Inter Mediolan (zbiorczy) - Strona 205

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Inter w lidze?

1
7
47%
2
4
27%
3
0
Brak głosów
4
0
Brak głosów
Poniżej 4
4
27%
Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 05 kwie 2006, 10:57

Pożegnamy się dziś z Ligą Mistzów, ale przynajmniej mamy Scudetto Cool
Scudetto mnie już tak nie cieszy jak w zeszłym roku, ale zawsze jesteśmy mistrzem kraju i już niedługo 3 gwiazdki. :D
Mimo wszystko wciąż mam iskierke nadziei że dziś Juventus rozgromi Arsenal.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8672
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 05 kwie 2006, 11:08

Włoski klub piłkarski Inter Mediolan został ukarany grzywną w wys. 25 000 euro (30 470 dol.), po tym gdy jego kibice obrali sobie za cel rasistowskich ataków obrońcę sycylijskiego klubu Messina, pochodzącego z Wybrzeża Kości Słoniowej Marka Zoro.

chyba sobie jaja robia z ta kara, i z tym uzasadnieniem :evil:
tylko nie "rasistowskie ataki" :evil:
juz to pisalem w temacie o zwalczaniu rasizmu - okrzyki te nie byly na tle rasowym :!:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 11:16

cloner pisze:okrzyki te nie byly na tle rasowym

Byłeś na stadionie :?: Nie zawsze trzeba wierzyć w to co piszą.

Forza "Grande" Inter :!:

Trzeba tąpić tych podludzi rasistów, przez kibiców Interu niedługo będzie się mówić ,ze wszyscy kibice Calcio to rasiści i czarnoskórzy piłkarze bedą woleli wybierać inne ligi przez takich podludzi :evil:

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 1497
Kibicuję: Inter Mediolan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 kwie 2006, 11:44

cloner pisze:Mozliwe, ze zmiana bedzie jedynym wyjsciem, ale kto Question
ja juz podawałem kandydatów na stanowisko trenera Interu przypomne jeszcze raz

1 Ottmar Hitzzfeld :arrow: twórca potegi niemieckiej piłki trener z jajami znakomity taktyk on napewno by sobie poradził z gwiazdorstwem piłkarzy.
2 Martin O'Neill piłka na wyspach rózni sie od piłki w Serie A ale jestem zdania ze on nie musi byc swietnym taktykiem on samym podejsciem do meczy potrafi zmobilizowac druzyne , te jego reakcje potrafia budzic entuzjazm , napewno dobry trener
3 Zdenek Zeman ciekawie by było gdyby on poprowadził Inter napeno była by to ofensywna piłka i dobra gra obronna , nie tak dawno trenował Lecce druzyne bez gwiazd jedynie czysty kolektyw i jak grali ? efekty były zaskakujace , niestety sypło sie wszystko po odejscu kilku kluczowych graczy
ale jestem przekonany ze i on by sobie z Interem poradził

Awatar użytkownika
Żniwiarze Umysłów-HUNTER-
Rapid Eye Movement

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Żniwiarze Umysłów-HUNTER- » 05 kwie 2006, 12:06

coco pisze:3 Zdenek Zeman ciekawie by było gdyby on poprowadził Inter napeno była by to ofensywna piłka i dobra gra obronna ,
dobrze w obronie :roll: oni strzelali duzo i tracili duzo bramek z tego co pamitam mieli bilans cos koło 65 strzelonych i 67 straconych bramek :shock: no ale Inter to nie Lecce tu ma kto bronic

Sprawdziłem i na koniec rozgrywek mieli bilans 66 - 73 to bardzo duzo bramek stracili jak na Włoski klub

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 kwie 2006, 13:05

Żniwiarze Umysłów-HUNTER- pisze:dobrze w obronie Rolling Eyes oni strzelali duzo i tracili duzo bramek z tego co pamitam mieli bilans cos koło 65 strzelonych i 67 straconych bramek Shocked no ale Inter to nie Lecce tu ma kto bronic

Sprawdziłem i na koniec rozgrywek mieli bilans 66 - 73 to bardzo duzo bramek stracili jak na Włoski klub

no i sam sobie odpowiedziałes ... Inter ma dobrych obronców a w Lecce był ktos godny uwagi ? hmmm raczej sobie nie przypominam ... zreszta Zenek i tak chyba nie przyjdzie bo chyba (nie jestem pewnien) trenuje Brescie tak wiec zostaje Hitzzfeld i O'Neil ja chce tego pierwszego ... sam nie wiem dlaczego moze to ze jest niemcem a ci w Interze grali pierwsze skrzypce ? nie wiem jakis sentyment mam do niego

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista
Reputacja: 46

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 kwie 2006, 14:21

cloner pisze:Do tych co ogladali mecz : napiszcie czy Recoba naprawde byl najslabszy na boisku
A on w ogóle był na boisku ? :lol: Według mnie obok Verona najsłabszy. Ale o czym mu tu w ogóle rozmawiamy – wszyscy oprócz Zanettiego i Toldo zagrali tragicznie.

Po takim meczu odechciewa się wszystkiego. Podobno Mancini pojechał tam narzucić swój styl i wygrać mecz. Możliwe Ale na boisku to wyglądało jakby morzył o wyniku 0-0. Nie ma co pisać kto zagrał kiepsko bo to byli prawie wszyscy (prócz tych co wyżej wymieniłem).

coco O co Ci chodzi ? Przecież wiadomo, że zmiana trenera nastąpi po sezonie a nie w tym momencie. Więc co to za sens zwalniać go teraz ?

Awatar użytkownika
maestro
Podwójne standardy
Reputacja: 174
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maestro » 05 kwie 2006, 15:30

Włoski klub piłkarski Inter Mediolan został ukarany grzywną w wys. 25 000 euro (30 470 dol.), po tym gdy jego kibice obrali sobie za cel rasistowskich ataków obrońcę sycylijskiego klubu Messina, pochodzącego z Wybrzeża Kości Słoniowej Marka Zoro.

chyba sobie jaja robia z ta kara, i z tym uzasadnieniem Evil or Very Mad
tylko nie "rasistowskie ataki" Evil or Very Mad
juz to pisalem w temacie o zwalczaniu rasizmu - okrzyki te nie byly na tle rasowym Exclamation
A na jakim tle są 'ataki' w postaci naśladowania odgłosów małpy, kiedy czarnoskóry zawodnik jest przy piłce ?? :shock: :shock: :shock:
Jak dla mnie, kara jest co najmniej śmieszna (co również napisałem w komentarzu :P ) tym bardziej, że sytuacja nie miała miejsca po raz pierwszy :? Szkoda, że przez kilku idiotów..... :roll:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 05 kwie 2006, 15:31

Dziś miałem mieć juz siły by napisac cos konstruktywnego.

Jedyna rzecz jaka mi się nasuwa to: Manciniemu dziękujemy po sezonie za praca, razem z Mancio odchodzi kilku graczy których przydatnośc do zespołu jest zerowa(zazanaczam ze pasowało by nowy trener ocenił ich przydatność). Warto by w jak najmniejszym stopniu zminiać skład, bo kolejna rewolucja personalna obróci sie przeciwko Interowi.
Mysle że kolejnym bardzo ważnym czynnikiem powinna byc zmiana polityki transferowej klubu. Zastanawiam się po co Inter kupuje tylu młodych graczy skoro praktycznie tylko Martins się tylko przebił. Czyli postawienie na młodych graczy, oczywiście w oparciu o kręgosłup dzisiejszego Interu.
Fundamentalną sprawą jest, aby nowy trener był większą osobowoscia niż Moratti. Moim marzeniem jest Hiddink. Wielce prawdopodobne że zostanie do moim marzeniem.

FORZA INTER

Awatar użytkownika
coco
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: coco » 05 kwie 2006, 15:55

Zico_FCI pisze:coco O co Ci chodzi ? Przecież wiadomo, że zmiana trenera nastąpi po sezonie a nie w tym momencie. Więc co to za sens zwalniać go teraz ?
a gdzie ja napisałem zeby zwolnic go teraz ? ... predzej czy pózniej to nastapi ...

Babel pisze:Moim marzeniem jest Hiddink. Wielce prawdopodobne że zostanie do moim marzeniem.
wszyscy marza o Hiddinku hmmm trener dobry co pokazał z Korea i teraz w PSV ... jednak trenerem na stanowisko nr 1 powinien byc Hitzzfeld i nie chodzi mi o to ze jest lepszy od Hiddinka bo nie ma co porównywac ich obu bo i tak wieksze sukcesy przemawiaja za niemcem ale chodzi o to ze on umiałby sobie poradzic z gwiazdorstwem w Interze a z Hiddinkiem róznie by to mogło byc ... przypominam ze Hitzzfeld miał w kadrze Bayernu Effenberga i Basslera czyli ludzi o niełatwym harakterze i umiał zrobic z nimi porzadek

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 05 kwie 2006, 17:04

wszyscy marza o Hiddinku hmmm trener dobry co pokazał z Korea
Trener dobry ale Korea na MŚ grała w 12 więc wiesz mieli troche łatwiej. :P

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 kwie 2006, 17:13

Babel pisze:Mysle że kolejnym bardzo ważnym czynnikiem powinna byc zmiana polityki transferowej klubu.
Wypada sie tez zastanowic, czy budowac sklad w oparciu o Adriano. No i czy Imperatore ma byc najwieksza gwiazda...narazie zawodzi na calej lini....
Babel pisze:Fundamentalną sprawą jest, aby nowy trener był większą osobowoscia niż Moratti. Moim marzeniem jest Hiddink. Wielce prawdopodobne że zostanie do moim marzeniem.
Hiddink ponoc ma dostac w rece reprezentacje Rosji :?

Ogolem widze podobienstwo miedzy Interem, a Realem. 2 wielkie druzyny, ktore sie stoczyly jak na swoje mozliwosci na dno.Inter?Kiedy zdobyli ostatnio jakis puchar?I niech mi nikt czasem tu nei pisze, ze to wina sedziego, bo byla reka w polu karnym etc. Zla polityka trasnferowa, o czym napisal juz Babel, w Realu polityka "galacticos" sprawdzala sie, przez jakis okres czasu, ale teraz?osoby prezydentow...Perez juz odszedl a Moratti?moze taki radykalny krok przynioslby wiele dobrego...

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 kwie 2006, 17:26

berik pisze:Perez juz odszedl a Moratti?moze taki radykalny krok przynioslby wiele dobrego
:ban:

Moratti to nie jest prezes.

Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 05 kwie 2006, 17:32

Zico_FCI pisze:Moratti to nie jest prezes.
Prezydent juz odejsc nie moze?

Awatar użytkownika
Zico_FCI
Io Sono Interista

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zico_FCI » 05 kwie 2006, 17:36

berik pisze:Prezydent juz odejsc nie moze?
Prezydentem też nie jest.

Właściciel, sponsor, "dobry wujek" etc.

Odejść może ale co wtedy stanie się z Interem bez petroEuro Morattiego ? Widać masz marne pojęcie o tym klubie.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”