Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 24 lis 2024, 10:47
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 24 lis 2024, 16:14
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 24 lis 2024, 16:16
Hersk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 24 lis 2024, 16:26
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lis 2024, 16:26
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 24 lis 2024, 16:39
Przema
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 24 lis 2024, 16:53
Przema pisze: ↑24 lis 2024, 16:39O agresywne wejście w dyskusję i używanie mózgu, lubię to. Aż przypominaja się komentarze rodem ze starego, dobrego onetu. Czasem zacznij się stosować do swoich rad i pamiętaj, że milczenie to szansa. Warto z niej korzystać. A jak już ją zmarnowałeś to zapodaj oficjalną definicję żeby rozstrzygnąć spór.
Odkąd pamiętam na wędkę mówiło się gdy ktoś wychodził w pierwszym składzie i kończył występ przed przerwą, bo grał słabiutko albo został wprowadzony w trakcie meczu i zdjęty z powodu słabej gry. Tak funkcjonowało to u mnie w szatni, widziałem że ludzie różnie wykorzystują te określenia, ale zeby ktoś zaczepki z tego powodu robił, to dopiero tutaj futbolowy ekspert z Bytomia mnie uświadomił. Pamiętam, ze z czytaniem ze zrozumieniem u Ciebie słabiutko, to od razu dopowiem, że zarówno w jednym jak i drugim przypadku zmieniany piłkarz samowolnie na boisko nie wbiegł jako ten dwunasty - kwestia interpretacji.
cloner
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 24 lis 2024, 16:58
Przepraszam w takim razie
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lis 2024, 18:43
Bo są w uj słabi i to że coś tam grają w tych nic nieznaczących drużynach zmienia niewiele. Dobrego wystepu Bednarka w kadrze to ja naprawdę chyba nie pamiętam, a chłop uzbierał już ponad 60 występów w reprezentacji.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 24 lis 2024, 19:11
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 24 lis 2024, 19:55
z obrona często jest tak że wystarczy jeden pewny obrońca o charakterze lidera który potrafi dowodzić resztą defensywy. Wtedy cała reszta obrońców gra dużo lepiej niż bez niego i wyciskają maksa ze swoich umiejętności. Myślę że tak było właśnie w przypadku kadry i Glika i gdybyśmy tylko mieli kogoś o podobnym charakterze to cała reszta tych placków nagle wychodowalaby sobie włosy na jajach i cała defensywa zrobiłaby się sporo pewniejsza niż obecnie.
Delpiero14

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Eyesmon » 24 lis 2024, 20:03
Eyesmon
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 24 lis 2024, 20:08
No i tak to u nas wyglądało, dokładnie o to mi chodziło. Dodajmy do tego jeszcze Krychowiaka, który był jaki był, ale potrafił zejść po piłkę i próbować od tyłu rozegrać i wspomagał mocno obronę. Takiego gościa plus lidera wśród obrońców nam brakuje.Delpiero14 pisze: ↑24 lis 2024, 19:55z obrona często jest tak że wystarczy jeden pewny obrońca o charakterze lidera który potrafi dowodzić resztą defensywy. Wtedy cała reszta obrońców gra dużo lepiej niż bez niego i wyciskają maksa ze swoich umiejętności. Myślę że tak było właśnie w przypadku kadry i Glika i gdybyśmy tylko mieli kogoś o podobnym charakterze to cała reszta tych placków nagle wychodowalaby sobie włosy na jajach i cała defensywa zrobiłaby się sporo pewniejsza niż obecnie.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: matt_ » 27 lis 2024, 17:13
matt_
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio