do oceny
Marq
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 12 kwie 2006, 16:22
Może najpierw oceniłbyś prace innych co?do oceny
k@li
yazid^
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 12 kwie 2006, 16:48
A Może nie nabijał byś postów co?k@li pisze:Może najpierw oceniłbyś prace innych co?do oceny
Marq

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thomasson » 12 kwie 2006, 18:10

Thomasson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guciu » 12 kwie 2006, 19:11

Guciu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 12 kwie 2006, 19:12
yazid^
Thomasson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guciu » 12 kwie 2006, 19:45

Guciu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Thomasson » 12 kwie 2006, 19:59
Thomasson

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guciu » 13 kwie 2006, 9:12

Guciu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 13 kwie 2006, 9:29
Zajebista! Pomimo Twojego krótkiego 'stazu' w grafice ta prace IMHO jest bardzo dobra, napewno najlepsza w Twoim wykonaniu, bardzo mi się podoba (zarówno pani jak i tapetkayazid^ pisze:Teraz czas na mnie Nowa tapetka:
A Może nie nabijał byś postów co?
Ten koleś z Lyonu to Fred, a napis uważam za zbędny, chociaż mógłbyMarq pisze:ten koleś z Lyonu lepiej ale mógłbyś dać jakiś napis
pełnić funkcję informacyjną dla ludzi kompletnie nie znających się na piłce jak TyThomasson pisze:Najnowsza
IMHO sig jak na Wasze możliwości 'zwykly' chociaz prezentuje sie bardzo ladnie.collab ze Stivem:
Chyba najlepsza jak dotad Twoja praca, widac niewielki postep chociaz postac slabo wycieta i bardzo slabe tlo, popracuj nad tym, sprobuj z tutkami.Guciu pisze:...jak sie wam to podoba...
Szcerze mowiac praca bardzo slaba no i te kolory... sa fuj! Cwicz dalej...Thomasson pisze: sprobowalem jeszcze raz
Wcale nie jest taka zła, jak na Ciebie to nawet dobra, zmniejsz opacity herbu, zmien czcionke i bedzie odrobinke lepiej.Guciu pisze:...Nowa praca chyba jednak nie wyszła najlepiej i mam tego swiadomośc ale robiłem ja rano i tak troche dziwnie była...
k@li
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Diamen23 » 13 kwie 2006, 10:55
Guciu , jak chcesz to wejdź w linka , którego mam w podpisie , wejdź na forum i pooglądaj tutki , napewno ci dużo pomogąGuciu pisze:...Nowa praca chyba jednak nie wyszła najlepiej i mam tego swiadomośc ale robiłem ja rano i tak troche dziwnie była...
Diamen23
Post Wyświetl pojedynczy post autor: yazid^ » 13 kwie 2006, 11:58

yazid^
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio