berik pisze:No i co z tego?Alaves 15 stycznia wygralo na wyjezdzie 2:0 z Depor..i co Alaves jest przez to lepsze niz "Blaugrana"?
Depor w ogóle gra w kratkę. Więc przegrana z Realem to mogła byc tylko wpadka przy pracy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 20:06
berik pisze:No i co z tego?Alaves 15 stycznia wygralo na wyjezdzie 2:0 z Depor..i co Alaves jest przez to lepsze niz "Blaugrana"?
Woju83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kat » 31 mar 2006, 20:56
Kat
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 mar 2006, 21:03
Nowy a tyle ostrzezen juz ma...jovan pisze:Nowy a juz pokazuje, że inteligencja nie jest jego mocną stroną. Szkoda, to 80% sukcesu.
Woju83 pisze:Depor w ogóle gra w kratkę. Więc przegrana z Realem to mogła byc tylko wpadka przy pracy
Nie wyobrazam sobie zeby Barca przegrala ten mecz...Woju83 pisze:Wszystko się juz jutro wyjaśni
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 21:07
Martinho pisze:Zgadzam sie La Coruna potrafi 2 mecze wygrac a 2 kolejne przegrac ze slabszymi rywalami. Nie nalezy sie sugerowac wysokim zwyciestwem Realu zeby mowic o odrodzeniu...
Martinho pisze:Nie wyobrazam sobie zeby Barca przegrala ten mecz...
Woju83
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 15:23
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2006, 18:11
Podobna cena jak za Jonathana Woodgate który siedzi ciągle w szpitalu.makis pisze:Ma kosztowac 20 mln euro
Ja w sumie też, ale troche bym się bał kolejnych 20 baniek straconych...makis pisze:Okaze sie juz niebawem, ale ja chetnie widzialbym Chivu w bialym trykocie.
Z Bogiem.makis pisze:ze po sezonie opuszcza nas Roberto Carlos i Helguera
Toudinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 kwie 2006, 18:15
Wujek Perez pewnie duza kaske w sejfie klubowym zostawilToudinho pisze:Ja w sumie też, ale troche bym się bał kolejnych 20 baniek straconych...
Watpie. Milito jedna, no nawet 2 nogami juz byl w Madrycie, ale potem z nim zrobiono to co zrobiono. Watpie, czy Milito zle potraktowany niegdys przez Real, bedzie chcial przyjsc, zwlaszcza, ze taki Woodgate jako gracz kontuzjowany zostal kupiony, wiec Milito pewnie jest troszke wkurzony.Toudinho pisze:moze kolejny raz zapolujemy na Gabi Milito...
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 19:17
IMHO zbyt pochopnie zrezygnowano z Samuela. Wiadomo, ze potrzebowal czasu na przystosowanie sie do nowego systemu gry, jaki obowiazuje w Hiszpanii. Poza tym, przez pierwsze pol roku jego gry w Madrycie, Real gral praktycznie bez defensywnego pomocnika, bo dopiero zima sciagnieto Gravesena. To sprawialo, ze obrona miala, wiecej pracy, a co za tym idzie wiecej szans na bledy. Mimo wszystko postawilbym na Rumuna. Patrzac na jego wiek i umiejetnosci, cena nie jest wygurowana. Co do Andrade, to tez jestem zwolennikiem tego pilkarza, ale o ile wiem ma teraz jakas powazna kontuzje, ktora wykluczyla go z mundialu (moge sie mylic). Jest to na pewno klasowy obronca, sprawdzony w Hiszpanii. Ma juz swoje lata. Nie slyszalem jednak, aby Krolewscy sie nim interesowali.Toudinho pisze:
Chivu obrońca bardzo dobry, dość uniwersalny, ale strasznie kontuzjogenny i młody co jest jego dużym atutem. Wiekszość meczy As Roma przesiedział na trybunach. Nie potrzeba nam kolejnego krysztalowego obrońcy, jest jeszcze jedno ale mianowicie "syndrom Waltera Samuela" tez z As Roma, też obrońca też sumka 20 mln...i grał fatalnie moze tak być, ale nie musi ja w jego miejsce postarał bym się o Jorge Andrade, ale jakoś nie widze pary Ramos-Andrade...moze kolejny raz zapolujemy na Gabi Milito...
Makis
Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 19:48
Czytałem, że Perez zostawił na transfery 100 mln za których Real chce kupić Podolskiego, Ibrahimovica, Fabregasa, Cola oraz Chivu. Są to wg mnie bardzo trafione i przemyslane pomysły. Wszyscy jeszcze młodzi z niebywałym talentem rozpoczeliby nową epokę w druzynie z Madrytu:)berik pisze:Wujek Perez pewnie duza kaske w sejfie klubowym zostawil
człapuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 kwie 2006, 20:21
Ta Podolski,ktorym nie wiem czemu sie wszyscy tak zachwycaja..co on gra takiego w tym Koeln?Ibrahimovic?obdarowywal by kibicow pilkami, po jego "genialnych strzalach", COle?wspieralby sie z Woodym podczas rehabilitacjiczłapuś pisze:Real chce kupić Podolskiego, Ibrahimovica, Fabregasa, Cola oraz Chivu. Są to wg mnie bardzo trafione i przemyslane pomysły. Wszyscy jeszcze młodzi z niebywałym talentem rozpoczeliby nową epokę w druzynie z Madrytu:)
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 04 kwie 2006, 20:23
Tylko nie jestem pewien czy np. Juve chciało by wypuścić Zlatana itd.człapuś pisze:Real chce kupić Podolskiego, Ibrahimovica, Fabregasa, Cola oraz Chivu. Są to wg mnie bardzo trafione i przemyslane pomysły.
Jey
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 kwie 2006, 20:32
Loco
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 04 kwie 2006, 20:36
Frebregas przeciętny dobrze widze?Loco pisze:Talent chłopaka jak dla mnie nie przeciętny. pozdro
Jey
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 kwie 2006, 20:38
Jezus ludzieLoco pisze:Fabregas? Jestem na tak. Młody, utalentowany. do tego Hiszpan. Pozostaje tylko kwestia chęci Cesca do gry w Madrycie i dogadania się działaczy obu klubów. Talent chłopaka jak dla mnie nie przeciętny. pozdro
Loco wyraznie napisal "nieprzecietny"fakt, ze z bledem ort. ,ale czytac chyba umieszJey pisze:Loco napisał:
Talent chłopaka jak dla mnie nie przeciętny. pozdro
Frebregas przeciętny dobrze widze?
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2006, 21:46
Był już jeden taki co z opaską latał a potem gral u nas.berik pisze:Jezus ludzie
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=15617
Po 2 Cesc jest rodowitym Katalonczykiem, wiec jakos niechce mi sie wierzyc, ze przywdzieje koszulke "Blancos".
Toudinho
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio