Post Wyświetl pojedynczy post autor: moody » 27 paź 2024, 15:20
moody

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 paź 2024, 15:25
Ilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 27 paź 2024, 15:46
1234
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 paź 2024, 15:54
Tyle że niejaki Vinicius stale o to płacze, że go na stadionach obrażają. Yamal widać jak się tym przejął. A obrażali go ci którzy tak bronią Viniciusa i niby walczą z tym rasizmem. Jak widać tylko w jedną stronę
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Precel » 27 paź 2024, 15:55
Precel
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 paź 2024, 16:17
Pisząc ci miałam na myśli ogólnie kibiców Realu. Wiadomo, że wszędzie się znajdą debile obrażający i normalni
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 paź 2024, 16:19
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: BadBoy » 27 paź 2024, 16:22
BadBoy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: masacra » 27 paź 2024, 16:24
masacra

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 27 paź 2024, 16:32
no to po co pisanie o hipokrytach? tak można określić każdą grupe społeczną. 99% kibiców Wisły jest przeciwna używaniu sprzętu, ale jesteśmy hipokrytami bo 1% używa? Większość kibiców Legii głosowało na pis/po, ale dana cześć wywiesza "donald matole" to też hipokryci? Bez sensu jest oceniać kilka osób dlatego, że należą do jakiejs większej grupy - przecież nie wszyscy mają takie same poglądy na wszystkie sprawy.
DDK
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 27 paź 2024, 16:38
A ja się zawsze zastanawiam, czy nierówne traktowanie przez system sprawiedliwości upoważnia kogokolwiek do bycia zakompleksionym fiutem, dla którego kolor skóry jest wyznacznikiem czegokolwiek.Delpiero14 pisze: ↑27 paź 2024, 16:19Weźcie mi coś wytłumaczcie bo mnie to zastanawia. Jak jesteś czarnym piłkarzem i cię przezywaja z trybun czarnuchem to „straszne, rasizm, tępić to” itd, ale jak białego wyzywają od pedalow, śmieciow, skurwysynow czy psów to też jest wszczynane jakieś śledztwo odnośnie jakiejś mowy nienawiści czy w to akurat wyjebundo bo tylko czarni są pod parasolem ochronnym?
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Ilka » 27 paź 2024, 16:46
Dlatego w pierwszym poście napisałam, że niektórzy kibice. I nie wiem czy akurat ci z tym walczą czy mają wyrąbane na to.DDK pisze: ↑27 paź 2024, 16:32no to po co pisanie o hipokrytach? tak można określić każdą grupe społeczną. 99% kibiców Wisły jest przeciwna używaniu sprzętu, ale jesteśmy hipokrytami bo 1% używa? Większość kibiców Legii głosowało na pis/po, ale dana cześć wywiesza "donald matole" to też hipokryci? Bez sensu jest oceniać kilka osób dlatego, że należą do jakiejs większej grupy - przecież nie wszyscy mają takie same poglądy na wszystkie sprawy.
Ilka

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 27 paź 2024, 16:49
Delpiero14
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio