Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 44

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
35%
2
5
25%
3
1
5%
4
3
15%
Poniżej 4
4
20%
Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 kwie 2006, 23:16

czeher pisze: teraz nie ale jeszcze 1 czy 2 miesiace temu tak pisaliscie :!: ale coz tak zawsze jest z "wielkim" Juve niby kazdego roku uznawany za faworyta a ie wygral nic od .... 10 lat :?: ale co tam zawsze mozna sie ponapinac w nowym sezonie
Powiedziec Ci coś?
La quale A?
La quale B?
La Fiorentina in Serie C! :lol: :lol: :lol:

czeher pisze:Wszytsko bylo dobrze dopoki wygrywali mecze a co teraz - kilka nieudanych spotkan i juz wielkie niesnaski wewnatrz klubu
Spox, nie?
czeher pisze:Jeszcze niedawno trwal tutaj spor iz Ibra jest najlepszym napastnikiem - tak tak dzisiaj to potwierdzil jak i w ostatnich kilku spotakniach
Kiedy? Już dawno takiego czegoś nie było.

Jeśli Capello nadal tak chce prowadzic Juventus to niech lepiej odejdzie. Niech przyjdzie ktoś, kto ma p0omysl i koncepcje na gre Juventusu. Może Deschamps? Choć najlepiej gdyby był to Lippi. Jednak król Turynu

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino
Reputacja: 4832

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 kwie 2006, 23:18

Łukasz[ACM] pisze:Co do dobrze grających zawodników z Juve o ile tacy dziś byli to ja zaliczamdo nich Buffona, Zambrotte i Nedveda do momętu czerwonej kartki - taki doświadczony zawodnik a dał się ponieść nerwą... Juve teraz musi się skupić na lidze, gdyby Milan wygrał z Lecce to z taką formą Juve można by kalkulować odrobienie jakis strat
I tu się z Tobą zgadzam bo z taką formą Juve jest w stanie przegrać pierwsze miejsce w lidze, ale tego na bank nie zrobią 8) O czerwonej kartce dla Ned\veda pisałem wyżej bo będę się trzymał także ewidentnej czerwonej kartki dla Flamini'ego!! Pozdrawiam

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 23:20

Krzysztof Jarzyna pisze:No powiedz mi, ze dzisiaj z taka gra jaka zaprezentowal Juventus w ofensywie Szymek by sie nie przydal, to bede sie smial, smial, smial i nie zasne... Laughing

To nie ukrywaj i nie ściemniaj ,ze smiejesz się z kibiców nie z Juventusu.

Krzysztof Jarzyna pisze:Juve zagralo taka mizerie

Zgadzam się i nie rozumiem dlaczego piszesz, ze cieżko jest to przyznać :roll:

Krzysztof Jarzyna pisze:uve zagralo dzisiaj taki piach (nawiasem mowiac - czwarty raz z rzedu?) jak Real wiele razy w tym sezonie. No wiec jaki z tego moral?

Że Real jest jeszcze słabszy od Juve które w ostatnich 4 meczach zagrało "piach". Zresztą w ostatnich latach nie raz to udowodnili 8) np. w sezonie 02/03 kiedy to ten Grande Real patrzył na to co wyprawia Del Piero na spółkę z Nedvedem i Davidem. Wygralisci wprawdzie z nami w finale, ale to był ten inny Real ten któremu tak na koszulkach "nie zależało" :wink: :lol: :wink:

Maestro mnie bije, wiec juz nic nie pisze. Szkoda tylko, ze niektorzy nie potrafia przlknac goryczy porazki :roll: Forza Juve! :D // K.J.

