Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 103

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
9%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
26%
Bayern 2020
2
9%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
5
22%
Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2006, 12:40

Ultras pisze:Juve-Arsenal
Juve zapewne będzie chciało się zrewanżować za pierwszy przegrany mecz a więc widowisko powinno być dobre.Juve
może też tak wyglądać. Juve chce się pokazać z dobrej strony i wali głową w mur, podczas, gdy Kanonierzy punktuja przeciwnika licznymi kontrami :P
Ultras pisze:Barca- Benfica
W tym spotkaniu może być tylko jeden faworyt- Barca.
i Ronni e- postawiłem, ze strzeli gola :P kursik myślę, przyzwoity bo 2 zł :D
Ultras pisze:Milan - Lyon
Chyba najlepiej zapowiadający się pojedynek Pierwszy mecz był w miare wyrównany choć prawde mówiąc momentami nudny.Spodziewałem sie większego widowiska ale cóż.Na San Siro Milan ma zdecydoanie większe szanse na awans bo gra na takim stadionie moze tylko bardziej zmobilizowac zawodników.Niewątpliym wzmocnieniem na ten mecz będzie powrót Juninho który wie jak uderzac z wolnych

najlepiej się zapowiada, tak jak przed pierwszym meczem, oby i tym razem nie okazał się niewypałem. Milan na bank zaatakuje, ale Lyon tez siedzieć spokojnie nie powinien - licze, ze pokażą kawałek dobrego futbolu i wygra lepszy po dogrywce :D

Awatar użytkownika
Kendo
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kendo » 03 kwie 2006, 13:45

fieldy pisze: może też tak wyglądać. Juve chce się pokazać z dobrej strony i wali głową w mur, podczas, gdy Kanonierzy punktuja przeciwnika licznymi kontrami
Tez mi się tak wydaje. nie będzie to nokaut ale zdecydowane zwycięstwo na punkty. juventus rzuci sie do ataku a Arsenal posiadający bardzo szybkich graczy będzie zabójczo kontrował. Co do Barcelony- nie jestem pewien czy to bedzie dla niej spacerek. Ostatnio nie prezentują wysokiej formy a Banfica pokazała że grac potrafi. ja bym typował zacięte widowisko ale finału nie bede przewidywał :P . No i mecz Milan -Lyon najciekawiej zapowiadający sie pojedynek. Atutem Milanu jest własne boisku i 80 000 tysięcy kibiców. do składu Lyonu powraca natomiast junihno a nie zagra Thiago. Wszystko w tym pojedynku jest możliwe ale lkicze na awans rossonerrich.Ostatni mecz jest już chyba rozstrzygnięty na korzyść Interu więc nie ma się zbytnio co rozpisywać. Może znów bedą 3 włoskie ekipy w półfinałach jak to było w 2003 roku a potem każdy wie jak to sie skończyło 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 kwie 2006, 14:40

Fieldy myślisz że utrzyma się do końca wynik 0:0 :?: Ja osobiście uważam że bramki padną w pierwszych 90 minutach gry.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2006, 14:43

Myślę, że gole padną. Juve zaryzykuje i rzuci się na nas, im bliżej końca tym bardziej będą ryzykować, a to stworzy okazje dla nas - i albo oni trafia podczas swoich zmasowanych ataków :P albo my ich skontrujemy i strzelimy, wtedy im zostanie walka o bramke honorową :D

Titi jest w mega formie i tak jak przed pierwszym meczem mówiłem, tak móiwę i teraz, jak nie strzeli sam to bedzie asystował.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 03 kwie 2006, 17:17

Fieldy ale mi chodziło o mecz Milanu z Lyonem :P Juventus wcale tak łatwo się nie podda ;) Myśle że Arsenal jeszcze nie może być pewien awansu chyba że pierwsi i szybko strzelą bramke na coś ich stać i szanse będą mieli bo Juve musi zmienić swój styl i chcąc czy nie zaatakować.

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 03 kwie 2006, 17:30

Fieldy ale mi chodziło o mecz Milanu z Lyonem Juventus wcale tak łatwo się nie podda Myśle że Arsenal jeszcze nie może być pewien awansu chyba że pierwsi i szybko strzelą bramke na coś ich stać i szanse będą mieli bo Juve musi zmienić swój styl i chcąc czy nie zaatakować.

juve ostatnio problemy ze skutecznoscia ma :)
Bramki padna w Meczu Milan Lyon skonczy sie 1;1 :D

Nazwy klubów piszemy wielką literą, jesteś na forum wystarczająco długo, bo o tym wiedzieć. Następnym razem będzie WP //maestro

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 03 kwie 2006, 19:44

Łukasz[ACM] pisze:Fieldy ale mi chodziło o mecz Milanu z Lyonem
hehe, widać, że myśle tylko o jednym meczu :D
trudno mi ocenić, czy bedą jakieś bramki w meczu na San Siro. Niby napastnicy Milanu chociażby sa swietni i gole strzelać potrafia, ale pokazali, ze nie zawsze grają tak jakby sie od nich oczekiwało.
osobiście myślę, ze będzie dogrywka, czyli musiałoby być 0:0, no ale poczekajmy jeszcze 25 h i obejrzyjmy mecz, po prostu :P

Awatar użytkownika
El Verdugo
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Verdugo » 03 kwie 2006, 20:43

Ja osobiście myślę że w meczu Milan-Ol.Lyon bramu będą.Obie drużyny będą chciały w regulaminowym czasie gry przychylić szalę zwycięstwa.Ale poczekamy zobaczymy przed nami jest no prawie dokładnie 24 godziny.Ale mam nadzieję że Ol.Lyon wygra bo nie dażę Milan sympatią.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 9:28

Już myślałem, ze mecz okaże sie pięknym widowiskiem ... i co czytam ?
Milna nie przegrał nigdy u siebie z francuską druzyną, a Lyon nie przegrał ostatnich 6 spotkań wyjazdowch - wychodzi na remis. Moze bedzie tak jak myślałem - dogrywka :D [za 0:0 płacą 8,50 :P]

El Verdugo pisze:Ja osobiście myślę że w meczu Milan-Ol.Lyon bramu będą
bramki muszą być, choć niekoniecznie w regulaminowym czasie gry.
Przecież ktoś musi awansować :D
j1mmy pisze:Nazwy klubów piszemy wielką literą, jesteś na forum wystarczająco długo, bo o tym wiedzieć. Następnym razem będzie WP //maestro
a nazwy nicków nie ? :wink:

Coś cicho o meczu Interu - co jest, przeciez kibiców Inreru nie brakuje na forum. A może trzeba zajrzeć do ich tematu :think:

Awatar użytkownika
El Verdugo
Ja tu tylko nabijam

Post Wyświetl pojedynczy post autor: El Verdugo » 04 kwie 2006, 10:19

fieldy ja myślę że bramki będą w regulaminowym czasie gry byc może się mylę.Remis jest całkiem możliwy ale 1-1 bardziej niż 0-0.Czekam na godne oglądania widowsko a nie kopanie piłki 5 metrów nad bramką.

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 10:22

fieldy pisze:Już myślałem, ze mecz okaże sie pięknym widowiskiem ... i co czytam ?
Milna nie przegrał nigdy u siebie z francuską druzyną, a Lyon nie przegrał ostatnich 6 spotkań wyjazdowch - wychodzi na remis. Moze bedzie tak jak myślałem - dogrywka [za 0:0 płacą 8,50 ]

Ja obstwam remis ale 2:2 i awans francuzow w potem zwyciestwo w LM. Juninho wystarczy jeden rzut wolny aby odwrocic losy meczu...

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 10:30

Wczoraj na wygraną Benfici buki dawali dużo kasy, 26 było a dziś patrzę - 19 zł :D czyżby coś było na rzeczy ? jakieś powazne kontuzje w Barcelonie ? :lol:
Arsenal jest na drugimmiejscu tuż za Barcą [do wygrania LM] na Kanonierów dają 5 zł, a na Barcę 2,40
Ciekawie sytuacja wyglądała przed tygodniem, kiedy to Juve było na 3 miejscu [teraz 15] a Arsenal daleko z tyłu z kursem chyba 18.
człapuś pisze:Juninho wystarczy jeden rzut wolny aby odwrocic losy meczu...
ale nie w meczu z Milanem, gdzie Sheva, Gilardinho czy Inzaghi tez jednym uderzeniem potrafią gola zdobyć, wychodzi na 3:1 :P chopć jeszcze wypada zwróicć uwage na Kakę, który zawiódł w pierwszym meczu i jako młoda gwiazda - będzie się chciał zrehabilitować :D

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 10:46

fieldy pisze:ale nie w meczu z Milanem, gdzie Sheva, Gilardinho czy Inzaghi tez jednym uderzeniem potrafią gola zdobyć, wychodzi na 3:1 chopć jeszcze wypada zwróicć uwage na Kakę, który zawiódł w pierwszym meczu i jako młoda gwiazda - będzie się chciał zrehabilitować

Mimo wszystko Lyon ma wg mnie lepszy sklad i jest moim faworytem nr 2 (zaraz po Barcelonie) na zwyciestwo w LM. Tiago, Malouda czy Wiltord rowniez potrafia wiele i mam nadzieje ze pokaza gwiazdom Milanu jak sie gra efektownie i skutecznie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 04 kwie 2006, 11:47

człapuś

:rotfl2:

Fajnie, fajnie...lepszy skład, dobre sobie. Jedyna formacja, w której Lyon jest lepszy to bramka moim zdaniem, a i z tym możnaby się sprzeczać.

Jakby nie było gadasz straszne głupoty :D Gratuluję :)

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 11:50

Będziesz się śmiał po meczu. Wystarczy zobaczyć na typy buchmakerów. Barcelona faworyt a potem równo Juve, Milan i LYON.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”