Post Wyświetl pojedynczy post autor: Dżokere » 02 kwie 2006, 12:32
Dżokere
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 02 kwie 2006, 22:54
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2006, 12:43
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 kwie 2006, 17:40
Wczoraj się zastanawiałem czy już sobie darowałeś ten sport, bo nie było widać Twoich typówfieldy pisze:postawiłem, po krótkiej przerwie na taki mały skromny kuponik :
Mam nadzieję że masz rację bo postawiłem na gospodarzy, jednak trochę się wahałem bo myślałem o remisie. Później sobie darowałem i na kuponie mam '1'.fieldy pisze:P.S. tak, wiem, Blackburn pewnie wygra, ale za mało płacili za 1
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 kwie 2006, 18:12
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kasiorek21 » 03 kwie 2006, 18:43
kasiorek21
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2006, 19:50
zwyczajnie ostatnio mam mało czasu, co przekłada sie na mniejsza liczbę postów [jako nabijacz strasznie nad tym ubolewamLukaz pisze:Wczoraj się zastanawiałem czy już sobie darowałeś ten sport, bo nie było widać Twoich typów
u ilu buków internetowych grasz ? jeśli wolno zapytać ?cloner pisze:oto moj dzisiejszy kuponik z bet-at-home :
no nie wiem, Iraklis całkiem nieźle sobei radzi u siebie, no i już poknali Olympiakos u siebie w zeszłym sezonie chyba, lub 2 lata wsteczkasiorek21 pisze:Iraklis - Olympiakos 2 1.80
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 03 kwie 2006, 19:53
hmm, obecnie u niewieluu ilu buków internetowych grasz ? jeśli wolno zapytać ?
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 03 kwie 2006, 20:00
Woju83

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 kwie 2006, 20:13
kasiorek21 pisze:Iraklis - Olympiakos 2 1.80
w pelni zgadzam sie z kolegafieldy pisze:no nie wiem, Iraklis całkiem nieźle sobei radzi u siebie, no i już poknali Olympiakos u siebie w zeszłym sezonie chyba, lub 2 lata wstecz
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 03 kwie 2006, 20:19
poza meczem/typemWoju83 pisze:kupon na jaja
reszta powinna wejśćWoju83 pisze:Villarreal-Inter 1
Po pierwszym meczu chodzi mi po głowie typ na '2'. Może być tak że Juve będzie atakowało (mniej więcej tak:Woju83 pisze:Juve-Arsenal 0
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2006, 20:23
dostali ostatnio z Xanthi na wyjeździe, wiec serii zwycięstw nie przerwą już, ale skoro dostali z Xanthii to z Iraklisem też może im być ciężkoczeher pisze:w pelni zgadzam sie z kolega
Iraklis u siebie ma dosc imponujace wyniki bodajze 10-1-1 - jest to mecz czolowki - jak dla mnie gra na 2 jest ryzykowna przeciez Olympiakos nie bedzie wiecznie wygrywac a to jest najlepszy mecz aby stracil jakies pkt
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 03 kwie 2006, 20:23
czeher pisze:Iraklis u siebie ma dosc imponujace wyniki bodajze 10-1-1 - jest to mecz czolowki - jak dla mnie gra na 2 jest ryzykowna przeciez Olympiakos nie bedzie wiecznie wygrywac a to jest najlepszy mecz aby stracil jakies pkt
Martinho

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 03 kwie 2006, 20:29
myslalem ze ta porazka z Xanthi byla juz dosc dawno ale faktycznie ledwo pk 2tyg - ale co tam i tak 1 porazka od bardzo dawna 22 win - juz raczej w tym sezonie duzej motywacji meic nie bedafieldy pisze:dostali ostatnio z Xanthi na wyjeździe, wiec serii zwycięstw nie przerwą już, ale skoro dostali z Xanthii to z Iraklisem też może im być ciężko
czeher
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 03 kwie 2006, 20:39
Mi podobnie. Wachałem się na podporką ale kurs był niezawysoki, więc stawilem jedynkę z kursem 2,5. Juve znakomicie sie sposywało w lidze, a jednak pokazalo, że jak Europa to już klapaLukaz pisze:Po pierwszym meczu chodzi mi po głowie typ na '2'
Lukaz pisze:Woju83 napisał:
Villarreal-Inter 1
reszta powinna wejść a może tu będzie remis
Woju83
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio