Sedzia raczej podchodzi do kazdego meczu tak samo. Dajmy na to, ze jakis gosc z Cadizu bedzie sie zachowywal tak samo, to co zrobil mniejsze zlo?Sedzia nie patrzy czy GD , czy Alaves- Cadiz. Carlos zasluzyl na czerwo jak najbardziej.A to, co sie dzialo w przeszlosci nie ma znaczenia. Liczy sie terazniejszosc nie przeszlosc. Tak mowisz, jakby jeszcze raz ukarali Barcelone za rzucanie swinskim ryjem w Figo, bo to mialo miejsce i bylo chamskie.Krzysztof Jarzyna pisze:o bardzo bezczelne i obrazliwe. A pilka nozna to szachy a GD to zebranie kolka rozancowego. Jakbys mial wiecej lat to moze pamietalbys GD w ktorych nie takie "bezczelne i obrazliwe" rzeczy sie dzialy.
Nie samym Ronaldinho Barca zyjeBienias pisze:ronaldinho nic nie gral poczawszy od wolnych konczac na dryblingach.
Ja tu nie widze powiazania. Galacticos za Pereza, a historii pilki za Di Stefano, Butragueno i reszte. Pamietam Lige Mistrzow jak jeszcze w skladzie byli tacy zawodnicy jak Redondo, Panucci i Suker. No i jeszcze pamietna akcja Redondo na Old Trafford. Wtedy wszyscy mowili "najlepsza ekipa". Ale nie do tego zmierzam. Filozofia Realu jest ataka, a nie obrona. Capello wyrzucili pomimo wygrania La Liga.Czemu?bo niby troche zbyt defensywnie. Ja wiem, ze madrze zagrali, dobrze taktycznie, ale czy taki klub nie powinien atakowac, zwlaszcza w takim meczu?sam pisales, ze ten mecz jest wyjatkowy, gra sie dla kibicow i honoru.Krzysztof Jarzyna pisze:"Najlepsza druzyna w historii pilki"? To chyba nie wiesz o co chodzi. Ten tytul dostali jeszcze zanim pierwszy raz wymieniono slowo "Galacticos".
Tak sie czepiacie sedziego, a rownie dobrze mozna sie uczepic reki Gravesena i innych dupereli. Bledy beda zawsze, to jest nieuniknione, ale akurat Carlos zasluzyl.