Dużo lepiej od poprzednich, kombinuj cos nad renderami, tło jest już dobre (jak na Ciebie oczywiscie) postacie dobrze wyciete, nie mam sie do czego przyczepic... jedynie co, to moglbys poprawic napis, tzn zmienic czcionke i dodac jakies efekty.Moja kolejna praca:
Mi się podoba! Zmieniłbym jedynie czcionke, zmniejszyl ja i tyle, wszystko jak dla mnie fajnie i ladnie wyglada.RadoGol pisze:Mój kolejny sig z Cicinho:
Głupie pytanie. Jak my to robimy? Każdy pracuje w photoshopie inaczej, wiec na to pytanie znajdziesz odpowiedz tylko w tutkach. Ja osobiscie pracuję na PS 9.0 CS2 i bardzo chwale sobie ten produkt Adobe.Vianuch pisze:Pewnie nie zgodnie z tematem... , ale jak w jakim programie Wy to robicie??
Zapraszam do innego tematu.DamianG pisze:Czy moglby mi ktos zrobic siga z napisem DamianG i Compilations. Tylko prosze o napis DamianG na jednym koncu, a Compilations na drugim. Prosze o zdjecie Villi, Ronaldinho, Henry'ego i Messi'ego.
Prosze tez o avatara z Baresim i oczywiscie napis DamianG.
Z gory dzieki
Diamen, bardzo łądny, tylko powiedz mi co tam robi herb B.Leverkusen jeżeli Basturk gra w Hethcienowy sig:
Pozdrawiam.