Nie dziwie ci się, ze nic nie napiszesz.. skoro nie masz sensownych argumentów... Niektórzy ?? Kto dokładniej... :roll: Forza Juve :roll: :?: Sądzę ,ze Forza GRANDE Real brzmi lepiej... hm tzn. śmieszniej :lol:
Ostatnio zmieniony 05 kwie 2006, 23:33 przez Sawyer, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 kwie 2006, 23:33

ossy pisze:Kiedy? Już dawno takiego czegoś nie było
jakies 2 miesiace temu :!:
a nie jak tiwerdzi Ibra w ubieglym sezonie :lol:
A tak nawiasem mowiac poraz kolejni wasi ulubiency pokazali iz nie potrafia przegrywac z honorem :!:

Widze ze wywolaliscie juz mecz z Viola :!: ach chyba nie bedzie lepszej okazji do pokonania was na del alpi niz teraz :!:
Klub zwasniony, bez pomyslu na gre, pewnie zalamany po odpadnieciu - tylko czekac na niedzile :lol: bedzie kolejny mecz bez zwyciestwa Juve :lol:

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 kwie 2006, 23:34

Tomusmc przegrać można całość w 3 kolejki :P Ale prawda jest taka że spokojnie to utrzymią a Milan lige odpuści bo przed meczem z Barcelona przygotowanie musi być 100% a Inter to chyba sam siebie pogrążył.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 23:36

czeher pisze:jakies 2 miesiace temu Exclamation

Nie przypominam sobie ,ale czekam na link do tych postów, wtedy przyznam ci racje.

czeher pisze:bedzie kolejny mecz bez zwyciestwa Juve Laughing
ooo Widze pewność ! Pogadamy po meczu. Tylko oglądaj, "a nie czytaj co inni napiszą" :wink:

Pozdro

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 kwie 2006, 23:37

Łukasz[ACM] pisze:Tomusmc przegrać można całość w 3 kolejki Ale prawda jest taka że spokojnie to utrzymią a Milan lige odpuści bo przed meczem z Barcelona przygotowanie musi być 100% a Inter to chyba sam siebie pogrążył.
Obiektywnie to nawet Milanowi nie potrzeba się przygotowywać do tego meczu :P żartuje oczywiście. Rossoneri są gigantami włoskiej piłki dlatego mecz będzie świetny! Bynejmniej takie tłumaczenie nie ma u mnie szans bo nikt by nie oddał 9 - punktowego prowadzenia, a tym bardziej Juve, które teraz może skupić się tylko na lidze

Awatar użytkownika
czeher
Nałogowy hazardzista
Nałogowy hazardzista
Reputacja: 1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: czeher » 05 kwie 2006, 23:40

Ibrahimović pisze:Nie przypominam sobie ,ale czekam na link do tych postów, wtedy przyznam ci racje.
Taa juz mnie rwie zeby przegladac kilkanascie stron zeby cie usatysfakcjonowac - byla dyskujsa i tyle - bral w niej udzla chyba Lukasz[ACM], Ajgor a z Juve to chyba ossy ale tego pewnie nie jestem i pewnie Ty
Ibrahimović pisze:"a nie czytaj co inni napiszą"
:boruta:

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2090

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 kwie 2006, 23:41

Krzysztof Jarzyna pisze:Buffon zagral chyba najlepiej z calej druzyny Juve, ale dzisiaj to i Lehmann moze zostac w takim razie uznany najlepszym bramkarzem swiata.
polac mu, mądrze gada. Buffon bronił kilka strzałów - był rozgrzany, miał łatwiej, Lehman musiał bronić rzadko ale trudnych sytuacjach - REKORD milanu pobity, 8 meczy z rzedu bez straty gola. Lehmann najlepszym bramkarzem świata.
Krzysztof Jarzyna pisze:Pamietam na poczatku sezonu, jak pisaliscie, ze w tym roku LM Wasza. Owszem, w Raiuno.
panie moderatorze - panu nie przystoi :P
Ibrahimović pisze: To przeczytaj jeszcze raz to co napisałes, to może zrozumiesz
to moze obejrzyjcie jeszcze raz mecz i przyznajcie who's the greatest :!:

dobrze przynajmniej, ze kibice Juve byli przygotowani na porażkę, moze zasną tej nocy spokojnie. Bo gdyby Arsenal odpadł to ja bym nie spał [w końcu byłem strasznie pewny sewgo :P] gdyby ... :twisted:

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 23:44

fieldy pisze:to moze obejrzyjcie jeszcze raz mecz i przyznajcie who's the greatest Exclamation

fieldy ma to jakikolwiek sens? to co napisałes ? :wink: chyba to z emocji.

