Ja tam nie mam do niego przekonania, oglądam bundes i jakoś mi nie imponuje. To znaczy jest dobry, ale jak porównać do Skorupskiego czy nawet Fabiańskiego(jak ten jeszcze bronił) to nie widzę żeby odstawał na plus. Broni co ma bronić, tyle.
Widziałem to i kompletnie się nie zgadzam.
Nie no bez przesady, jakie nie tak dawno. Prehistoria.Zygmunt-1 pisze: ↑12 sty 2025, 19:48nie zapominajmy, że nie tak dawno mieliśmy czasy, w których najlepsi w Niemczech i Turcji to byli na przykład Smolarek i Romek Dąbrowski, którzy razem strzelili z 10 bramek w pojedynczym sezonie. O Hiszpanii nie wspominam nawet, chociaż tam również trzeba by było Ebiego umieścić.
Nie odstajemy dzisiaj treningami, infrastrukturą itp od zachodu, wymagajmy trochę więcej.
Tak w ogóle to dlatego ten Urbański jest przyspawany do ławki? najzwyczajniej przegrywa rywalizację? czy Bologna potrzebuję na obecną chwilę czegoś więcej niż młodego zdolnego gościa?PietroBosman pisze: ↑12 sty 2025, 20:00Zalewski dziś kilka minut dostał (miesiąc bez gry), Urbański przyspawany do ławki.