Korona Kielce (zbiorczy) - Strona 26

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Reputacja: 0
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 29 mar 2006, 20:08

Coroner-ka pisze:Ja myślę że teraz w sobotnim spotkaniu z Lubinem jest szansa na trzy punkty

Szansa jest zawsze, tyle tylko ze Zaglebie gra obecnie chyba najbardziej widowiskowy futbol w Polsce a Korona straszna kaszane...Ciezko jest mowic tu o 3 punktach dla Korony
Coroner-ka pisze:Tym bardziej że porażka Zagłębia z Pogonią utwierdza mnie w tym- że pokonać każdego można
Porazka Zaglebia zmotywuje pilkarzy z Lubina i na mecz z Korona wyjda z podwojna motywacja...

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 29 mar 2006, 22:12

Oczywiście zgadzam się z opinią że piłkę na dzień dzisiejszy ma Zagłębie, i obecny poziom gry nie podlega dyskusji , . Ja osobiście jestem zauroczona Liberdą . Nie uważam jednak że Korona zle gra . Patrząc na ostatni mecz Pucharowy , całkiem , całkiem im poszło i poziom gry miedzy oboma zespołami był wyrównany . Korona zawaliła w pierwszym meczu i to zdecydowało o zwycięstwie Lubina

A teraz co do motywacji , to chyba Kolporter ma ja większą , wszak to on więcej traci punktów :D i suma przegranych dość znaczna :D Patrząc obiektywnie początek wiosennej rundy , nie jest dobry :) Myślę że chłopcy szybko wrócą do pionu i będzie fala zwyżkowa.

Awatar użytkownika
Ha5aN1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ha5aN1 » 29 mar 2006, 22:56

Coroner-ka pisze:Może premier przyniesie szczęście i wreszcie ta czarna passa Koronki zniknie
Premiera najprawdopodobniej nie bedzie. A mecz z Pogonią właściwie to bardziej mnie martwi- tak klasowa ekipa jaką teraz jest zagłębie nie da sobie tak łatwo odebrać punktów w dwóch meczach pod rząd, tym bardziej że porażka jest czymś w rodzaju zimnego prysznicu, który róznie może podziałać na Lubinian. A co do motywacji Korony to pewnie tam Wiesiu z Krzysiem postarają się o lepsze premie, żeby mecz inaugracyjny wypadł jak najlpeiej :wink: A dochodzi do tego jescze presja ze strony kibców, którzy zatęsknili za dobrą grą, nowy stadion, no i frekwencja. O motywacje dla Korony się nie martwie, bardziej o dyspozycje...
Do Coronerka: prosze nie pisz kolporter, bo to drazni niektorych :roll:

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 30 mar 2006, 20:20

Ha5aN1 pisze: Do Coronerka: prosze nie pisz kolporter, bo to drazni niektorych :roll:
Nie rozumiem :roll: dlaczego , przecież tak nazywa się klub :D

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 30 mar 2006, 23:50

Coroner-ka pisze: Nie rozumiem Rolling Eyes dlaczego , przecież tak nazywa się klub Very Happy

Kolporter Korona Kielce dla ścisłości ...

Była będzie jest KORONA MKS ...

Lypa ze wymontowali tyle tych krzesełek mom zdaniem fatalnie to wygląda ale cuż kolejny świetny pomysł policji ...

CH.W.D.P

8)

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 31 mar 2006, 10:52

Scyzoryk pisze:
Coroner-ka pisze: Nie rozumiem Rolling Eyes dlaczego , przecież tak nazywa się klub Very Happy

Kolporter Korona Kielce dla ścisłości ...

Była będzie jest KORONA MKS ...

Lypa ze wymontowali tyle tych krzesełek mom zdaniem fatalnie to wygląda ale cuż kolejny świetny pomysł policji ...

