zobaczIbrahimović pisze:fieldy ma to jakikolwiek sens? to co napisałes ?
muzyka dla moich uszu - jestem dumny jak cholera, z moich równieśnikówTomusmc pisze:Tak fieldy przyznaje Ci w pełni rację bo Juve grało lipę!!

bezTomusmc pisze:Bez przesady

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 05 kwie 2006, 23:53
zobaczIbrahimović pisze:fieldy ma to jakikolwiek sens? to co napisałes ?
muzyka dla moich uszu - jestem dumny jak cholera, z moich równieśnikówTomusmc pisze:Tak fieldy przyznaje Ci w pełni rację bo Juve grało lipę!!

bezTomusmc pisze:Bez przesady

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 05 kwie 2006, 23:57
Ibra był wybranym najlepszym transferem Serie A w 2005 roku więc o jego klasie nie ma o czym mówić. Fakt, że w tym sezonie gra cienko, a co z Adriano? czy Shewchenko, który gra ostatnio poniżej oczekiwań? nie chodzi tu o bramki bo Trezeguet też ma ich dużo, a gra cienko. Wczeraj Ukrainiec nic nie pokazał oprócz bramki. Fakt, że nigdy nie byłem zwolennikiem Ibry bo wolałem atak Del Piero - Trezeguet, ale nie można mówić, że Ibra jest cienkiŁukasz[ACM] pisze:Pamiętam jak sprzeczałem się że Ibra jest słabym napastnikiem z przebłyskami i wymieniłem grono lepszych od niego
Nagrałem przebójfieldy pisze:muzyka dla moich uszu - jestem dumny jak cholera, z moich równieśników
Lehmann? fakt jest lepszy od Kahna, ale na arenie światowej? teraz mu się udaje, ale jest wielu lepszych ode niego. Nigdy wśród najlepszych nie wspomniał bym jego nazwiskafieldy pisze:bez
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 kwie 2006, 0:03
Wybacz ale taki Ibrahimovic mi w Milanie wogóle nie jest potrzebny, który tylko kase ma w głowie i już sie zaczyna kłócić z trenerem. Ibra jest bardziej kreatywny i nie gra tylko w polu karnym jak Gila który od tego w Milanie jest bo przecież mamy Szewe. Skuteczność - to jest najważniejsze.ossy pisze:Nie dziwie sie ze wyśmiali. Jakżes z Gilardino wyskoczył
Tomusmc pisze:Fakt, że w tym sezonie gra cienko, a co z Adriano? czy Shewchenko
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomusmc » 06 kwie 2006, 0:06
Trezeguet jest trzeci (bo Ronaldinho dzisiaj strzełił) i co z tego?Łukasz[ACM] pisze:Szewa prowadzi w rankingu królów strzelców LM
Francuz jet drugi i to mnie dalej nie przekonuje bo Shevchenko gra cienizne tak samo jak Trezeguet, ale na ostatnim miejscu pozostaje Adriano. Jak to możliwe, że WP wczoraj napisało, że Sheva jest bohaterem Mediolanu? Nie jest tak dobry jak kiedyś i to widać nie po jednym meczuŁukasz[ACM] pisze:lidze jest chyba 3
Gila? NicŁukasz[ACM] pisze:piłki bo tą role teraz pełni Gila.Wczoraj nic nie pokazał
A kto miał najwięcej asyst w Serie A? Ibra, a i tak był szykanowany dlatego odrazu Ci powiem, że napastników rozlicza się za bramki, a nie za asystyŁukasz[ACM] pisze:A dzięki komu padła pierwsza, druga i trzecia bramka
Tomusmc

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 06 kwie 2006, 0:09
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Satan » 06 kwie 2006, 0:47
Satan

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 kwie 2006, 1:58
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 06 kwie 2006, 9:02
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: człapuś » 06 kwie 2006, 9:07
człapuś
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 06 kwie 2006, 9:12
Chyba meczu nie oglądałeś, bo Nedved był jedynym zawodnikiem któremu coś wychodziło, ale sam meczu nie wygra. Strzelał zza pola karnego, podawał, dośrodkowywał - robił wszystko co mógł ale jak się ma w ataku Zlatana to sztuką jest strzelić gola. Nedved dał z siebie wszystko i to było widać, mu najbardziej zależało na zwycięstwie...Nedved na którego tak Capello liczył w rewanżowym meczu z Arsenalem zawiódł na całej lini.
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2006, 9:19
Malouda to oczywiście świetnie zapowiadający się zawodnik wielkiego kalibru, jednak już chciałbyś zastepować nedveda ? Wczoraj pomimo czerwonej kartki, był, obok Buffona, Eboue, Cesca, czy Titiego najlepszym graczem ... uwaga - NA BOISKU. Walcył za całą linię obrony Juventusu i jeszcze za całą formację ataku.Pawel18 pisze:drugi mankament to starzejace sie co niektore ogniwa w druzynie: Thuram,Nedved nastal czas aby ich wymienic a nastepnym sezonie ja proponuje Barzagli i Malouda
Marq pisze:O dziwo dobrze zagrał Gianicheda, który sporo przerywał akcji Arsenalu, ale w ofensywie zupełnie nie widoczny
bo to działa równeiż w drugą strone - jego akcje były przerywane przez Cesca i Gilberto.Marq pisze:Wczorajszy mecz to dno w wykonaniu Juventusu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 06 kwie 2006, 13:20
Oglądałeś mecz???człapuś pisze:Nedved na którego tak Capello liczył w rewanżowym meczu z Arsenalem zawiódł na całej linii
I właśnie o to chodzi jeśli cały zespół grał tak jak on to Juve miało by duże szanse na zwycięstwo.ale sam meczu nie wygra
Jey

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 06 kwie 2006, 13:37
Pawel18
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 06 kwie 2006, 13:46
Oba zespoły miały swoje okazje - tylko, ze Juve swoje zawdzięcza właśnie Nedvedovi - gdyby nie on, Lehmann nie musiałby w ogóle bronić - a przecież wybronił kilka dobrych, clenych uderzeń, głównie Nedveda.Pawel18 pisze:Wszyscy mówia ze Nedved zagrał dobrze itd zgoda miał udział w wiekszosci akcji JUVE, ale nic z tych akcji nie wynikło. Patrząc na przebieg spotkania to Arsenal mial lepsze sytucaje podbramkowe.
po tam Eboue rządziłPawel18 pisze:ale dlaczego w pierwszej polowie na skrzydle nie byl uruchamiany Mutu.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Cyco » 06 kwie 2006, 13:56
Cyco
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio