Fakt, że mecz z Romą zagraliśmy pięknie, ale reszta? Z Fiorentiną tylko szczęście nam dopisało bo gra była beznadziejna. Chcę trenera, który potrafi wybobyć z zepołu technike, a nie ustawiać defensywanie i lecieć z kontr.Ibrahimović pisze:Zaraz, zaraz Capello ma odejść Na początku sezonu tez tego chcieliście ? kiedy pokonaliśmy Rome 4:1 kiedy wygraliśmy z Interem, Fiorentiną.....
bagg scudetto zawsze cieszy i to bardzo, ale nie chciałbyś żeby Juventus był najlepszą drużyną w Europie, która gra piękną piłkę? Tego mi najbradziej brakuje. We Włoszech jesteśmy najlepsi, ale co z Ligą Mistrzów? Od 10 lat pomiatają nami lepsze zespoły i to mnie denerwuje. Przypomnij sobie sezon 02/03 po którym Lippi został zwolniony. Wtedy to był Juventus, który grał przepiękną piłkę. Doszliśmy do finału w którym przegraliśmy z Milanem, a mecz z Realem? cudo. Tego Capello zrobić niestety nie umie. Co roku gadka, że uderzamy w Europe i cały czas są to puste słowa.bagg pisze:scudetto nikogo nie cieszy jest głupotą
Na mistrzostwo Włoch jest on bardzo dobrym trenerem. Fakt, że zdobywał Ligę Mistrzów z Realem i Milanem nie znaczy, że zdobędzie z każdą drużyną w której jest trenerem.Juras_InterFan pisze:Oj ludzie ludzie - macie jednego z najlepszych treneró świata - i jeszcze narzekacie
A jesli mowa o Capello to za pojedyncze mecze (np. z Romą) nie chwaliłem jego, tylko drużynę tak więc wolę żeby odszedł i chciałbym trenera na poziomie Lippi'ego, poprostu chę powrotu pięknych lat Juventusu.