GRYF KS

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Awatar użytkownika
wetheld
Żenujący nabijacz :/
Reputacja: 0

GRYF KS

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wetheld » 08 kwie 2006, 11:02

JUTRO mecz gryfa z wisła tczew:D szkoda ze graja w 4 lidze i nie najlepiej im idzie:P ale zawsze bede im kibicowal i zapraszam innych do kibicowania gryfowi:D

A MY SWOJE: GRYF KS GRYF KS GRYFF KS
ZIELONA ARENA dla WAS PIELKO dla NAS RAJ!!
Załączniki
ic94y0.gif
ic94y0.gif (24.36 KiB) Przejrzano 367 razy

Awatar użytkownika
krzychu212
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krzychu212 » 08 kwie 2006, 11:51

Jestem ze Słupska i kiedyś jeszcze kibicowałem Gryfowi, ale jakoś szybko mi przeszło. Poszedłem za tłumem i teraz tylko Czarni w moim sercu. Najbardziej denerwuje mnie "wojna" między kibicami tych dwóch klubów. Niedość że występują w dwóch różnych dyscyplinach i klasach rozgrywkowych (Czarni 3 miejsce w DBL :P) to oni się nie lubią. Co mnie jeszcze wkurza? To że w prawie 100 tysięcznym mieście piłka stoi na piątoligowym poziomie, nie boje się powiedzieć piąto bo Gryf o ile się nie mylę jest przedostatni w tabeli i ma całkiem pokaźną stratę to bezpiecznej strefy. Kiedy mój tata, inżynież budownictwa, dostawał zlecenie na projekt stadionu władze miasta zapytały się trenera czy Gryf awansuje. On odpowiedział, że tak, a teraz mamy stadion na standarty 3 ligi co najmniej i drużyne spadającą do piątej ligi.

Awatar użytkownika
wetheld
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wetheld » 10 kwie 2006, 16:00

no mnie tez to wkurza ze gryf i czarni sa skluceni chociaz nie wiem czemu:) a czarnym tez kibicuje i chce zeby byli jak najwyzej w lidze:D ale jeszcze gryf powinien sie wziasc do roboty!! bo to sie smieszne robi;]
Meczyk z wisla zakonczyl sie remisem 0-0!! beznadziejny wynik chociaz to nie porazka ale i tak niczego gryfowki nie daje:(

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”