CH.W.D.P

8)

Ale zobacz na to praktycznie co mecz by były jakies rozruby polskie prawo jeszcze nie opanowało zamieszek na stadionach a takie napewno by były jak by kibiców dzielił jakis tam płot zobaczy sie czy pomysł sie sprawdzi i jaki wszystkie przepisy wejda w zycie to sie dokreci te krzesełka o ile bedzie bezpiecznie...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 kwie 2006, 14:26

Gdyby w 80 minucie Piątkowski uderzył troche lepiej to byłoby 2:1 dla nas... no cóż... Gajtek też nie popisał się w pierwszej połowie... Ogólnie druga połowa była zdecydowanie dla nas. Dobre zawody rozegrał Zganiacz i wprowadzony w drugiej połowie Robak.. Grę Grześka Piechny pozostawiam bez komentarza. Mam nadzieje że 4 kwietnia wygramy wkońcu w tej rundzie. Bo przecież Pogoń nie jest wybitnym zespołem. Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 02 kwie 2006, 15:14

Mecz był wyrównany z lekką przewagą Korony . Mogliśmy to wygrać gdyby Gajtkowski a potem Piątkowski trafili te 2 prawie 100% okazje . Co do gry Piechny to dziwi mnie to ze był tak cofnięty , cofał się po piłkę kiedy on powinien raczej być z przodu i czekać na piłki . Owiele lepiej zaprezentował się jego zmiennik Robak .

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 kwie 2006, 15:20

Wogole Piechna jakos niemrawo gra na wiosne. Pilka juz go nie szuka w polu karnym jak to mialo miejsce jesienia...Robak zastepujac Piechne wprowadzil nieco ozywienia w grze Korony. Zupelnie nieprzypadkowo Wieczorek posadzil Piechne w ostatnim meczu ligowym na lawie...Cos sie w Grzesku zacielo i miejmy nadzieje ze szybko powroci do swojej dawnej dyspozycji.
Scyzoryk pisze:Mecz był wyrównany z lekką przewagą Korony .

Powiedzmy ze wyrownany obydwa zespoly czesto stwarzaly zagrozenia podbramkowe, z tym ze Korona marnowala sytuacje po ktorych pilka powinna byc w siatce...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 02 kwie 2006, 16:01

No cóż... Prawda jest taka, że Piechna nie przepracował całego okresu przygotowawczego ze względu na kontuzje. 3 tygodnie nie trenował wogóle, tylko siedział na siłowni :) Z taką postawą może sobie jedynie pomarzyć o wyjeździe na mundial.. Nie zdziwiłbym się jakby w następnym meczu wyjściowy duet napastników stanowił Gajtkowski z Robakiem... Poraża niestety fatalna gra obrony (szczególnie mam na myśli Marcina Drzymonta).

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 02 kwie 2006, 17:10

Dajcie link do zdjęc z meczu na nowym stadionie jak to wygląda...

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 02 kwie 2006, 17:13

http://tomcio.roxtet.com/korona/galeria/ (www.mks-korona-kielce.prv.pl)

Parę zdjęć dałem w temacie o nowych stadionach

Obrazek

Awatar użytkownika
jaget
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: jaget » 02 kwie 2006, 17:16

Jeszcze mam jedną sprawe a propo meczu Korona-BVB Czy wiadomo od kiedy będą sprzedawane bilety i ile bedą kosztowac bo sie wybieram na ten mecz...

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 02 kwie 2006, 17:18

Jeszcze nic nie wiadomo jak będe coś wiedział to napiszę :) Towarzyskie mecze zazwyczaj były w Kielcach za darmo ale nie sądze zeby ten był :)

Awatar użytkownika
snake
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: snake » 03 kwie 2006, 16:44

Polska pilka malo sie interesuje, wiec dopiero teraz dowiedzialem sie ze Korona Kielce ma nowy stadion. To chyba dobra inwestycja. Nie jest to zaden Cam Nou, ale jak na polskie warunki mozna powiedziec ze jest w grupce najlepszych obecnie polskich stadionow. Ponad 14 tys. miejsc to zupelnie wystarczajace. Widac ze jest nowoczesny i mam nadzieje ze juz niedlugo powstana podobne w Krakowie, w Warszawie, no i moze gdzies jeszcze.
To moze tez pomoc psychicznie zawodnikom i moze beda teraz grali lepiej. :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”