Liga Mistrzów (zbiorczy) - Strona 105

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
ODPOWIEDZODP

Najlepszy zwycięzca LM w historii?

PSG 2025
2
9%
Real 2016/2017/2018
4
17%
Real 2014
0
Brak głosów
Bayern 2013
6
26%
Bayern 2020
2
9%
Barcelona 2009
0
Brak głosów
Barcelona 2011
0
Brak głosów
Barcelona 2015
3
13%
Juventus 1996
0
Brak głosów
Marsylia 1993
1
4%
Inny
5
22%
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 04 kwie 2006, 20:35

Łukasz[ACM] pisze:Stam ma już swoje lata i chce odejść do Holandii
Stam chyba podpisal juz umowe a Ajaxem..ale moge sie mylic :roll:

Carlo posadzil na lawie Gile..nareszcie chcialoby sie rzec. ALberto w LM gra totalny piach.Sie zastanawiam jakie to kompleksy ma ex-zawodnik Parmy :roll:

Awatar użytkownika
Rumeczek
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Rumeczek » 04 kwie 2006, 20:52

berik pisze:Stam chyba podpisal juz umowe a Ajaxem.
W sumie słyszałem ze na 100 % tam ma przejść, umowe też pewnie już ma.
berik pisze:ALberto w LM gra totalny piach.Sie zastanawiam jakie to kompleksy ma ex-zawodnik Parmy

moze Gila musi się oswoić z większą presją ciązącą w LM? Szczerze mówiąc w Parmie grał (moge się mylić) tylko w p Uefa a jak wiadomo jest to puchar dość niższej ragni na skalę europejską...

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 21:38

No i pierwsza polowa za nami. Tak jak sie wszyscy spodziewali mecz jest emocjonujacy, a co najwazniejsze padly bramki. Po 45 minutach blizej awansu jest Lyon, ktory strzelil bramke na wyjezdzie po zamieszaniu przy rzucie wolnym Juninho. Oslabieniem Milanu jest na pewno przedwczesne opuszczenie boiska przez Stama. Niepewnie broni Dida, malo widoczny jest Kaka. Drugie 45 minut zapowiada sie bardzo interesujaco, Milan musi ruszyc na Francuzow, a to bedzie im dawalo szanse na kontry. Na razie mamy Lyon w polfinale :)

Awatar użytkownika
j1mmy
30+
30+
Reputacja: 782

Post Wyświetl pojedynczy post autor: j1mmy » 04 kwie 2006, 21:40

Cos ktos mowil o rzutach wolnych tu :P ALez Les Gones :D
Dopiero wróciłem z teatru wiec o meczu malo mogep owiedziec :)
Jendakże Juninho jest jeden i jego wartość jest nieoceniona ^^

Awatar użytkownika
Woju83
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Woju83 » 04 kwie 2006, 22:02

No po pierwszych 45 minutach meczu...Wreszcie padły gole :D Pierwsza okazja, która weszla mi naprawdę w oko to sytuacja Maloudy, piekny lob ponad obrońcami, jednak niestety piłka nie weszła do bramki. Później znakomity strzał Juninho, jednak dobrze Dida zainterweniował :) I Inzaghi. Po znakomitym podaniu, Pippo głową i 1-0. 5 minut Milaniści cieszyli się ze zdobycia gola. Znakomite dośrodkowanie Juninho, zamieszanie i ostatecznie Diarra głową i 1-1.

P.S Villarreal-Inter 1-0. Czyżby Nerrazuri za LM :?:

Awatar użytkownika
Toudinho
Hala Madrid

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Toudinho » 04 kwie 2006, 22:43

Szkoda Lyonu wg. mnie zasługiwali na 1/2. Milan słaby aż do bólu bramki z niczego, natomiast Lyon deko opadl z sił szkoda że nie wytzymali ostatnich 5 min...

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 kwie 2006, 22:43

Jestem załamany. Milan wygrał 3-1 z Lyonem. Brakowało 6 minut. Nieupilnowany Sheva ich pogrążyl. Zastanawia mnie dlaczego kiedy prowadzili i mieli piłke to zamiast ją przetrzymać to oni atakowali. Takiego emocjonującego meczu dawno nie widziałem. Trzecia bramka to błąd zawodników Lyonu. Szkoda mi Lyonu byli tak blisko. To Lyon zasłużył na awans. Poziom gry był wysoki. Czułem ,że Milan w końcówce coś może strzelić.

Awatar użytkownika
Makis
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Makis » 04 kwie 2006, 22:45

No i po meczu! Lyon odpadl i nie zobaczymy go w polfinale. Szkoda, bo nie byl slabszy w tym meczu i do 88 minuty walczym z Milanem jak rowny z rownym. Jakos tak czulem w kosciach, ze Milan w koncowce strzeli i niestety sprawdzilo sie. Szykuje sie nam emocjonujacy polfinal Barca - Milan i licze, ze rossonierri pojda za ciosem i awansuja do finalu. Szkoda, ze odpadl drugi klub z Mediolanu. Inter nie potrafil utrzymac przewagi z pierwszego meczu i przegral z Villa :( Znowu czegos zabraklo... Coz, pozostaje teraz kibicowac Arsenalowi i miec nadzieje, ze w koncu odniesie on sukces na jaki zasluguje :D
Aha, zapomnialbym, od kiedy w Milanie gra niejaki "Pepe" :?: :lol:
Ostatnio zmieniony 04 kwie 2006, 22:47 przez Makis, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 04 kwie 2006, 22:47

Ja wiedziałem ze tak bedzie. Jeszcze dzis do kumpla mówię: zobaczysz, bedzie 3-1 dla Milanu, 1-0 dla Villarrealu, 1-1 Benici i 3-0 Juventusu.
Popukał mi po czole i powiedział: tylko Milan może Ci siąsc, ale nie 3-1.
Teraz czekac tylko na jutro :twisted: Mam ich wszystkich na kuponie, musi wejsc.

Milan zagrał dzisiaj bardzo dobrze. Może nawet nie lepiej od Lyonu ale Milan zagrał konsekwętnie. I wtopa Interu :twisted:
Milanistom szczerze gratuluje, liczyłem na was i trzymalem kciuki. Nie przeliczylem się. Licze ze będzie jutro za nami :P

Forza Juve.

Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 04 kwie 2006, 22:50

Toudinho pisze:Milan słaby aż do bólu bramki z niczego, natomiast Lyon deko opadl z sił szkoda że nie wytzymali ostatnich 5 min...
dokładnie...
Lyon zaczął wybijać piłki na oślep i to się musiało tak skończyć, raz Sheva niepilnowany i od razy gol.
Trzeba powiedzieć że w całym meczu lepiej grał Lyon, ale niestety zabrakło tych 5 minut. Powinien był zostać na boisku Fred zamiast Carew.
No cóż Inter odpadł, Milan awansował, zobaczymy co będzie jutro :wink:

Forza Juve.

Awatar użytkownika
forzaROSSONERI
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: forzaROSSONERI » 04 kwie 2006, 22:54

no, sami widzicie z jaka druzyna macie do czynienia. gra do dupy, zmiany do dupy i mimo wszystko wygrywamy :lol: to co dopiero jak bedziemy w formie :twisted:

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 22:56

Szkoda Lyonu. Jak pisałem wcześniej jest to zespół światowej klasy tylko, o czym nie pisałem a pisał inny uzytkownik forum, dświadczenia. Jak można było grać od 75 min tak beznadziejnie?? Wybijać piłki na oślep i czychać do końcowego gwizdka. Mają nauczkę, która mam nadzieję zaprocentuje w przyszłości.
Dla mnie graczem meczu był Cris, ktory niesamowicie odbierał piłki oraz , z wiadomych względów, Inzaghi.

Inter blamaż, kompromitacja, beznadzieja itc. Nie oglądałem meczu więc dużo na ten temat nie mam do powiedzania. Jedyne to że Moratti da sobie najprawdopodobniej spokój z piłką.

Awatar użytkownika
Bianconneri ( Ali )
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bianconneri ( Ali ) » 04 kwie 2006, 22:58

ossy pisze:Ja wiedziałem ze tak bedzie. Jeszcze dzis do kumpla mówię: zobaczysz, bedzie 3-1 dla Milanu, 1-0 dla Villarrealu, 1-1 Benici i 3-0 Juventusu.
Popukał mi po czole i powiedział: tylko Milan może Ci siąsc, ale nie 3-1.
Teraz czekac tylko na jutro :twisted: Mam ich wszystkich na kuponie, musi wejsc.

Milan zagrał dzisiaj bardzo dobrze. Może nawet nie lepiej od Lyonu ale Milan zagrał konsekwętnie. I wtopa Interu :twisted:
Milanistom szczerze gratuluje, liczyłem na was i trzymalem kciuki. Nie przeliczylem się. Licze ze będzie jutro za nami :P

Forza Juve.
Mam nadzieję że za dużo nie postawiłeś bo Juve moze ci nie wejsc :P
Zartuje FORZA JUVE mam nadzieje ze zagrają znakomicie :wink:

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 04 kwie 2006, 22:58

makis pisze:Lyon odpadl i nie zobaczymy go w polfinale. Szkoda, bo nie byl slabszy w tym meczu i do 88 minuty walczym z Milanem jak rowny z rownym.
Ba, był nawet lepszy i powinien awansować. Jednak jak kiedyś w meczu z Ajaxem Milan strzelił w końcówce i awansował. Zaskakiwała mnie nieporadność Milanu na całej linii (prócz Didy bo on już od jakiegoś czasu jest w 'formie'). No ale był faworytem i awansował. Śmieszyły mnie zmiany Milanu, bo teoretycznie powinni wchodzić atakujący zawodnicy i nie jacyś emeryci, a wszedł Maldini i Ambrosini. Milan powinien wywalić połowe składu jak chce w kolejnych latach liczyć się w walce o najwyższe trofea.
Jutro licze na odzyskanie skuteczności przez Barce i niewiele spodziewam sie po meczu Juve - Arsenal, czyli awans gości.

Awatar użytkownika
Karmelinho15
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Karmelinho15 » 04 kwie 2006, 23:05

No ja licze ,że jutro Barca pokaże prawdziwy futbol. Bo to co Milan dzisiaj pokazał to dla mnie nic szczególnego. Szkoda Lyonu, zasłużyli na awans. Ta zmiana Carew za Freda to wogóle nie trafiona. Prawie wogóle nie biegał nic nie wniósł do gry. Szkoda ,że pod koniec meczu nie było wolnych z bliskich odległości móglby się wtedy Juninho wykazać i mogłobybyć zupełnie inaczej.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Puchary Europejskie”