze jestesmy w takiej sytuacji bo mysle ze wszyscy nawet Lysego umiarkowanie polubili a wsparcie ma jakie ma. Tym bardziej majac na uwadze energie wykorzystana na podkreslenie ze bedzie head coachem a nie managerem w naszych mediach.
A propo mediow to strasznie bawi mnie pielgrzymka Grahama po mediach i opowiadanie jak wygrywa sie rzeczy. Mam wrazenie ze ci ludzie naprawde za bardzo uwierzyli w swoj hype i zapominaja ze wspolpracowali z jednym najlepszych mozliwych trenerow. Jak na klub ktory wygral cos tyle ile my wygralismy to od tych ludzi i z wewnatrz klubu idzie straszna buta i arogancja. Nie mam problemow z przyznaniem kto dobry kto zly (a nawet chwalilem Grahama gdzies powyzej) ale juz nie przesadzajmy bo to sa te same osoby ktore chcialy sciagac Balotellich i podobnych.