Marsz Niepodległości

Awatar użytkownika
Bienias
Vamos Blaugrana
Reputacja: 677

Marsz Niepodległości

Post autor: Bienias » 15 gru 2024, 1:55

cloner pisze:
11 lis 2024, 22:35
Ojciecdyrektor pisze:
11 lis 2024, 22:28
cloner,
Nie zdążyłem, bo mnie uprzedziłeś.
Chętnie bym nasrał na twój szwajcarski ryj.
Czuję ogromne obrzydzenie ma sama myśl tych postów trollu.

Eot.

WP/matt_
:witam:
Ilka pisze:
12 lis 2024, 7:52
BadBoy pisze:
12 lis 2024, 6:26
Ciekawe ilu z tych „patriotów” będzie spierdalać za granicę jak ruskie wjadą :witam:
Nie martw się. Będzie miał Cię kto bronić.
:witam:
cloner pisze:
12 lis 2024, 12:58

najbardziej wkurwiają tacy antyPolacy, kodziarze, wierne pieski Tuska, itd. Wyprane mózgi mają ci ludzie. Wielcy tolerancyjni :rotfl4:
Lewackie pajace z tolerancją na ustach, gwiazdkami na flagach, a w rękach kamera i fucki. Typowa antitifa z pianą na ustach szukająca agresji. Paru forumowiczów spokojnie by się odnalazło na tym "skrajnym" balkonie.
sickstick pisze:
12 lis 2024, 14:39
Tak więc reasumując - skoro ci 'faszyści' tak was wiercą w dupsko, to macie znakomitą okazję żeby spojrzeć na siebie i rozpocząć uzdrawianie dyskusji publicznych od samych siebie. 90% postów w tym temacie jest z gatunku "Oni są [ch**], a o nas teraz nie rozmawiamy", zaś kiedy zwróci się wam uwagę że przecież od dawna robicie to samo, to oburzenie i teksty w stylu takich jak ten clonera powyżej.
Takie dyskusje zawsze będę pełna chamstwa i epitetów, ale tylko od was zależy czy będziecie 'lepsi', czy jednak się dostosujecie. Ale ja se mogę pisać, a już za niedługo będzie tu kolejny wysyp wpisów z epitatami o których pisałem powyżej, w głównej mierze autorstwa osób które dziś są pierwsze oburzone ;)
:rotfl4: :rotfl4: :rotfl4: :rotfl4:

Zamień "faszyści" na "tęczowe pedofile". itd. jakie to prawdziwe :pogrzeb:

w Całej dyskusji warto podkreślić, że opozycja w swoim marszu gardziła flagami Polski. :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb: :pogrzeb:

Wróć do „Kultura, polityka, wydarzenia”