Przecież nikt nie neguje tego, ze Arsenal był lepszy od Juventusu.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 kwie 2006, 23:44

czeher pisze:chyba ossy
Dobrze że napisałes chyba. Nigdy nie pisałem nic ze Ibra jest najlepszym napastnikiem świata. Jestem zwolennikiem Del Piero.
Zresztą, sam sie kiedys kłóciłem, chyba z Ibrą , ze to Alex powinien grac a nie Zlatan.

Ale poszukaj tych stron. Pośmiejemy się wszyscy.

Ibrahimović pisze: Przecież nikt nie neguje tego, ze Arsenal był lepszy od Juventusu.
No właśnie. Ale wam nie pogratuluje :nein: :lol: Bo jestem cham :x

Awatar użytkownika
Łukasz_
Kapitan
Kapitan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 05 kwie 2006, 23:47

Czeher popieram Cię bo taki temat był i dość kontrowersyjny ;) Pamiętam jak sprzeczałem się że Ibra jest słabym napastnikiem z przebłyskami i wymieniłem grono lepszych od niego. Duzo osób mnie wyśmiało ale to co widziałem dziś i ostatnio wcale mnie do niego nie przekonało i dalej twierdze że daleko mu do czołówki najlepszych snajperów świata.

Awatar użytkownika
Tomusmc
Juventino

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 kwie 2006, 23:49

fieldy pisze:to moze obejrzyjcie jeszcze raz mecz i przyznajcie who's the greatest
Tak fieldy przyznaje Ci w pełni rację bo Juve grało lipę!!

czeher i po co ta cała kłótnia? my tu mylimy o Lidze Mistrzów... nie chcę Cię obrażać, ale jak narazie Fiorentinie daleko do Juventusu. Przynaje, że zagrali kiepsko, ale to nie zmienia faktu, że są najlepszą drużyną w lidze. Teraz mają kryzys i macie szanse wygrać... licz na tą szansę
fieldy pisze:dobrze przynajmniej, ze kibice Juve byli przygotowani na porażkę, moze zasną tej nocy spokojnie

Dzisiaj śmiałem się z kumpla, który był załamany po porażce Interu, ale ja nie jenstem zły bo Arsenal pokazał, że jest potężną drużyną
fieldy pisze:, miał łatwiej, Lehman musiał bronić rzadko ale trudnych sytuacjach - REKORD milanu pobity, 8 meczy z rzedu bez straty gola
Gratuluje
fieldy pisze:Lehmann najlepszym bramkarzem świata.
Bez przesady 8)

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 05 kwie 2006, 23:52

Łukasz[ACM] pisze:Czeher popieram Cię bo taki temat był i dość kontrowersyjny ;) Pamiętam jak sprzeczałem się że Ibra jest słabym napastnikiem z przebłyskami i wymieniłem grono lepszych od niego. Duzo osób mnie wyśmiało ale to co widziałem dziś i ostatnio wcale mnie do niego nie przekonało i dalej twierdze że daleko mu do czołówki najlepszych snajperów świata.
Chwileczke :!: Nie zaprzeczam, ze taka dyskusja miała miejsce !!!, ale przeciez nikt tam nie napisał, ze Ibra jest najlepszym napastnikem na świecie :!:

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 05 kwie 2006, 23:53

Łukasz[ACM] pisze:grono lepszych od niego. Duzo osób mnie wyśmiało .
Nie dziwie sie ze wyśmiali. Jakżes z Gilardino wyskoczył :lol: :lol: :lol:

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”