Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 sie 2024, 19:12
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 29 sie 2024, 19:18
1. Daj źródło, które mówi że się spodziewano. Bo przeciez jak go kupowaliśmy to cały świat krzyczał że gość nie miał ANI JEDNEJ kontuzji i grał dużo.Mr.Chris pisze: ↑29 sie 2024, 19:12Tu jeszcze zbyt wcześnie, żeby oceniać. Zaledwie jedno okno, które jeszcze się nie skończyło i poza szybko połamanym Yoro o którym PODOBNO była mowa, że spodziewano się kontuzji, to nie można się mocno przyczepić.
Najwcześniej pod koniec sezonu będzie można ocenić ich pracę.
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sergek » 29 sie 2024, 19:19
Bassu pisze: ↑29 sie 2024, 19:181. Daj źródło, które mówi że się spodziewano. Bo przeciez jak go kupowaliśmy to cały świat krzyczał że gość nie miał ANI JEDNEJ kontuzji i grał dużo.Mr.Chris pisze: ↑29 sie 2024, 19:12Tu jeszcze zbyt wcześnie, żeby oceniać. Zaledwie jedno okno, które jeszcze się nie skończyło i poza szybko połamanym Yoro o którym PODOBNO była mowa, że spodziewano się kontuzji, to nie można się mocno przyczepić.
Najwcześniej pod koniec sezonu będzie można ocenić ich pracę.
2. Rok temu też wszyscy pisali że zbyt wcześnie. A ja uważam że te ponad 180 minut w PL już pokazuje że ani w tej druzynie stylu, ani schematów, ani dobrzego bronienia przy SFG ani kombinacji w ataku. Jedyne szczęscie jakie mamy to takie, gdy gra Bruno. Betonoza ETH w myśleniu kadrowym, wieczna święta krowa talent Rashfrod i tracenie bramek w ostanich mintach. ZERO WNIOSKÓW i oby do grudnia wyleciał.
Sergek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 29 sie 2024, 19:25
Bassu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 sie 2024, 19:26
Dzięki @Sergek
Ale ja pisałem o INEOS, nie o ETHu. Też bym chciał, żeby jak najszybciej znalazł się ktoś w kogo warto będzie zainwestować odprawę dla ETHa i jego sztabu oraz znowu zacząć przebudowywać drużynę. Pod koniec poprzedniego sezonu IMO nie było kogoś takiego i akceptuję decyzję dyrektorów w tej kwestii. Z bólem serca, ale akceptuję, ponieważ sam nie widziałem wtedy rozwiązania, a wywalenie ETH oraz milionów na odprawy tylko po to, żeby zatrudnić jakiegoś noname, to nie jest dla mnie rozwiązanie.Bassu pisze: ↑29 sie 2024, 19:182. Rok temu też wszyscy pisali że zbyt wcześnie. A ja uważam że te ponad 180 minut w PL już pokazuje że ani w tej druzynie stylu, ani schematów, ani dobrzego bronienia przy SFG ani kombinacji w ataku. Jedyne szczęscie jakie mamy to takie, gdy gra Bruno. Betonoza ETH w myśleniu kadrowym, wieczna święta krowa talent Rashfrod i tracenie bramek w ostanich mintach. ZERO WNIOSKÓW i oby do grudnia wyleciał.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 sie 2024, 11:50
Bassu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: szmagel » 30 sie 2024, 12:07
szmagel

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 30 sie 2024, 18:12
Bassu
sickstick

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 30 sie 2024, 18:20
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 30 sie 2024, 20:47
Mr.Chris