Liverpool (zbiorczy) - Strona 79

Piłka nożna w Anglii | Premier League, Championship i FA Cup (Puchar Anglii) | Kluby (Manchester United, Liverpool, Manchester City, Arsenal, Leeds) | Reprezentacja Anglii | Transfery | Mecze, wyniki i inne wydarzenia związane z angielską piłką nożną
Awatar użytkownika
Berik
Lider Drużyny
Lider Drużyny
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 26 mar 2006, 16:32

kapi88 pisze:Tak to jest jak sie widzi tylko te 'wpadki', a o dobrych zagraniach/występach sie zapomina...
Niekoniecznie...Gerrard zawodzil w waznych meczach.NIe mowie, ze tylko gral slabo, ale od niego jako kapitana sie wymaga duzo, duzo wiecej..i jeszcze to chamskie zagranie na 2 zolta kartke... :roll:Steven mi w tym sezonie raczej nie imponuje. Zdecydowanie lepiej prezentuje sie od niego Xabi Alonso...Gerrard jest symbolem klubu wiec chocby gral piach przez polowe sezonu to i tak fani go beda kochac.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 27 mar 2006, 16:48

->berik miałem namyśli całą kariere Gerrarda, a nie akurat ten sezon. Masz rację, w tym sezonie zawodzi w ważnych meczach: przestrzelony karny z Arsenalem, asysta do Henrego i choćby teraz czerwona z Evertonem. W meczach z innymi drużynami radzi sobie dużo lepiej, choćby ostatni mecz z Birmingham w FA CUP. Czas pokaże jak zaprezentuje się w końcówce sezonu.

Pozdrawiam. :)

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 27 mar 2006, 17:07

kapi88

:? Czepiasz się mnie, że napisałem
bagg pisze:W tym roku zaimponował mi wspaniałą asystą do Henry'ego w meczu Arsenal - L'pool Laughing

A później, po wyjaśnieniu berika piszesz
kapi88 pisze:berik miałem namyśli całą kariere Gerrarda, a nie akurat ten sezon.

O co kaman w ogóle?

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 27 mar 2006, 19:33

Chodziło mi o to, że napisałeś, że nie wiesz co w nim takiego (tyczy sie ogółu), a później, że w tym roku zaimponował Ci asystą do Henrego (ten sezon). Oto mi kaman, że zauważyłeś tylko ta ftope, nie zwracając uwagi na dobre występy :wink:

Pozdrawiam.

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 01 kwie 2006, 19:28

Liverpool wygrawa z drużyną Tomka Kuszczaka do przerwy 2-0.Wreszcie napastnicy są w dobrej formie.Strzela w 7' Fowler a w 38' Cisse.Niech Cisse trzyma dobrą formę,strzela dużo goli ,a Benitez niech na niego stawia.Francuz ma wielkie umiejętności.Dla mnie taki wynik starczy.teraz niech Kuszczak nie puszcza :)

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 08 kwie 2006, 14:44

Już jutro Liverpool podejmie na Anfield drużynę Boltonu, zajmującą 7. pozycje w tabeli. Pierwszy mecz tych drużyn na Reebok Stadium zakończył się remisem 2:2.
Do składu Liverpoolu powraca Gerrard, natomiast Agger będzie pauzował z powodu drobnej kontuzji. Trener Boltonu podobno ma mieć do dyspozycji całą kadrę w tym Gardnera i Speeda.

Wyniku nie obstawiam, licze po prostu na zwycięstwo The Reds :)

Edit: No i udało się, skromne zwycięstwo 1-0. Zdecydowanie bardziej można być zadowolonym z wyniku niż z gry. Mecz stał na niskim poziomie, no i co tu gadać... wiało nudą. Cieszy to, że bramke zdobył Fowler, który kończy dzisiaj 31 urodziny :)

Awatar użytkownika
wetheld
Żenujący nabijacz :/

Post Wyświetl pojedynczy post autor: wetheld » 10 kwie 2006, 15:54

oj 1-0 slabiutko ale zawsze to moze cieszyc:P

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 16 kwie 2006, 20:47

Drugie z rzędu zwycięstwo Liverpoolu 0-1, tym razem na wyjeździe z Blackburn Rovers. Gola na wagę zwycięstwa strzelił Fowler. Teraz czas na Chelsea w półfinale FA Cup :)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 17 kwie 2006, 8:51

Mi jest szkoda dwóch okazji Djibrila Cisse ,kiedy to był 1 na 1 z Friedelem.Pierwszy raz trafił od Friedela w poprzeczkę prawie ,a drugi w słupek z dobitki.

Awatar użytkownika
kapi88
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kapi88 » 17 kwie 2006, 9:23

http://www.yourfilehost.com/media.php?c ... sepost.zip to akcja z 91' o której pisał Adi_LFC. Moge zrozumieć, że bramkarz wybronił pierwszy strzał, ale żeby nie umieścić piłki w siatce z najbliższej odległości to już przesada :?

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 kwie 2006, 12:07

Ogólnie mecz słaby. Ważne, że trzy istotne punkty jednak wpadły ;)
Niewiele sytuacji strzeleckich, a jak już to i tak napastnicy porażali nieskutecznością.
Bramka zdobyta w bardzo kontrowersyjnej sytuacji, ale - na moje oko - uznana słusznie, bo przecież Cisse piłki nie dotknął :)

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 18 kwie 2006, 14:45

Ogólnie mecz słaby. Ważne, że trzy istotne punkty jednak wpadły Wink[/qoute]
W meczach z The Red's w akcji często zdażają się właśnie takie mecze.
Niewiele sytuacji strzeleckich, a jak już to i tak napastnicy porażali nieskutecznością.
Właśnie ! Muszą zdobyć tą formę i zacząć strzelać ,bo oni są naprawdę dobrymi napadziorami
Bramka zdobyta w bardzo kontrowersyjnej sytuacji, ale - na moje oko - uznana słusznie, bo przecież Cisse piłki nie dotknął Smile
Sytuacja jest i będzie kontrowersyjna.Jedni mówią ,że niesłusznie uznana bo Cisse zrobił ruch w kierunku piłki inni mówią ,że słusznie ponieważ jej nie dotknął.

Awatar użytkownika
futbolowa
Czerwona Diablica
Reputacja: 2160
Kibicuję: RKS Raków + ManUTD
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 18 kwie 2006, 15:04

Adi_LFC pisze:Sytuacja jest i będzie kontrowersyjna.Jedni mówią ,że niesłusznie uznana bo Cisse zrobił ruch w kierunku piłki inni mówią ,że słusznie ponieważ jej nie dotknął.

Ruch zrobił, ale czy według tych nowych przepisów spalony nie jest wyłącznie wtedy, gdy zawodnik dotknie piłki? Chyba, że ja jakoś źle interpretuję ten przepis :D

Awatar użytkownika
Adi_LFC
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Adi_LFC » 18 kwie 2006, 18:56

futbolowa pisze:
Adi_LFC pisze:Sytuacja jest i będzie kontrowersyjna.Jedni mówią ,że niesłusznie uznana bo Cisse zrobił ruch w kierunku piłki inni mówią ,że słusznie ponieważ jej nie dotknął.

Ruch zrobił, ale czy według tych nowych przepisów spalony nie jest wyłącznie wtedy, gdy zawodnik dotknie piłki? Chyba, że ja jakoś źle interpretuję ten przepis :D
Tak jak mówiłem-jedni uważają tak ,a inni inaczej.

Nawet Benitez wypowiedział się na ten temat ,że zasady muszą być przejrzyste.

Mam pytanie-co myślicie o transferze Marka Gonzalesa,który dał 1pkt swojej drużynie w Madrycie w meczu z Realem?

Awatar użytkownika
Tomi
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomi » 22 kwie 2006, 0:10

hmm,no jest on nie wiadomą małą,nie wiadomo jak sprawdzi sie w Anglii,Banitez nie zawsze trafia z transferami oby w tym wypadku był to szczał w przysłowiową dziesiatke

Chcesz WP za wulgarną nazwę oddawania moczu?? :lol: //maestro

ODPOWIEDZ

Wróć do „Anglia”