LM: Juventus Turyn - Arsenal Londyn 5.04.2006 - Strona 5

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 12:43

sci pisze:No to czas najwyższy zmienić opinię o Juve w LM. Jeżeli tylko gadanie piłkarzy, działaczy itd przełoży się na jutrzejszą grę to awansujemy. Jakoś po pierwszym meczu za bardzo w awans nie wierzyłem to teraz powoli zaczynam wierzyć w wypowiedzi Juventinich.
Dziwne po przecież przed pierwszym meczem Juve było faworytem a teraz po słabych występach w Seria A i LM a kapitalnych meczach Arsenalu szczególnie w lidze to teraz Londyńczycy mają większe szanse. A jesli wynik meczu zależałby od gadania piłkarzy czy trenerów to Polska byłaby Mistrzem Świata a Wisła Kraków zwycięzscą Pucharu UEFA i Ligi Mistrzów (chodzi mi tutaj o pana Engela).

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 12:45

sci pisze:no jakby to powiedzieć racjonalnych argumentów brak jedyny agrument jest taki że gorzej być nie może niż było w Londynie,z czego wynika że będzie lepiej,tylko czy wystarczająco
od razu inaczejs się czyta :D

jak wiadomo Tomachos ma bana, ale ma swoich agentów na forum - wie co się dzieje :D i chciał się włączyć [poprzez mnie] do napinki :

sci pisze: bardziej utytułowanym i lepszym,to tylko chwilowy kryzys.Mimo wszystko Juventus jest lepszy
Tomachos chciał się do tego zdania ustosunkować, jego zdaniem "Tytuły Juve mozna zdmuchnąć bo sa z białego proszku usypane"

z pozdrowieniami od Tomachosa, który wraca niebawem
Obrazek

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2745

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 kwie 2006, 12:48

a to już jest świństwo :evil:
nawiązując Mutu miał koks z Londynu,to kto wie dlaczego nas zabiegaliście ostatnio :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 12:51

sci pisze:nawiązując Mutu miał koks z Londynu,to kto wie dlaczego nas zabiegaliście ostatnio
czyli miał - u nas o takich rzeczach nawet plotki nie krążą, na Highbury
co innego na Satmford Bridge, to się zgadza :P

sci pisze:a to już jest świństwo
nazywasz Tomachosa świnią ? :lol:
poza tym, napisał prawie - a prawie robi wielka różnicę :D więc po co te nerwy :P

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 12:53

sci pisze:a to już jest świństwo
Sam sobie zapracował na taką opinię. Mi tam go niezal...

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 kwie 2006, 12:55

fieldy pisze:czyli miał - u nas o takich rzeczach nawet plotki nie krążą, na Highbury
co innego na Satmford Bridge, to się zgadza
Londyn to Londyn.daleko z Highbury na SB nie jest.
fieldy pisze:nazywasz Tomachosa świnią ?
poza tym, napisał prawie - a prawie robi wielka różnicę więc po co te nerwy
ale jakie nerwy,ja jestem niespotykanie spokojny człowiek :)
człapuś pisze:sci napisał:
a to już jest świństwo

Sam sobie zapracował na taką opinię. Mi tam go niezal...
no co wy fali zbrodni nie oglądacie?? :roll: wszyscy co u Ruskich pracują walą po nosie czy kablach

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 12:58

sci pisze:Londyn to Londyn.daleko z Highbury na SB nie jest.
Skąd wiesz jak nie byłeś?? Londyn jest ogromny i Ruski na Arsenal rzadko kiedy wpadają:)

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 13:00

sci pisze:Londyn to Londyn.daleko z Highbury na SB nie jest.
i co z tego ? słyszałes kiedykolwiek jakieś zarzuty pod adresem Arsenalu ? Pewnie nie, a pod adresem Chelsea - tak i pod czyim jeszcze adresem ? Mutu ... [chodzi o kokaine oczywiscie]
sci pisze:ale jakie nerwy,ja jestem niespotykanie spokojny człowiek
ale masz bana na Tomachoski - oj nawet nie wiesz ile tracisz :D
wracając do tematu przewodniego, czyli meczu jutrzejszego.
Kolo Toure wypowiada się bardzo strożnie przed meczem - że Juve ma świetnych piłkarzy, że potrafią się mobilizwać etc. To samo mówi Henry - uspokaja, ostrzega, zupełeni inaczej sytuacja wygląda w Turynie, gdzie diząłacze i piłkarze sa pewni swego i wierzą w awans, ba - mówią o kilkiu bramkach strzelonych Kanonierom - widac, kto bardziej boi się o awans - Juve musi tak mówić - później powiedzą - wierzyliśmy do końca, byliśmy blisko. :D a nasi - wygraliśmy bo nie zlekcewazyliśmy rywali
Go Go Gunners !!

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 kwie 2006, 13:54

człapuś pisze:Skąd wiesz jak nie byłeś?? Londyn jest ogromny i Ruski na Arsenal rzadko kiedy wpadają
a skąd wiesz czy byłem cy nie byłem?? :roll:
fieldy pisze:i co z tego ? słyszałes kiedykolwiek jakieś zarzuty pod adresem Arsenalu ? Pewnie nie, a pod adresem Chelsea - tak i pod czyim jeszcze adresem ? Mutu ... [chodzi o kokaine oczywiscie]
nie no nic,tak mi sie skojarzylo po prostu :wink:
fieldy pisze:Kolo Toure wypowiada się bardzo strożnie przed meczem - że Juve ma świetnych piłkarzy, że potrafią się mobilizwać etc. To samo mówi Henry - uspokaja, ostrzega, zupełeni inaczej sytuacja wygląda w Turynie, gdzie diząłacze i piłkarze sa pewni swego i wierzą w awans, ba - mówią o kilkiu bramkach strzelonych Kanonierom - widac, kto bardziej boi się o awans - Juve musi tak mówić - później powiedzą - wierzyliśmy do końca, byliśmy blisko. a nasi - wygraliśmy bo nie zlekcewazyliśmy rywali
gdyby była odwrotna sytuacja to w Londynie by mówili, to co mówią teraz w Turynie i na odwrót

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Juve-Arsenal

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 kwie 2006, 14:13

Mimo tego,że Juve wszyscy krytukują i nie ma w meczu z Arsenalem odpowiedniego składu ( czerwone kartki ) to sądze, że jest to zespół z motywacją i ogromną chęcią walki. Spodziewajcie sie wszyscy dobrego widowiska bo takie ono będzie w Turynie i co do tego JA nie mam żadnych wątpliwości. Co do Mutu to faktycznie miał problemy ale teraz jest juz innym człowiekiem i mi bardzo podoba się jego gra (pomimo PRZYZNAJE słabego występu w Londynie). Sądze, ze chłopak zamknie gęby wszysctkim jego krytykom już niedługo :twisted: Juve ma ostatnio gorsze dni ale kryzys to normalna rzecz nawet u najsilnijniejszych zespołów i faworytów (przykładem może być Chelsea) To, że ludzie teraz są za Arsenalem to zwycięstwo tego klubu 2:0 u siebie. Natomiast Juve jest teraz w stanie wygrać 3:0 i więcej jeśli tylko się własciwie zmotywują. Wydaje mi się, że Londyńczycy odpuszczą i będą grac na remis. To źle. Juve musi ten aspekt wykorzystać i dać czadu. Kibice Turyńczyków! Podnieście głowy! Nic jeszcze nie jest straconego i wszyscy na tym formum znający się troche na piłce wiedzą; dopóki piłka jest w grze, wszystko jest możliwe. FORZA JUVE :!:
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2006, 14:16 przez Bassu, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 14:15

sci pisze:gdyby była odwrotna sytuacja to w Londynie by mówili, to co mówią teraz w Turynie i na odwrót
tak, nareszcie - o to mi chodziło - tak to już jes, że ci co sa faworytami wola nie zapeszać, a ci co sa skazywani na porażkę, mówią, ze będa walczyć ...
i jasno z tego wynika, ze Juve, pomimo buńczucznych wypowiedzi niektórych osób z tego klubu, jest tym zespołem, który musi gonić wyni, który jest dalej niż bliżej 1/2 finału. i pisanie, że wygrają bo sa lepszym zespołem, gdyz więcej zdobyli i tak uważają - jest śmieszne :lol:
BaSSu pisze:To, że ludzie teraz są za Arsenalem to zwycięstwo tego klubu 2:0 u siebie. Natomiast Juve jest teraz w stanie wygrać 3:0 i więcej jeśli tylko się własciwie zmotywują. Wydaje mi się, że Londyńczycy odpuszczą i będą grac na remis
lol, albo lolek :D Arsenal sobie odpuści ... dobre sobie, młodzi piłkarze, gdzie średnia wieku wynosi 25 lat [co zawyższa stary bramkarz] ma sobei odpuścić mecz w 1/4 finału LM :P nie załamuj mnie, toz to banialuki co ty tu wypisujesz.
BaSSu pisze:Natomiast Juve jest teraz w stanie wygrać 3:0 i więcej jeśli tylko się własciwie zmotywują
teraz nie jest w stanie tyle wygrać - są bez formy [remis z Romą, remis z Treviso, porażka z Kanonierami] sama motywacja nic nie da. Trzeba mieć wsparcie w postaci dobrej dyspozycji, a takie wsparcie ma Arsenal, który ma zaliczkę 2 goli.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 637
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 04 kwie 2006, 14:22

Więc może czas sie przebudzić? Aresal też w swojej lidze jest chyba na 6 miesjcu :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 14:24

BaSSu pisze:Aresal też w swojej lidze jest chyba na 6 miesjcu
Arsenal jest na 5 miejscu i ma 2 pkt straty do 4 Spurs, ale jeden mecz zaległy - wiec wcale nie jest tak xle - jak to niekórzy pisali, ze Kannonierzy nie mają szans na zajecie 4 miejsca w lidze :D
BaSSu pisze:Więc możeczas sie przebudzić?
mówisz o Juve ? Jeszcze nie czas - nie w środę, jak odpadnie z Pucharu, to może się wtedy przebudzić i ogrywac wszystkich w SerieA

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 04 kwie 2006, 14:29

fieldy pisze: i pisanie, że wygrają bo sa lepszym zespołem, gdyz więcej zdobyli i tak uważają - jest śmieszne
nie pisalem ze sa lepszym zespołem bo mają więcej tytułów.Pisałem że są lepsi I bardziej utytułowani,a nie lepsi bo bardziej utytułowani
fieldy pisze:mówisz o Juve ? Jeszcze nie czas - nie w środę, jak odpadnie z Pucharu, to może się wtedy przebudzić i ogrywac wszystkich w SerieA
obyś nie miał racji, ale tak już bywało, że na formę naszych piłkarzy wpływał wstrząs negatywny :? Zobaczymy jutro:) Mój typ- Awans Juve po dogrywce :wink:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 04 kwie 2006, 14:32

Najlepsze są kursy na strzelców goli [gamebookers] 2 zł, na strzelenie gola przez Zlatana i 2,5 na strzelaca o nazwisku Henry :D ciekawe czym sie kierowali - może to zaiwstuje dla was cos miłego :D kto wie

Zablokowany

Wróć do „Puchary Europejskie”