(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas
Reputacja: 0

Post autor: Krzysztof Jarzyna » 02 kwie 2006, 17:37

Dobra prezes, widze ze nie ma sensu roztrzasac niektorych spraw, bo dalej wyczytujesz to co chcesz. Niepotrzebnie zaczalem te dyskusje, bo z niektorymi sie nie da dyskutowac. Tak na koniec Ci jeszcze pokaze pare rzeczy:
berik pisze:wczesniej pisales, ze w takich meczach nie powinno sie dawac kartek za pyskowanie.
Wyczytales to w cytacie:

1.
Krzysztof Jarzyna pisze:Ale takie rzeczy jak emocje nie w kazdym meczu sa takie same. Ja nie mowie, ze on nie powinien dostac tej kartki.
2.
Krzysztof Jarzyna pisze:Nie wiem czy decyzja byla sluszna czy nie, ale na pewno dosc odwazna
czy 3.
Krzysztof Jarzyna pisze:A pilka nozna to szachy a GD to zebranie kolka rozancowego. Jakbys mial wiecej lat to moze pamietalbys GD w ktorych nie takie "bezczelne i obrazliwe" rzeczy sie dzialy.
Specjalnie przejrzalem swoje poprzednie posty i znalazlem te trzy cytaty, w ktorych bezposrednio nawiazalem do dawania kartki za pyskowanie. No i dalej twierdzisz, ze czytasz ze zrozumieniem? :?

Nie odpisuj, albo jak chcesz. W kazdym razie ode mnie koniec. Nie mam ochoty na pisanie.

Wróć do „Wracając Do Meritum”