Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 11 sty 2025, 18:37
Tennessee
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 12 sty 2025, 18:33
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 12 sty 2025, 19:14
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 12 sty 2025, 19:48
Wielki nie, ale też nie można mu ujmować. Chłop ma za sobą dobrą rundę, Kicker wysoko go ocenił, o ile pamiętam ma notę 2,88. Według ekspertów był czwartym bramkarzem w lidze.
Zygmunt-1
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 12 sty 2025, 19:56
Arro

PietroBosman
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 sty 2025, 20:58
Ja tam nie mam do niego przekonania, oglądam bundes i jakoś mi nie imponuje. To znaczy jest dobry, ale jak porównać do Skorupskiego czy nawet Fabiańskiego(jak ten jeszcze bronił) to nie widzę żeby odstawał na plus. Broni co ma bronić, tyle.
Widziałem to i kompletnie się nie zgadzam.
Nie no bez przesady, jakie nie tak dawno. Prehistoria.Zygmunt-1 pisze: ↑12 sty 2025, 19:48nie zapominajmy, że nie tak dawno mieliśmy czasy, w których najlepsi w Niemczech i Turcji to byli na przykład Smolarek i Romek Dąbrowski, którzy razem strzelili z 10 bramek w pojedynczym sezonie. O Hiszpanii nie wspominam nawet, chociaż tam również trzeba by było Ebiego umieścić.
Tak w ogóle to dlatego ten Urbański jest przyspawany do ławki? najzwyczajniej przegrywa rywalizację? czy Bologna potrzebuję na obecną chwilę czegoś więcej niż młodego zdolnego gościa?PietroBosman pisze: ↑12 sty 2025, 20:00Zalewski dziś kilka minut dostał (miesiąc bez gry), Urbański przyspawany do ławki.
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 sty 2025, 20:59
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 12 sty 2025, 21:01
Ponoć Fenerbahce robi pod niego podchody.Tennessee pisze: ↑12 sty 2025, 20:59Tak tylko od siebie. Nie sądziłem, że piątek jeszcze aż tak wystrzeli. Dwa sezony z rzędu notuję konkretne wyniki, to już coś.
Może nie Galatasaray bo tam zwykle budują na grubo, ale taki Beşiktaş byłby w porządku. Grać w drużynie z "Big Three" to już duży awans sportowy. Byle nie opuszczał Turcji.
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 12 sty 2025, 21:07
Tennessee
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 12 sty 2025, 21:16
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 12 sty 2025, 21:21
Niby prehistoria, ale bezpośrednie czasy przed erą Lewego też nie powalały. Moment gdy jednocześnie strzelali Lewandowski, Milik i Piątek w dwóch czołowych ligach Europy to był jakiś błąd w matrixie porównując z poprzednimi latami.
Zygmunt-1

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Hersk » 12 sty 2025, 21:24
Hersk

Post Wyświetl pojedynczy post autor: PietroBosman » 12 sty 2025, 21:24
Szczerze?Teraz to nie wiem. Przed Nowym Rokiem była gadka, że nie gra bo nie przedłużył kontraktu z klubem. Ale przedłużył więc pytanie czy Italiano nie skreślił go w głowie.
PietroBosman
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio