Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 43

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
Juv
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Juv » 05 kwie 2006, 22:47

[']

Bezbramkowy remis, a więc takie samo odrabianie strat jak rok temu z Liverpoolem :roll:
Z całej drużyny grał tylko Zambrotta, Nedved (który pomimo czerwonej kartki był jednym z najlepszych) i Buffon. :? Chiellini coś próbował, ale z mizernym skutkiem, tak samo jak Balzaretti :roll:
Jeśli tak ma wyglądać nasz playmaker (Emerson) to ja dziękuje :? . W Juve brakuje zawodnika który umiałby zagrać dobrą prostopadłą piłkę do napastnika. Mutu też fatalnie, no ale nie grał na swojej pozycji, ale zawsze można zagrać lepiej. Jak dla mnie w I poł. świetnie grał Zambrotta, później nieco słabiej.
No i oczywiście nie zapomnijmy o strategu wieczoru : Capello :brawo: świetna taktyka, jak zawsze wrzutki do napastników, czy on kiedyś z niej zrezygnuje :?: :?
Jak dla mnie zawodnik meczu Gigi, pokazał swoją klasę, najjaśniejszy punkt Juve.
Szkoda :(

Forza Juve.

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2891

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 kwie 2006, 22:49

może brak nam Szymkowiaka.Jak kiedyś można było to uznać za żart to po ostatnich spotkaniach naszego teamu można się zastanawiać :roll:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 22:50

sci pisze:uwieżyliśmy w słowa piłkarzy,działaczy,trenerów a tu psikusik.czujemy sie oszukani

Co myślałes, ze Capello powie: "Gratulujemy Arsenalowi awansu" ??? :roll:

Nie trzeba być naiwnym. Trzeba trzeźwo oceniać sytuację i formę drużyny.
mesajah pisze:
Juventus[']
kibic Juve :roll: niestety muszę zwątpić :?

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 kwie 2006, 22:51

ossy pisze:To nie Cassillas, nie Cech, ale Buffon udowodnił że jest najlepszym bramkarzem na świecie
:rotfl:
A to w zwiazku z wybronieniem akcji Henry'ego i Ljungberga, ktorzy sobie za daleko pilke wypuscili? :lol: Bo nie rozumiem? Owszem, Buffon zagral chyba najlepiej z calej druzyny Juve, ale dzisiaj to i Lehmann moze zostac w takim razie uznany najlepszym bramkarzem swiata.
ossy pisze:Riquelme
:lol: Taaa wezcie go :lol: Na pewno LM w przyszlym sezonie Wasza :spoko:
może brak nam Szymkowiaka.Jak kiedyś można było to uznać za żart to po ostatnich spotkaniach naszego teamu można się zastanawiać
:lol: Chyba poziom zawodnika powinien byc wysoki, zeby rownac do poziomu druzyny, a nie odwrotnie. Chociaz dzisiaj Szymek bylby chyba najbardziej kreatywnym zawodnikiem Juve :lol:

Forza Calcio :P

Awatar użytkownika
sci
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2891

Post Wyświetl pojedynczy post autor: sci » 05 kwie 2006, 22:52

Ibrahimović już nie bądź obrońcą uciśnionych.Nie mam zamiaru się kłócić czy coś ale przecież nie mam prawa być zadowolony.A trener jutro powie:zagraliśmy bardzo dobre spotkanie,jestem zadowolony itd...Nie jest dobrze ojj nie jest

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 22:55

Krzysztof Jarzyna pisze:Rotfl
Krzysztof Jarzyna pisze:Laughing
Krzysztof Jarzyna pisze:Szpoko
Krzysztof Jarzyna pisze:Forza Calcio Razz

Bez wątpienia Forza "Grande" Real :lol:

Krzysiek z czego ty się tak cieszysz ?? bo nie rozumiem ? Gdyby jeszcze Real miał w połowie tak udany sezon jak Juve to bym zrozumiał, ale każdy wie jak jest..... więć trochę nie rozumiem.

mesajah

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mesajah » 05 kwie 2006, 22:56

Ibrahimović pisze:kibic Juve Rolling Eyes niestety muszę zwątpić
w powyżyszym cytacie chodziło mi o poszczególnych piłkarzy, ktorzy zagrali poniżej swojego poziomu pomimo zapowiedzi po raz kolejny sie skompromitowali przed cała Europą. Chodziło mi również o naszego szkoleniowca, który nie potrafi wydobyć iskry z naszych ulubieńców

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 kwie 2006, 22:59

Krzysztof Jarzyna pisze: A to w zwiazku z wybronieniem akcji Henry'ego i Ljungberga, ktorzy sobie za daleko pilke wypuscili? :lol: Bo nie rozumiem? Owszem, Buffon zagral chyba najlepiej z calej druzyny Juve, ale dzisiaj to i Lehmann moze zostac w takim razie uznany najlepszym bramkarzem swiata.
No pewnie. Ale pewnie Cię zdziwie: to nie jego pierwszy mecz na tak wysokim poziomie. Zdziwiony, nie?

Krzysztof Jarzyna pisze: :lol: Taaa wezcie go :lol: Na pewno LM w przyszlym sezonie Wasza :spoko:
Mówie ze LM nasza? Napewno by sie prxzydał jako kreator. I co? Może słabo gra z wielkimi? Zobacz sobie wczorajszy mecz.

Krzysztof Jarzyna pisze:Forza Calcio :P
Hala Madrid :lol: :lol: :lol:

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 kwie 2006, 23:03

Ibrahimović pisze:Krzysiek z czego ty się tak cieszysz ?? bo nie rozumiem ? Gdyby jeszcze Real miał w połowie tak udany sezon jak Juve to bym zrozumiał, ale każdy wie jak jest..... więć trochę nie rozumiem.
Wy tam chyba naprawde bez napinki dnia nie przezyjecie :lol:

Przeczytaj jeszcze raz mojego posta... pozniej jeszcze raz.... i jeszcze raz.... a na koniec przeczytaj szybciutko trzy razy pod rzad to moze zobaczysz, ze wszystkie moje ":lol:" odnosily sie nie do dzisiejszych "wyczynow" Juventusu, tylko do wypowiedzi "kibicow" Juve.

A poza tym nie ma to jak przyczepic sie do Realu :lol: Przeciez oni nie sa druzyna, tylko firma zarabiajaca na koszulkach, wiec jak mozesz nawet porownywac Grande Juve :lol:

Pamietam na poczatku sezonu, jak pisaliscie, ze w tym roku LM Wasza. Owszem, w Raiuno.

Forza Calcio! :P
Zdziwiony, nie?
Tak, tym ze to wiesz.
ossy pisze:Hala Madrid
Haaaaaaaaaaaaaala Madrid! masz racje :mrgreen:

Krzysiu, nie drażnij lwa... :lol: //maestro

No własnie! Eto'o (chyba o tego lwa chodziło?) jest groźny. Na kolana! // Niggaz

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 23:06

Krzysztof Jarzyna pisze:nie do dzisiejszych "wyczynow" Juventusu

:roll: To przeczytaj jeszcze raz to co napisałes, to może zrozumiesz :roll:
Chociaz dzisiaj Szymek bylby chyba najbardziej kreatywnym zawodnikiem Juve Laughing
, Forza Calcio:P ....
Jesli jjuz chciales ukryć swój śmiech to mogłeś sie postarać

Krzysztof Jarzyna pisze:Przeciez oni nie sa druzyna

No widzisz czasem się z tobą zgodze.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2006, 23:08 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 kwie 2006, 23:07

ossy pisze:Mówie ze LM nasza?
teraz nie ale jeszcze 1 czy 2 miesiace temu tak pisaliscie :!: ale coz tak zawsze jest z "wielkim" Juve niby kazdego roku uznawany za faworyta a ie wygral nic od .... 10 lat :?: ale co tam zawsze mozna sie ponapinac w nowym sezonie
Ibrahimović pisze: Gdyby jeszcze Real miał w połowie tak udany sezon jak Juve to bym zrozumiał, ale każdy wie jak jest.....
Nie mow hop - po tym co dizieje sioe aktualnie w Juve jeszcze wsyztsko mozliwe

Wszytsko bylo dobrze dopoki wygrywali mecze a co teraz - kilka nieudanych spotkan i juz wielkie niesnaski wewnatrz klubu

Jeszcze niedawno trwal tutaj spor iz Ibra jest najlepszym napastnikiem - tak tak dzisiaj to potwierdzil jak i w ostatnich kilku spotakniach

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 kwie 2006, 23:08

Dobra moja kolej chociaż wypiłem troche napoju energetyzujądego to jestem jeszcze w stanie opisać to co się działo. Bluzgi to za mało żeby opisać grę Juventusu. Capello jest za cienki żeby poprowadzić Juve na Ligę Mistrzów! Ibra? Ile daje Chelsea? 40 mln €? Ja go sprzedam za 30 :P No koleś jest bez formy i nawet w tak ważnym meczu nie potrafi się zrehabilitować. Nedved, Gigi i Zambrotta pokazali klasę, ale to za mało na świetnie grający Arsenal. Troszk szkoda tego minimalnego spalonego Nedveda bo wpadła bramka, ale oczywiście słusznie nie zaliczona.

Co do sędziowania to mam jednoi bardzo duże zastrzeżenie! Fakt faktem Nedved wypadł prawidłowo, ale co z Flaminim? Jakiś Bóg? Ewidentnie uderzył z łokcia Nedveda za co powinien wylecieć z boiska bo miał już żółtą kartkę! Mniej brutalny był faul Zebiny w poprzednim spotkaniu! Jestem zły na sędziego i na Juve bo Arsenal grał bardzo mądrze.

Panowie czas na zmiany i to konkretne! Niech Moggi zaprzestanie brania zawodników z wolnego transferu bo to nie ten poziom klubu. Niech się skupi na gwiazdach (nie mówię o polityce Realu) i zmieni 'starość' w Juventusie! Tyle ode mnie...

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 23:14

czeher pisze:ie wygral nic od .... 10 lat Question

Odezwał się.... :lol:

czeher pisze:ale co tam zawsze mozna sie ponapinac w nowym sezonie
Tak jak ty przed meczem Fiorentina - Juventus :roll:
czeher pisze:Nie mow hop - po tym co dizieje sioe aktualnie w Juve jeszcze wsyztsko mozliwe

:shock: a ja myślałem, ze to ja robie najwięcej literówek :cry: Spokojnie teraz gramy z Violą więć wiesz 8)

czeher pisze:eszcze niedawno trwal tutaj spor iz Ibra jest najlepszym napastnikiem
Nie masz rachuby czasu :? Ubiegły sezon dawno minął.....

P.S Trochę mnie dziwi wasze narzekanie skoro to jak zagrają było wiadome już tydzień temu, a potwierdziło się w sobotę.
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2006, 23:16 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 05 kwie 2006, 23:15

Ibrahimović pisze:
Krzysztof Jarzyna pisze:nie do dzisiejszych "wyczynow" Juventusu

:roll: To przeczytaj jeszcze raz to co napisałes, to może zrozumiesz :roll:
Chociaz dzisiaj Szymek bylby chyba najbardziej kreatywnym zawodnikiem Juve Laughing
, Forza Calcio:P ....
Jesli jjuz chciales ukryć swój śmiech to mogłeś sie postarać
No powiedz mi, ze dzisiaj z taka gra jaka zaprezentowal Juventus w ofensywie Szymek by sie nie przydal, to bede sie smial, smial, smial i nie zasne... :lol: Prezes, spojrz prawdzie w oczy, Juve zagralo taka mizerie, ze glowa mala. Wiem, ze ciezko jest to przyznac Tobie jako kibicowi tej druzyny, ale taka jest prawda. Zaraz mi tu wyskoczysz z Realem, ale uprzedzajac Twojego posta - Juve zagralo dzisiaj taki piach (nawiasem mowiac - czwarty raz z rzedu?) jak Real wiele razy w tym sezonie. No wiec jaki z tego moral? Skupcie sie na Serie A, bo mozecie skonczyc czasem jak Real.

Najgorzej jak sie trafia z forma na mecze z ogorkami na poczatku sezonu...

Forza Calcio?

nieeeeeee

Hala Madrid! 8)

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 kwie 2006, 23:15

K.J pisze:Forza Calcio
Oj forza, czasy Milanu nadchodzą w tej edycji :P:D

Co do dobrze grających zawodników z Juve o ile tacy dziś byli to ja zaliczamdo nich Buffona, Zambrotte i Nedveda do momętu czerwonej kartki - taki doświadczony zawodnik a dał się ponieść nerwą... Juve teraz musi się skupić na lidze, gdyby Milan wygrał z Lecce to z taką formą Juve można by kalkulować odrobienie jakis strat :P

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”