Post Wyświetl pojedynczy post autor: Scyzoryk » 12 lut 2006, 11:30
Scyzoryk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 14 lut 2006, 16:07
Tak ale ciekawie jak bedzie przebiegal proces aklimatyzacyjny chlopakow z kraju kawyScyzoryk pisze:A to Korona pierwsza przetestuje tą Brazylijską Pogoń , zobaczymy co z tego wyjdzie , czy te transfery Ptaka rzeczywiście są takie świetne , jeżeli będą prezentowali taki poziom jak Andradina, Hernani czy choćby Hermes to moze być ciężko , ale jakoś w to nie wierze .
"OBOZY PRACY ANTONIEGO"Piłkarze Pogoni zamieszkają... pod Łodzią
Brak ośrodka sportowego w Szczecinie spowodował to, czego wszyscy się obawiali. Piłkarze Pogoni będą przyjeżdżać do grodu Gryfa tylko na mecze - informuje "Głos Szczeciński". Piłkarze zamieszkają w ośrodku w Gutowie.
- Wiem, że to problem dla kibiców - mówi Antoni Ptak, właściciel Pogoni. - Zarząd klubu sygnalizował władzom miasta, że tak będzie. Ale nie chcemy już niczego na siłę forsować, żeby znowu nie posądzano Pogoni, że chce uzyskać tereny czy nieruchomości.
Zdaniem Antoniego Ptaka odpada zakwaterowanie piłkarzy Pogoni w prywatnych mieszkaniach na terenie Szczecina.
- Cała drużyna prawie wyłącznie będzie składała się z Brazylijczyków - tłumaczy. - Są to ludzie przeniesieni z innej szerokości geograficznej, nie znający kultury, obyczajów, polskiej rzeczywistości, w większości przypadków innego języka poza portugalskim. Ci ludzie muszą przebywać w jednym miejscu, prawie pod stałą opieką.
czeher

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 04 mar 2006, 12:12
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 12:24
Marco_Van_Basten pisze:Gotowi na porażke ?? Nie sądze, żeby wasi Brazylijscy gwiazdorzy poradzili sobie w Kielcach. Zespół nie jest zgrany natomiast Korona tak. Pozatym boisko w Kielcach niekoniecznie może odpowiadać Brazylijczykom, ponieważ jest hmm.. no nie jest najlepsze
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: bragiel » 04 mar 2006, 17:09
bragiel
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 04 mar 2006, 18:55
Martinho
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pikaczu » 31 mar 2006, 14:39
Pikaczu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 01 kwie 2006, 9:44
Coroner-ka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 01 kwie 2006, 10:43
Nie dali rady.....0:2Coroner-ka pisze:Ja myslę że wszystko jest możliwe , nawet pokonanie Legi , na przykład postawie tu Koronę- w meczu Pucharowym , więć nie zakładam z góry że portowcy nie dadzą rady Legi
A co to ma do rasizmu...Po prostu chcesz zeby Polacy grali w polskich klubach a nie obcokrajowcy...Coroner-ka pisze:Oczywiście nie jestem rasistką , uważam jednak że taka zmiana, godzi w patriotyzm , polska piłka i polscy piłkarze , tak powinno być , niewielki dodatek z obcego kraju owszem , ale nie całość .
Coroner-ka pisze:Poroniony pomysł
Coroner-ka pisze:Brazylijscy piłkarze to okazy z 3- 4 tamtejszej ligi
Coroner-ka pisze: No ale niebawem na żywo zobaczę ,jaki poziom gry reprezentuje ten nowiusieńki skład .
Coroner-ka pisze:Pan Ptak lubi rozwalić klub i uciec jak kukułka do nowego gniazdka
Coroner-ka pisze:Kilka meczy nie świadczy o dyspozycji klubu
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Coroner-ka » 01 kwie 2006, 11:06
Martinho pisze:Nie dali rady.....0:2Coroner-ka pisze:Ja myslę że wszystko jest możliwe , nawet pokonanie Legi , na przykład postawie tu Koronę- w meczu Pucharowym , więć nie zakładam z góry że portowcy nie dadzą rady Legi![]()
WiemPisałam czysto hipotetycznie
A co to ma do rasizmu...Po prostu chcesz zeby Polacy grali w polskich klubach a nie obcokrajowcy...Coroner-ka pisze:Oczywiście nie jestem rasistką , uważam jednak że taka zmiana, godzi w patriotyzm , polska piłka i polscy piłkarze , tak powinno być , niewielki dodatek z obcego kraju owszem , ale nie całość .
Wiesz ja już uważam z każda wypowiedzią , gdyż jakakolwiek krytyke odbierano jako rasizm
Coroner-ka pisze:Poroniony pomysł
Zgadzam sie. Malo powiedziane poroniny...
Powiem tak : jestem mocno rozczarowanaPogon to taki klub , który bardzo lubiłam
Coroner-ka pisze:Brazylijscy piłkarze to okazy z 3- 4 tamtejszej ligi
Nooooooooo przesadzilas... kilku z nich gralo w 2 i 3 lidze, ale o 4 to ja nie slyszalem...
Może i przesadziłam , ale nie wmówisz mi że są to najwieksze sławy Brazylijskie ( Tak bardzo nie przesadziłam )
Coroner-ka pisze: No ale niebawem na żywo zobaczę ,jaki poziom gry reprezentuje ten nowiusieńki skład .
Gdzie zobaczyszwczoraj grala Pogon...
4 kwietnia w Kielcach
Coroner-ka pisze:Pan Ptak lubi rozwalić klub i uciec jak kukułka do nowego gniazdka
Pogoni jeszcze nie rozwalil i nie uciekal...
Wielkie mi pocieszenie , czyli co? mam biernie czekać i się zastanawiać , rozwali , czy nie rozwali
Coroner-ka pisze:Kilka meczy nie świadczy o dyspozycji klubu
To w takim razie o czym to swiadczy
Coroner-ka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 16 kwie 2006, 2:19
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 kwie 2006, 11:45
Marco Van Basten
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 16 kwie 2006, 11:56
Marco_Van_Basten pisze:Jak już mieli sprowadzać Brazylijczyków to takich jak sprowadziła Legia (Roger,Edson) a nie jakieś pseudo gwiazdy...
Marco_Van_Basten pisze:Pogoń czeka trudna walka o utrzymanie...
Marco_Van_Basten pisze:Szczerze mówiąc to w tej rundzie nawet Polonia prezentuje sie lepiej niż Canarinhos ze Szczecina.
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Fishbone » 21 mar 2007, 14:29
Fishbone
Post Wyświetl pojedynczy post autor: franz » 21 mar 2007, 15:29
Fishbone pisze: Kontrakt z nowy trenerem został podpisany do czerwca 2008 roku.
franz
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio