(Primera Division) FC Barcelona - Real Madryt 01.IV.2006

Awatar użytkownika
girlfromipanema
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post autor: girlfromipanema » 04 kwie 2006, 13:49

kabanos6 pisze: ej facet chociaż oglądałeś ten mecz ? bo po twoim poscie widać ze nie .
musiałam zaznaczyć płeć w profilu, bo widać, że dla niektórych słowo ''girl'' to zbyt zaawansowany angielski. ale to tak na marginesie.
co do meczu to tak, napewno oglądałam inny. nie no po prostu masz w swoich postach absolutną rację- Barca jest słaba i gdyby nie sędzia, Real by wygrał. 10 do 0.

a tak serio, trenowanie Realu to niezłe wyzwanie :P powinien się tego podjąć ''The special one'', który w przeciwieństwie do Beniteza czy Ancelottiego jest przecież gotów zrobić coś z niczego- patrz Porto. no w sumie to naprawdę gdyby Mourinho się znudził swoją Chelsea, to Real byłby dla niego idealnym miejscem- byłoby o nim głośno, co kocha, mógłby znów udowodnić, na czym mu b. zależy, że jest najlepszy na świecie...
choć w sumie nie wiem, czy piłkarze ucieszyliby się, gdyby zdejmował z nich presję wrzucając np. na Barcę, bo sami kochają to robić :)

no ale jego ręka jest w sumie idealna, żeby zdyscyplinować i zmotywować ''Galacticos''. tylko że on się chyba nigdzie nie wybiera, bo kto by chciał odchodzić od Romka?

Wróć do „Wracając Do Meritum”