LM: Juventus Turyn - Arsenal Londyn 5.04.2006

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 11:27

człapuś pisze:Hleb ani nie gra dobrze ani pożytecznie dla zespołu. On według mnie odpada na samym starcie
tak grał na pocżatku sezonu i zaraz po kontuzji, ostatnio udziela mus ię dobra forma zesołu i sam gra coraz lepiej, a już na prawej flance grywał ostatnio wręcz dobrze i napewno pożytecznie dla zespołu
człapuś pisze:fieldy napisał:
Freddiego

Ja już zagra (o ile) to na flance a nie w środku pola...
Widać nie oglądasz za dużo meczy Kanoneirów, Feeddie może zagrać w obronie i da sobie rade, moze zagrac w ataku is tzrelić 2 gole, nawet Juve. A najlepiej czuje się w pomocy, czy to lewej, prawej czy w samym srodku tej formacji - radzi sobie równei dobrze, jest to piłkarz uniwersalny, do tego doświedczony i potrafi się odnaleźć na każdej pozycji. Miejsce dla niego zawsze się znajdzie. JAk będzie zdrowy Reyes to nie ma możliwość, aby Freddie zastąpił go na lewej stronie boiska. Na prawej też może zagrac. W sumie możemy zagrać 5 w pomocy, jak w poprzednich mecach, ale myślę, że przy nieobecności Cesca, Wenger wystawi 4 pomocników i Titiemu do ataku wystawi Robina, który jest przeciez głodny gry :P
Sero pisze:Nie no nie przesadzaj, najpierw Wome teraz Hleb
co nie ? :P

Wróć do „Puchary Europejskie”