LAtifa_19 pisze:dróżynie
LAtifa_19 pisze:zdażaja
LAtifa_19 pisze:nadługo
LAtifa_19 pisze:Zauwarz
LAtifa_19 pisze:drórzyn
To wszystko w jednym tylko poście. Do wyboru do koloruLAtifa_19 pisze:niechcesz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 07 kwie 2006, 22:37
LAtifa_19 pisze:dróżynie
LAtifa_19 pisze:zdażaja
LAtifa_19 pisze:nadługo
LAtifa_19 pisze:Zauwarz
LAtifa_19 pisze:drórzyn
To wszystko w jednym tylko poście. Do wyboru do koloruLAtifa_19 pisze:niechcesz
Mentor

Krzysztof Jarzyna
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 07 kwie 2006, 22:42
Jarzyna pisze:...

fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2006, 9:50
Człowiek uczy się cały życie i umiera głupikabanos6 pisze:Setki to była maetafora lub alegoria
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 08 kwie 2006, 13:58
LAtifa_19 pisze:dróżyną
Niggaz pisze:LAtifa_19 napisał:
drórzyn
kapi88
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2006, 14:00
Jey pisze:żeczywiście
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 kwie 2006, 16:53
Jey pisze:W Polsce mieszkam 10 lat i z ortografią mam trochę problemy...
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 kwie 2006, 16:58
No rzeczywiście. Posikać się można ze śmiechuberik pisze:Jey pisze:W Polsce mieszkam 10 lat i z ortografią mam trochę problemy...
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 08 kwie 2006, 17:12
Berik
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 08 kwie 2006, 17:21
Nie zna ich 50% Polaków mieszkających tu od zawsze. Poza tym on nie zna zasad ortograficznych. Błędy gramatyczne są tutaj tolerowane, bo w internecie nie wszystkim chce się ich przestrzegac.berik pisze:Mieszkasz 10 lat w jakims kraju i nie znasz podstawowych zasad gramatycznych?
Raczej nie pozansz czy ma dyslekcję.berik pisze:zrozumiem, jesli ma dysleksje, dysortografie itp.
Tak jak każdy pisze, że kibicuje Barcelonie od 1996 roku?berik pisze:Niedlugo kazdy co ma kloopoty z ort. bedzie pisal, ze jest z zagranicy, mieszkal 10 lat w innym kraju i przyjechal miesiac temu do Polski
Corinthians
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2006, 17:25
nie koniecznie śmieszne, można wkleić świadczace o czyjejś głupocie, lub po prostu teksty/cytaty, które z jakiegoś powodu nas zaciekawiły [wystarczy przeczytać pierwszego postaCorinthians pisze:Nie wnikam w to czy gość kłamię czy nie, ale tu się zgłasza śmieszne teksty. A Ty zacytowałes poste Jeya nie wiadomo czemu
zgłaszam toCorinthians pisze:Sora Krzysiek, już więcej OT nie będzie
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 08 kwie 2006, 19:40
Mentor
Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 08 kwie 2006, 19:47
no co ... kolejny piękny kwiatek do naszego ogródkaMarq pisze:ednak jedno utkwiło mi w pamięci. Było to już dawno temu i nawet nie mam pewności czy to było wogle wino, ale pamiętam nazwę - "Johny Walker" czy jakoś tak
nie chodizło mi wcale o fakt iż nie pamiętasz co piłeś [choć nazwę zapamietałeśMarq pisze:Miałem wówczas z 12 lat więc mam prawo nie pamiętać co piłem
Marq pisze:W takim wieku nie wiem czy byś odróżnił smak piwa od wódki więc się mi nie dziw.
fieldy
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 08 kwie 2006, 19:59
Też muszę powiedzieć swojej babci żeby założyła sobie cyfręMarq pisze:Dodam jeszcze że lubie takie programy jak HBO, HBO2 i wszystkie canale +, wprawdzie nie mam ich w domu ale ma je moja babcia i często wpadam oglądać filmy albo mecze Juve.
Yukasz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 08 kwie 2006, 20:23
w sumie to fajnie wiedziec że DECO kopie(w dodatku nie wiadomo czy kopie piłke czy przeciwnika)Deco wykonuje niesamowicie wielka robote w srodku pola...walczy, kopie, haruje, rozgrywa...
LAtifa_19
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio