A z czym Conrado pomylił hobbity?
Post Wyświetl pojedynczy post autor: venomik » 04 wrz 2024, 12:11
A z czym Conrado pomylił hobbity?
venomik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 04 wrz 2024, 13:00
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rezus » 04 wrz 2024, 13:17
The hobbits had not lived in the Shire since time immemorial; they had migrated and settled there as three separate tribes: the Harfoots, the Stoors, and the Fallohides.
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 04 wrz 2024, 13:50
no właśnie wiem ze to hobbity
ten serial ma tak dużo za uszami że aby się przyczepić do czegoś,wcale nie trzeba się zbyt mocno wysilać
one są w pierwszym sezonie, w drugim jest już inny podgatunek (tak sądzę)
Conrado
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 04 wrz 2024, 14:05
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Vol'jin » 04 wrz 2024, 14:07
Ale John Stewart nie jest nową postacią, ba 20 lat temu to on byl w animowanej Justice League. Tak samo zamiast Hawkmana była SokolicaConrado pisze: ↑04 wrz 2024, 10:25Ja sobie czasem odpalę Drwala,ale sam pierścieni nie włączę bo za bardzo lubię Tolkiena![]()
Wystarczy że popatrzę na twarz aktora który gra Elronda(w książce to był jeden z najmądrzejszych elfów)i ciężko mi podejść do tego na poważnie.
Wczoraj przeczytałem że producenci mocno kuszą Brolina żeby zagrał Hala Jordana w serialu Green Lantern Corps.
Z jednej strony świetny aktor i nawet wizualnie nie jest najgorzej,ale facet ma 60 lat i ma zagrać mentora Johna Stewarta(tutaj ma być sporo młodszy) czyli oczywiście głównym bohaterem ma być czarnoskóry, i to on ma być ta główną latarnią w serialu![]()
Wracając jeszcze do pierścieni to widziałem hobbity z 2 sezonu![]()
![]()
![]()
![]()
Vol'jin
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 04 wrz 2024, 15:39
Przecież ja nie twierdzę że Stewart to nowa postać,tylko ze producenci chcą żeby pomiędzy nimi była spora różnica wieku,co nie zgadza się z komiksami.
Conrado

Rezus
Conrado
Rezus
dias
Rezus
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Conrado » 08 wrz 2024, 23:44
Conrado
Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin