Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 204

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Juras_InterFan
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juras_InterFan » 04 kwie 2006, 22:53

Powiem jedno - MANCINI - RAUS !!!
On nic nie osiągnie napewno z Interem wiec czas dać mu dyplom, laurke jakąs i sciagnac trenera ktory ma nawyk sukcesu - i gdy dryzyna jest w opalach to nie wpuszcza swojego 40 letniego kumpla do gry !!!
Parodia !

Awatar użytkownika
człapuś
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 04 kwie 2006, 22:59

Wstyd mi za Inter. Zespół z gwiazdami gra duuużo poniżej oczekiwań. To co Adriano wyprawia to parodia. Wogóle nie angażuje się w gre gwiazdorząc na swojej połowie. A co do Manciniego to zostawiłbym go na ławce trenerskiej bo Inter za często zmienia trenerów co mieliśmy za przykład ostatnie lata.

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 04 kwie 2006, 23:00

Heee, co roku to samo - zmiany zmiany zmiany i cały skład zwłaszcza ławka trenerska bee. Meczu nie widziałem to się nie wypowiadam ale naprawde bez żadnych złośliwości WSTYD i to wielki.

Awatar użytkownika
tajek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tajek » 04 kwie 2006, 23:08

Totalne posmiewisko , to co wyprawial Riquelme z naszą obroną jest nie do przyjecia , szczerze to dziwilem sie kiedys dlaczego Riquelme gra w podstawie Argentynskiej reprezentacji a czemu Veron nawet jest niepowolywany , ale dzisiaj juz niemam zadnych wątpliwosci co do tej decyzji :)
Nasza gra była koszmarna zero gry z klepki , probowali tylko jakichs chaotycznych wrzutek w pole karne , totalne dno
Jedynie moge pochwalic Toldo i Matrixa a tak to nic , przed meczem bylem spokojny , byla mobilizacja ale w meczu wszyscy zasnęli , w takim meczu! ehm
Aha no i musze powiedziec o Mancinim , co ten koles wyprawia? o czym on myslal wprowadzając Mhailovica ? chcial z kontry zagrac? nonsens ! zero pomyslu na gre swojej druzyny , nie jestem zwolennikiem czestych zmian trenera ale to co zobaczylem to szok :///

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 kwie 2006, 23:11

oooooo co ja widze koledzy po fachu którzy ostatnio sie ze mna kłucili ze Manciniego sie bedzie po sezonie rozliczac teraz chca jego dymisji ? a to dlaczego ? przeciez grali swietnie z polotem zmiany były perfekcyjnie zrobione (szczególnie ta Mihajlovic za Figo ) a wy teraz chcecie jego dymisji ? zastanówcie sie co mówicie :D .... dobra powiem tak jak Mancini .... "zarty na bok" mozecie przeczytac sobie co napisałem chyba 2 strony temu na temat Manciniego i jego fenomenu trenerskiego :D szkoda sie denerwowac ja wiedziałem ze Inter przegra .... Mancini to cipa nie zaden trener i niech wypierdala z Interu .... to jest jego koniec ... niech ktos mi powie co na boisku robił Adriano ... odpowiem ... jedno wielkie gówno zenada !! Solari przeciez zagrał tylko 2 dobre mecze i strzelił tylko 3 bramki wiec po co mam go brac na ławke ? tez tego nie wiem moze lepiej killego ? tak to bedzie dobry pomysł .... teraz widac jego podejscie do sprawy ... i niech mi tu nikt za chwile nie wciska kitu i stara sie mi wmówic ze mówie tak przez polska mentalnosc bo go wysmieje ...

Mancini NARA

3WP //maestro

Awatar użytkownika
Sero
El Nerazzurro
Reputacja: 4

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 04 kwie 2006, 23:16

M A N C I N I W O N !!!
Co to [k****] było ? Z takim nastawieniem i z takim trenerem nic nie osiągniemy. Gdzi był Solari :?: :!: Mihajlovic za Figo :roll: o co chodzi ? Czy ten cały Mancini jest ślepy czy co ? jego czas się skończył
Villarreal było znacznie lepsze - niestety.
Jestem totalnie załamany i zdruzgotany.
Trzeba to wszystko sobie jakoś poukładać.
Żegnam na kilka dni mam nadzieje ze jak wróce nie bedzie już Manciniego

FORZA INTER

WP //maestro

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 04 kwie 2006, 23:24

Sero pisze:Mihajlovic za Figo Rolling Eyes o co chodzi ?
jak to nie wiesz o co chodzi ? nasz taktyk chciał zagrac szybka i kombinacyjna piłke ... dlatego wpuscił prawie 40 letniego gracza dziwi cie to ? mnie nie ... poczytaj kilka stron wczesniej co pisałem o tym pajacu i jak inni kibole Interu na mnie najechali a popatrz co mówia teraz

WP- napisz jeszcze ze 2 posty, to się pożegnamy... rozumiem gorycz po porażce, ale to nie jest miejsce na wyładowywanie swoich emocji //maestro

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 7:44

Sero pisze:M A N C I N I W O N !!!
coco pisze:Mancini NARA

Heheh zawsze mówiłem, że tego człowieka trudno nazwać trenerem :? Zero wyobrażni :!: W jednym sezonie mu nie wychodzi to zmienia skład :roll: nie tędy droga. Kolejny sezon... z pucharem Włoch :wink:

Diamen23
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 4681

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 05 kwie 2006, 7:52

nie no , śmiech na sali :( .

Jak można było przegrać w takim momencie :?: Nie dość , żę Villarreal to najsłabszy zespół tej fazy (który zapewne wdupi ze swoim następnym przeciwnikiem :roll: ) , to jeszcze mieliśmy przewagę po pierwszym meczu :( .
Meczu nie widziałem , ale patrząc na zmiany (Mihajlovic za Figo :shock: ) to aż mi się słabo robi.
A tak chciałem półfinał/finał Milan vs Inter :( .

No cóż , przynajmniej jeden klub z Mediolanu awansował do następnej fazy i życzę wam zwycięstwa :!:

Papa Mancini (:ban:)
:thanks: za wszystko

Awatar użytkownika
Martin Pellegrino
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martin Pellegrino » 05 kwie 2006, 8:49

Roberto Mancini:

"Fizycznie byliśmy dobrze przygotowani i graliśmy całkiem dobrze w pierwszej połowie. Jednakże stracona bramka zmieniła wszystko. Chłopy dali z siebie wszystko, ja ponoszę odpowiedzialność i nie mam nic do powiedzenia na ten temat. Trener powinien brać na siebie odpowiedzialność i nie boję się tego. Kwalifikacja była w naszym zasięgu. Jesteśmy lepsi od Villarrealu, zdecydowanie zrobiliśmy trochę mniej niż oni i zmarnowaliśmy ważną szansę. Jesteśmy smutni przez to, że nie awansowaliśmy do półfinału."

Zapytany o zmianę Figo odpowiedział:

"Nie było go z nami przez 20 dni, zużył dużo energii i to jest powodem dlaczego zdecydowałem się go zmienić. Pomyślałem, że przesunięcie J. Zanettiego do przodu i wstawienie Mihailovic'a da nam okazję przy stałych fragmentach gry. Figo dał z siebie wszystko, nie mógł dać więcej"

Inter lepszy niż Villarreal...
Statystyki po wczorajszym meczu:

Villarreal Inter

10 celne strzały 2
10 niecelne strzały 4
17 faule 21
11 rzuty rożne 2
1 spalone 1

To pokazuje, że Inter zagrał wczoraj bez charakteru. Bez tej iskry, którą miał chociażby w zeszłym sezonie gdzie potrafił grać do końca. Teraz Inter przypomina mi zespół z ostatnich tygodni pracy Coupera - bez pomysłu, bez wyobraźni i bez wyników. Wydaje mi się, że cierpliwość Morattiego też ma granice i w końcu się wyczerpała.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 05 kwie 2006, 9:04

Co jak co ale tego się niespodziewałem. Może byliście zbyt pewni siebie? :roll: Albo Mancini to słaby trener który nie umie motywować, bo jak można przegrać mecz z Villarealem który nie ma tak dobrych zawodników jak Inter.
Inter to jednak nie jest zespół stworzony do wygrywania, zawsze wam czegoś brakuje...Nie śmieje się z was bo dzisiaj Juventus też się pożegna najprawdopodobniej z LM, no ale mamy troche silniejszego rywala.
A taki Milan wygrał jak dla mnie fuksem, tak samo jak z PSV w ostatnim sezonie.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 05 kwie 2006, 9:38

Dzięki Villareal :!: Nawet jeśli przegra Juve poprawiłeś mi humor. Mancini Wam mecz przegrał? Może i tak, ale to na pewnoe nie tylko jego wina.

BTW: Ma ktoś może skrót tego spotkania?

Awatar użytkownika
Chlopaczek
Ten obcy
Reputacja: 3328

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Chlopaczek » 05 kwie 2006, 9:52

Skonczyly sie marzenia o derbach w finale LM co by bylo wydarzeniem bez precedensu.

Zagrali beznadziejnie.Nie poznawalem zawodnikow Interu byli tak slabi wczoraj.Jedyny ktory nic nie stracil ze "swojej klasy" byl Marco Materazzi.Za to co zrobil Sorinowi pewnie zostanie zawieszony na kilka spotkan.Gdyby to byl inny zawodnik to moze bym pomyslal ze to przypadkowi ze nie chcial ale to byl Materazzi i wszystko jasne.Cham brutal i idiota.Komentator slusznie powiedzial "Materazziego nie ma dla mnie na boisku chociaz on niestety ciagle gra".
Dziecie we mgle.Cambiasson i Adriano nie wychodzilo absolutnie nic.Adriano tylko bezradnie rozkladal rece przy kolejnej straci pilki.Szukam kogo by tu wyroznic w szeregach niebiesko-czarnych i znalazlem: Toldo.To jak wybronil strzal z naroznika pola karnego Riquelme (ktory notabene znowu pokazal klase) bylo na najwyzszym swiatowym poziomie.Uchronil swoj zespol od jeszcze wyzszej porazki.
Mancini.Hmmm mozna pomstowac na niego nawet trzeba.Tylko jak cienka jest linia dzielaca patalacha od geniusza a przegranca od zwyciezcy?Wczoraj wydawaloby sie bezsensowna zmiana Gattuso na Maldiniego a to wlasnie Maldini podal pieknym kilkudzieszieciometrowym krosem pilke do Szewczenki ktory utorowal Milanowi droge do awansu.Oczywiscie nie chce powiedziec ze Ancelotti ta zmiana urosl w moich oczach do miana geniusza ale jednak byla to swietna roszada w ostatecznym rozrachunku (dadatkowo pomyslana na odciazeniu Serginho z zadan defensywnych).Gdyby Mihajlovic zaladowal gola z wolnego (mial okazje) to Mancini bylby dzisiaj w tym samym miejscu co Ancelotti.A tak...?

Inter kolejny raz przypomnial swoim kibicom do czego zostal stworzony albo zeby nie byc az tak brutalnym w swoich osadach napisze ze przypomnial jaka droge obral przez ostatnie ponad 15 lat: droga porazki zawodu i zadawania bolu swoim kibicom.

Moze za rok.

edit: jeszcze nigdy tyle razy nie edytowalem posta po bledach.Pisanie o 10 rano to zly pomysl byl :)

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8664
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2006, 10:31

:cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

znowu wstyd, wielka klapa, porazka :cry:
co roku zadaje sobie to samo pytanie : "dlaczego :?: "
Inter majac tak dobrych zawodnikow - nie posiada zespolu :cry:

Nie wiem czy to wina tylko Manciniego, gdyz z Interem od dawna zaden trener sobie nie poradzil :cry: Mozliwe, ze zmiana bedzie jedynym wyjsciem, ale kto :?:
Nie widzialem wczorajszego meczu, skrotow tez nie chcialo mi sie ogladac [znalem wynik, to nie chcialem takiej 'padaki' widziec] :cry:

Ktos przedstawil statsy z meczu, no jak ktos oddaje 2 celne strzaly, to jak tu nawet zremisowac :cry:

Do tych co ogladali mecz : napiszcie czy Recoba naprawde byl najslabszy na boisku :?:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 10:55

Marq pisze:Albo Mancini to słaby trener
:roll: Marq co jest :?: Prima aprilis już minął.

Marq pisze:Nie śmieje się z was bo dzisiaj

Ja się śmieje. :lol:

Marq pisze:Juventus też się pożegna najprawdopodobniej z LM, no ale mamy troche silniejszego rywala.

Pożegnamy się dziś z Ligą Mistzów, ale przynajmniej mamy Scudetto 8)

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”