Real Madryt (zbiorczy) (cz.2) - Strona 110

Wszystko o piłce nożnej w Hiszpanii: La Liga (Primera Division), Zawodnicy, Kluby (FC Barcelona, Real Madryt, Atletico Madryt) | Reprezentacja Hiszpanii | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z hiszpańską piłką.
ODPOWIEDZODP

Największy błąd Realu po 2000?

Zwolnienie Del Bosque
0
Brak głosów
Oddanie Robbena
5
33%
Oddanie Sneijdera
1
7%
Zatrudnienie Beniteza
1
7%
Zwolnienie Xabiego
6
40%
Zatrudnienie Mourinho
2
13%
Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 20:06

berik pisze:No i co z tego?Alaves 15 stycznia wygralo na wyjezdzie 2:0 z Depor..i co Alaves jest przez to lepsze niz "Blaugrana"?

Depor w ogóle gra w kratkę. Więc przegrana z Realem to mogła byc tylko wpadka przy pracy :roll: Wszystko się juz jutro wyjaśni :wink:

Kat
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kat » 31 mar 2006, 20:56

jovan to była ironia do postu Kebaba

Wiesz woju83 cenię Real Madryt ale nadal czuje że w tym sezonie nie są wstanie zwyciężyć z Barceloną.Jak dobrze wiem to w obronie El Depor brakowało J.Andrade tego który rzadzi w obronie drużyny z La Corunii.czuję że obie drużyny pokażą football na najwyższym poziomie, jeśli Real wygra nie będę zły i pogratuluję ich kibicom dobrego meczu i wygranej, lecz myslę że po prostu Real jest za słaby na Barce.

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 31 mar 2006, 21:03

jovan pisze:Nowy a juz pokazuje, że inteligencja nie jest jego mocną stroną. Szkoda, to 80% sukcesu.
Nowy a tyle ostrzezen juz ma... :roll:
Woju83 pisze:Depor w ogóle gra w kratkę. Więc przegrana z Realem to mogła byc tylko wpadka przy pracy

Zgadzam sie La Coruna potrafi 2 mecze wygrac a 2 kolejne przegrac ze slabszymi rywalami. Nie nalezy sie sugerowac wysokim zwyciestwem Realu zeby mowic o odrodzeniu...

Woju83 pisze:Wszystko się juz jutro wyjaśni
Nie wyobrazam sobie zeby Barca przegrala ten mecz...

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 31 mar 2006, 21:07

Martinho pisze:Zgadzam sie La Coruna potrafi 2 mecze wygrac a 2 kolejne przegrac ze slabszymi rywalami. Nie nalezy sie sugerowac wysokim zwyciestwem Realu zeby mowic o odrodzeniu...

Własnie wyżej napisałem :)

Martinho pisze:Nie wyobrazam sobie zeby Barca przegrala ten mecz...

Wszystko sie może zdarzyć.... :twisted: :lol: :P Ale tak na serio. 2-1 dla Barcy. Tez nie wierze w zwycięstwo Galacticos.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 15:23

Jak donosza dzisiejsze hiszpanskie gazety, Real rozpoczal negocjacje w sprawie sprowadzenia do Madrytu Christiana Chivu z Romy. Pilkarzem tym interesuje sie podobno rowniez Barcelona. Obie strony sa podobno zaiteresowane transakcja i Rumun ma byc pierwszym nabytkiem Krolewskich w letnim okienku transferowym. Ma kosztowac 20 mln euro. Ile w tym prawdy :?: Okaze sie juz niebawem, ale ja chetnie widzialbym Chivu w bialym trykocie. Szczegolnie, ze wydaje sie, ze po sezonie opuszcza nas Roberto Carlos i Helguera, a Christian moze grac, zarowno na srodku obrony , jak i na lewej stronie. Czyzby wreszcie przemyslany transfer :?:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2006, 18:11

makis pisze:Ma kosztowac 20 mln euro
Podobna cena jak za Jonathana Woodgate który siedzi ciągle w szpitalu.

makis pisze:Okaze sie juz niebawem, ale ja chetnie widzialbym Chivu w bialym trykocie.
Ja w sumie też, ale troche bym się bał kolejnych 20 baniek straconych...

makis pisze:ze po sezonie opuszcza nas Roberto Carlos i Helguera
Z Bogiem.

Chivu obrońca bardzo dobry, dość uniwersalny, ale strasznie kontuzjogenny i młody co jest jego dużym atutem. Wiekszość meczy As Roma przesiedział na trybunach. Nie potrzeba nam kolejnego krysztalowego obrońcy, jest jeszcze jedno ale mianowicie "syndrom Waltera Samuela" tez z As Roma, też obrońca też sumka 20 mln...i grał fatalnie moze tak być, ale nie musi ja w jego miejsce postarał bym się o Jorge Andrade, ale jakoś nie widze pary Ramos-Andrade...moze kolejny raz zapolujemy na Gabi Milito...

