No i nie. Bo nie do kazdego meczu podchodzi sie tak samo. To blad. Owszem, jezeli gosc wycina z tylu to czy to B-klasa czy LM wyleci z boiska (przynajmnije powinien). Ale takie rzeczy jak emocje nie w kazdym meczu sa takie same. Ja nie mowie, ze on nie powinien dostac tej kartki. Zreszta jak juz pisalem - pewnie predzej czy pozniej by wylecial. Ale sam fakt czerwonej kartki jest dosc odwaznym posunieciem. Mniejsza z tym czy slusznym czy nie, bo nikt nie wie co on tam naprawde powiedzial. Slowo przeciw slowu - Carlosa przeciw Canatlejo. Nikt raczej tego nie wie...berik pisze:Sedzia raczej podchodzi do kazdego meczu tak samo. Dajmy na to, ze jakis gosc z Cadizu bedzie sie zachowywal tak samo, to co zrobil mniejsze zlo?Sedzia nie patrzy czy GD , czy Alaves- Cadiz.
a nie, widocznie Ty wiesz na pewno ze zasluzyl. Pewnie masz dobry telewizor i slyszysz kazde slowo.berik pisze:Carlos zasluzyl na czerwo jak najbardziej.
O czym Ty mowisz? Napisales, ze cos tam bylo chamskie i obrazliwe, w meczu, ktory jak na GD czy inny mecz z podtekstami, w jakiejkolwiek lidze, byl czysty i spokojny, a teraz przedstawiasz jakis argument, ktory nijak ma sie do tegoberik pisze:A to, co sie dzialo w przeszlosci nie ma znaczenia. Liczy sie terazniejszosc nie przeszlosc. Tak mowisz, jakby jeszcze raz ukarali Barcelone za rzucanie swinskim ryjem w Figo, bo to mialo miejsce i bylo chamskie.
Powiazania to nie bylo w Twoim poprzednim poscie.berik pisze:Ja tu nie widze powiazania.
berik pisze:"Galacticos" , "najlepszy klub w histori pilki" . I co?ten najlepszy klub nie potrafil wyjsc ze swojej polowy przez 70 minut?
Jak mi to przetlumaczysz, to moze odpowiem, bo czytam i nie mam pojecia jaki to ma zwiazek z czymkolwiekberik pisze:Ja tu nie widze powiazania. Galacticos za Pereza, a historii pilki za Di Stefano, Butragueno i reszte. Pamietam Lige Mistrzow jak jeszcze w skladzie byli tacy zawodnicy jak Redondo, Panucci i Suker. No i jeszcze pamietna akcja Redondo na Old Trafford. Wtedy wszyscy mowili "najlepsza ekipa". Ale nie do tego zmierzam.
Nie wiesz - nie pisz. Juz tu kiedys udowadnialismy to "catenaccio Realu za czasow Capello". Wiec tu trafiles tak jak wczoraj trafial Larsson i spolka.berik pisze:Capello wyrzucili pomimo wygrania La Liga.Czemu?bo niby troche zbyt defensywnie.