(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post autor: Mentor » 01 kwie 2006, 17:46

Dziwnie się czuję. Zawsze przed GD była niesamowita atmosfera. Niesamowite napięcie. Teraz prawie nic. Zapewne takie dziwne uczucie minie wraz z pierwszym gwizdkiem albo kilka minut wcześniej, ale to i tak nie to samo. Nie wiem czy jest to spowodowane tym, że jestem bardzo pewny zwycięstwa Barcy czy może tym, że La Liga jest już wygrana. Istnieją też obawy co do tego czy Real zagral dobrze i zapewnie świetne widowisko. Mam nadzieję, że zagrają przynajmniej dobrze. Emocje będą tak czy inaczej zapewne. Oczywiście nie zawiodą antybarcelonistów z Martinem Pellegrino na czele i stwierdzę, że dzisiaj zwycięzca może być tylko jeden. Pytanie tylko jak wysoko wygra Barcelona i jak zagra Real. Na SB się skompromitował. Zobaczymy jak będzie na Camp Nou.

Co do przedstawionych wyżej składów to przynajmniej w przypadu Barcelony może to wyglądać nieco inaczej. Iniesta zagra na dm-ie tak jak w ostatnich spotkaniach. Środek Realu z Baptistą i Gravesen krzywdy nam nie zrobi. Cicinho nie powstrzyma Ronaldinho. Raul Bravo nie wiem kogo ma zamiar powstrzymywać. Jeżeli miałbym wskazać kogo się obawiam to raczej Ronaldo. Bez względu na wszystko zawsze będzie groźny choćby nie wiem ile ważył i jaka krytyka na niego nie spadła.

Wróć do „Wracając Do Meritum”