Polskie stadiony - Strona 13

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Ha5aN1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ha5aN1 » 29 mar 2006, 23:04

Czemu kłopoty? Fakt, kolejki nie są za miłe, ale jak patrzeć na to ze strony bezpieczeństwa, to wszystko wydaje sie byc oks. W Krakowie podobne karty funkcjonują na innej zasadzie troche gorzej...

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 29 mar 2006, 23:06

Ha5aN1 pisze:W Krakowie podobne karty funkcjonują na innej zasadzie troche gorzej...
A czym się będzie różni sposób krakowski od sposobu kieleckiego?

Awatar użytkownika
Ha5aN1
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ha5aN1 » 29 mar 2006, 23:12

No własnie wole żeby ktoś z Krakowa sie wypowiedzial :oops: , ale slyszalem, ze łatwo je wyrobic na zupelnie odmienne dane. Ale wole tego nie ruszać...
edit: Dodam jak to w ck wygląda: jak masz karte kibica to idziesh do saloniku kolportera, tam jest faaajna pani(przynajmniej ja taka mialem :wink: ) która obsługuje komputer, do którego wstukuje twój numer karty a ty wybierasz sobie miejsce na stadionie (dokładnie wyświetlane są one na monitorze komputra) i jush w kasie drukuje sie twoj bilet, na ktorym masz miejsce, sektor itp oraz imie i nazwisko! Wiecej powiem po meczu.
Ostatnio zmieniony 29 mar 2006, 23:23 przez Ha5aN1, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 29 mar 2006, 23:17

Wcale nie chodzi o kolejkę , bo załatwienie formalności , poszło gładko , za gładko :D. Gdzie jest as ukryty ? A no widzisz zakupiłam sobie kilka dni temu już bilet , dla dwóch osób , teraz zdecydowała sie trzecia i co ? Nie może że mną oglądać meczyku , bo biletów w tym sektorze nie ma już :D to jedno utrudnienie :)

Teraz sektor rodzinny- znajoma chce iść z dzieckiem na mecz , owy szczyl nie zawsze chodzi na mecze , zakupując w sektorze rodzinnym karnet skazana jest zawsze no to samo miejsce . Załóżmy że na któreś spotkanie szczyla nie weźmie , zmiana miejscówki jest nie możliwa :D

Oczywiście zawsze można sobie kupić nowy bilet , i oglądać mecz w wybranym towarzystwie :D:D:D

Jest jeszcze kilka utrudnień , ale czy jest sens opisywać
. Wszystko wyjdzie w praktyce , być może przesadzam :roll:

Awatar użytkownika
Marco
Armia Białej Gwiazdy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco » 30 mar 2006, 1:22

Zmiencie to
NOWOCZESNOSC
bo nie wypada aby "supernowoczesny" :lol: stadion tak wygladal.
Czytelnicy pytają, czy elewacja stadionu zostanie pomalowana?

- Nie mamy tego w planach. Część elewacji zostanie zasłonięta przez reklamy. Stadion nie jest obiektem, który ma się podobać, ale dobrze służyć mieszkańcom - tłumaczy Dębski.
kolejna nowoczesnosc?? http://stadionk.roxtet.com/sk/foto/0603 ... 20(10).JPG (caly link wkleic do przegladarki bo cos sie chrzani)

Super rozwiazanie

Tak sie buduje nowoczesnie....w Polsce!

O nowoczesnosci decyduja szczegoly a nie widok z 200 metrow.

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 30 mar 2006, 8:46

Stadion prawdopodobnie nie będzie pomalowany , to fakt . Nie czepiajmy się jednak szczegółów , takich jak miedziana rurka :D. Na łamach prasy kibice zostali przeproszeni za pewne utrudnienia , które w ciągu kilku tygodni znikną . A znając solidność Pana Klickiego dołoży wszelkich starań by wszystko wyglądało jak powinno. Nie ma sie tez co czarować budżet no budowę został mocno okrojony :D

Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kebab » 30 mar 2006, 9:09

Nowoczesne stadiony w polsce narazie nie istnieja jest stadion w Kielcach i chwała panu Klickiemu za to i całym Kielcą.Mam nadzieje e jakieś nowoczesnie stadiony wybudują.

Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kebab » 30 mar 2006, 9:14

Stadion w Kielcach wygląda naprawdę okazale ale jak mówicie że kłopotyz wejściowkami to już nie tak różowo ale i tak nie umniejsza piękność stadionu.

Nie pisz posta pod postem, bo za to są ostrzeżenia. Użyj opcji 'zmień' //maestro

Awatar użytkownika
M.T.
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: M.T. » 30 mar 2006, 18:10

Pare fotek:

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Więcej na http://www.stadionkorony.prv.pl

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 30 mar 2006, 18:24

Fajny stadion :P 8) Gdyby jeszcze drużyna była tak dobra jak ten nowy stadion :lol:

No niestety. Byłem dwa lata temu w Niemczech i tak drużyna która ratuje sie przed spadkiem do czwartej ligi, ma taki sam stadion jak nasza Amica czy Groclin :roll: Ale w ogóle w Niemczech jest co innego. U nas na mecz pokroju Wisła-Craxa przchodzi 10-15 tys widzów, a tam na mecze Schalke-Dortmund 70 tys :!:

Awatar użytkownika
Kebab
Imitacja forumowicza
Imitacja forumowicza

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kebab » 30 mar 2006, 18:54

Naprzykład stadion w Dusseldorfie LTU Arena Fortuny Duseldorf ktory gra bodajże 3 lidze jest lepszy od wiekszości aren MŚ w Niemczech.

A Tu pare zdjęć tego stadionu
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 01 kwie 2006, 9:28

Kebab pisze:Stadion w Kielcach wygląda naprawdę okazale ale jak mówicie że kłopotyz wejściowkami to już nie tak różowo ale i tak nie umniejsza piękność stadionu.

Nie pisz posta pod postem, bo za to są ostrzeżenia. Użyj opcji 'zmień' //maestro
Kłopotów z wejściówkami nie ma :D To akurat zorganizowali idealnie :) Ja miałam coś innego na myśli , a mianowicie , ze trzeba z góry wiedzieć z kim na mecz i w którym sektorze , bo potem już odwrotu nie ma i zmiana jest nie możliwa :) Myślę jednak że do wszystkiego idzie się przyzwyczaić

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 02 kwie 2006, 15:24

I już po inauguracji :) Stadion bardzo ładnie się prezentował . Szkoda tylko ze zawiedli troche kibice nie było kompletu ale tak około 12-13 tys .
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

Awatar użytkownika
Coroner-ka
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 02 kwie 2006, 20:08

Eeee Scyzoryk nie przesadzaj że zawiedli kibice :D To co pokazali , to było tak genialne :D Oprawa , jakiej mało kiedy można doświadczyć :) Można się do wszystkiego doczepić , ale nie do kibiców , bo Ci siódme poty wycisnęli , i gdyby nie oni , to nie warto było iść na otwarcie  . Sam mecz to porażka :( chwała Gajtkowi za uratowanie honoru :) Fala Meksykańska , hmmm . Ja myślę że to kibice uratowali tę inauguracje , bo zapewne straciła by dobry smak :) Organizacja fatalna , moje kości były w nie lada potrzasku , a dostanie sie na godzinę przed meczem, na stadion graniczyło z cudem . Organizacja niczym za PRL , a sam stadion bajeczny :)

Awatar użytkownika
Scyzoryk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 02 kwie 2006, 22:21

Eeee Scyzoryk nie przesadzaj że zawiedli kibice Very Happy To co pokazali , to było tak genialne Very Happy Oprawa , jakiej mało kiedy można doświadczyć Smile Można się do wszystkiego doczepić , ale nie do kibiców , bo Ci siódme poty wycisnęli , i gdyby nie oni , to nie warto było iść na otwarcie  . Sam mecz to porażka Sad chwała Gajtkowi za uratowanie honoru Smile Fala Meksykańska , hmmm . Ja myślę że to kibice uratowali tę inauguracje , bo zapewne straciła by dobry smak Smile Organizacja fatalna , moje kości były w nie lada potrzasku , a dostanie sie na godzinę przed meczem, na stadion graniczyło z cudem . Organizacja niczym za PRL , a sam stadion bajeczny

Nie chodziło mi o doping czy o oprawe ale o frekwencje ze nie było kompletu czytaj dokładnie :) A doping dobry jeszcze boli mnie gardło :) Chociaz w telewizji wypadł słabo (zalezy z ktorego mikrofonu brali dźwięk) .

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”