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 kwie 2006, 18:15

Toudinho pisze:Ja w sumie też, ale troche bym się bał kolejnych 20 baniek straconych...
Wujek Perez pewnie duza kaske w sejfie klubowym zostawil :P

Toudinho pisze:moze kolejny raz zapolujemy na Gabi Milito...
Watpie. Milito jedna, no nawet 2 nogami juz byl w Madrycie, ale potem z nim zrobiono to co zrobiono. Watpie, czy Milito zle potraktowany niegdys przez Real, bedzie chcial przyjsc, zwlaszcza, ze taki Woodgate jako gracz kontuzjowany zostal kupiony, wiec Milito pewnie jest troszke wkurzony.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 19:17

Toudinho pisze:
Chivu obrońca bardzo dobry, dość uniwersalny, ale strasznie kontuzjogenny i młody co jest jego dużym atutem. Wiekszość meczy As Roma przesiedział na trybunach. Nie potrzeba nam kolejnego krysztalowego obrońcy, jest jeszcze jedno ale mianowicie "syndrom Waltera Samuela" tez z As Roma, też obrońca też sumka 20 mln...i grał fatalnie moze tak być, ale nie musi ja w jego miejsce postarał bym się o Jorge Andrade, ale jakoś nie widze pary Ramos-Andrade...moze kolejny raz zapolujemy na Gabi Milito...
IMHO zbyt pochopnie zrezygnowano z Samuela. Wiadomo, ze potrzebowal czasu na przystosowanie sie do nowego systemu gry, jaki obowiazuje w Hiszpanii. Poza tym, przez pierwsze pol roku jego gry w Madrycie, Real gral praktycznie bez defensywnego pomocnika, bo dopiero zima sciagnieto Gravesena. To sprawialo, ze obrona miala, wiecej pracy, a co za tym idzie wiecej szans na bledy. Mimo wszystko postawilbym na Rumuna. Patrzac na jego wiek i umiejetnosci, cena nie jest wygurowana. Co do Andrade, to tez jestem zwolennikiem tego pilkarza, ale o ile wiem ma teraz jakas powazna kontuzje, ktora wykluczyla go z mundialu (moge sie mylic). Jest to na pewno klasowy obronca, sprawdzony w Hiszpanii. Ma juz swoje lata. Nie slyszalem jednak, aby Krolewscy sie nim interesowali.

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 19:48

berik pisze:Wujek Perez pewnie duza kaske w sejfie klubowym zostawil
Czytałem, że Perez zostawił na transfery 100 mln za których Real chce kupić Podolskiego, Ibrahimovica, Fabregasa, Cola oraz Chivu. Są to wg mnie bardzo trafione i przemyslane pomysły. Wszyscy jeszcze młodzi z niebywałym talentem rozpoczeliby nową epokę w druzynie z Madrytu:)

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 kwie 2006, 20:21

człapuś pisze:Real chce kupić Podolskiego, Ibrahimovica, Fabregasa, Cola oraz Chivu. Są to wg mnie bardzo trafione i przemyslane pomysły. Wszyscy jeszcze młodzi z niebywałym talentem rozpoczeliby nową epokę w druzynie z Madrytu:)
Ta Podolski,ktorym nie wiem czemu sie wszyscy tak zachwycaja..co on gra takiego w tym Koeln?Ibrahimovic?obdarowywal by kibicow pilkami, po jego "genialnych strzalach", COle?wspieralby sie z Woodym podczas rehabilitacji :P te transfery, juz byly wielokrotnie omawiane, wiec nie ma co tu sie wiecej rozpisywac.

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 04 kwie 2006, 20:23

człapuś pisze:Real chce kupić Podolskiego, Ibrahimovica, Fabregasa, Cola oraz Chivu. Są to wg mnie bardzo trafione i przemyslane pomysły.
Tylko nie jestem pewien czy np. Juve chciało by wypuścić Zlatana itd.
Chciałbym ,żeby się przenieśli do Madrytu ale czarno to widzę.
Kluby nie chcą wypuszczać swoich gwiazd a zwłaszcza takie kluby jak Arsenal czy Juve

Loco

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Loco » 04 kwie 2006, 20:32

Fabregas? Jestem na tak. Młody, utalentowany. do tego Hiszpan. Pozostaje tylko kwestia chęci Cesca do gry w Madrycie i dogadania się działaczy obu klubów. Talent chłopaka jak dla mnie nie przeciętny. pozdro

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 04 kwie 2006, 20:36

Loco pisze:Talent chłopaka jak dla mnie nie przeciętny. pozdro
Frebregas przeciętny dobrze widze?
Ile razy widziałeś go w akcji?

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 kwie 2006, 20:38

Loco pisze:Fabregas? Jestem na tak. Młody, utalentowany. do tego Hiszpan. Pozostaje tylko kwestia chęci Cesca do gry w Madrycie i dogadania się działaczy obu klubów. Talent chłopaka jak dla mnie nie przeciętny. pozdro
Jezus ludzie :roll:
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=15617

Po 2 Cesc jest rodowitym Katalonczykiem, wiec jakos niechce mi sie wierzyc, ze przywdzieje koszulke "Blancos".
Jey pisze:Loco napisał:
Talent chłopaka jak dla mnie nie przeciętny. pozdro

Frebregas przeciętny dobrze widze?
Loco wyraznie napisal "nieprzecietny"fakt, ze z bledem ort. ,ale czytac chyba umiesz :roll:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2006, 21:46

berik pisze:Jezus ludzie
http://www.blaugrana.pl/index.php?goto=news&news=15617

Po 2 Cesc jest rodowitym Katalonczykiem, wiec jakos niechce mi sie wierzyc, ze przywdzieje koszulke "Blancos".
Był już jeden taki co z opaską latał a potem gral u nas.

To że Blaugrana ma pierwokup to nic nie znaczy, wątpie by wyłożyli podobną sumke do tej którą moze zaoferować Madryt, zresztą chorym by było placić za własnego wychowanka grubą monete. Los Fabregasa jest w jego rekach gdzie bedize chcial tam zagra, a wasze przywiazanie Barcelony do barw klubowych jest śmieszne. To że urodził się w Kataloni nie znaczy ze nie zagra nigdy w stolicy.

Druga sprawa to Blaugrana nie powinna utrudnaić transferu bo dzięki wujkowi Perezowi macie e2...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Hiszpania”