Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 01 lut 2025, 14:04
1234

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Delpiero14 » 01 lut 2025, 14:12
on będzie grzał ławkę i zagra pewnie z 8 spotkań w sezonie. Na rezerwę taki zawodnik to akurat dobra opcja dla takiego Interu. Gorzej dla Zalewskiego, który idzie oczywiście do najmocniejszego klubu z możliwych, ale nagrać się za dużo nie nagra. Pytanie co mu bardziej odpowiada.
Delpiero14
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 01 lut 2025, 14:15
Zapewne myśli po Włosku, całe życie we Włoszech, piłkarska mentalność i styl gry też po Włosku, wygląda jak Włoch, jak widać ma też ogromne przywiązanie do Włoch. Gość jest Włochem.
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 lut 2025, 14:17
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: 1234 » 01 lut 2025, 14:18
Widać też przywiązanie do ojca, który jest Polakiem i widać jaką radość sprawia mu gra w reprezentacji Polski.
"Jak ten czas leci, minął już rok, odkąd cię tu nie ma. A wydaje się, jakby to było wczoraj. Spójrz na to zdjęcie… Zawsze to było twoim marzeniem, NASZYM marzeniem. Zawsze mi mówiłeś: ‘Czekam tylko na twój debiut w reprezentacji, potem mogę odchodzić’. Dziś żyję naszym marzeniem na całego, ale bez ciebie, wiedząc jednak, że zawsze jesteś ze mną – nawet jeśli nie fizycznie.
1234
Tennessee

Post Wyświetl pojedynczy post autor: piotrcies » 01 lut 2025, 14:32
piotrcies
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tennessee » 01 lut 2025, 14:38
Tennessee

Delpiero14
Mr.Chris
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 01 lut 2025, 15:50
dias

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 01 lut 2025, 16:34
Ponownie. Jeżeli ściągasz kogoś z zamysłem posadzenia na ławie i bycia zaledwie zmiennikiem, to ten ktoś musi się na to godzić. Musisz mieć zawodnika o odpowiednim profilu o odpowiednim nastawieniu do roli i z pewnością, że nie będzie robił negatywnej atmosfery w szatni jak przez miesiąc nie dotknie butem boiska.
Mr.Chris

Delpiero14
Wróć do „Piłka nożna na świecie”
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio