Kto bedzie transmitował występy polskich drużyn w pucharach - Strona 3

Europejskie puchary: Liga Mistrzów, Liga Europy, Liga Konferencji, Superpuchar Europy, UEFA | Mecze oraz inne pucharowe ciekawostki
zacishe
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek
Reputacja: 0
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: zacishe » 09 wrz 2005, 18:48

Wiecie może jakie bede mecze LM we wtorek i srode w tv??

Awatar użytkownika
tswidok
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: tswidok » 14 wrz 2005, 2:08

Meczu Wisełki najprawdopodobniej nie zobaczymy w tv Oczywiscie polska telewizja nie ma pieniazkow :(
Jest malutka szansa ale szczerze mowic nie wierze w to!

Awatar użytkownika
fala
Rezerwowy
Rezerwowy

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fala » 14 wrz 2005, 16:14

Jednak mimo złych prognoz udało się TVP nabyć prawa do transmisji meczów Vitoria -Wisła .
Korzeniowskiego i tak trzeba się pozbyć bo nie sprzyja kibicom pilki , łabędzi śpiew TVP , która musiała coś zrobić bo niezadowolenie było ogromne .
Transmisja czwartek 21.30 .

Mendels
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mendels » 14 wrz 2005, 16:42

to jest tragedia!!mecz Lens - Dyskobolia jest 100 razy bardziej interesujacy!!ale oczywiscie tvp jest ulomne i zawsze faworyzowana jest wisla!!

Awatar użytkownika
Corinthians
Vamos Argentina!
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Corinthians » 14 wrz 2005, 16:44

Mendels pisze:to jest tragedia!!mecz Lens - Dyskobolia jest 100 razy bardziej interesujacy!!ale oczywiscie tvp jest ulomne i zawsze faworyzowana jest wisla!!
Ale jest większa szansa, ze Wisła mniej przegra :roll:

Awatar użytkownika
Bobohawk
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 14 wrz 2005, 21:50

No całe szczęście nasza telewizja pokaże choć jeden mecz polskiej drużyny. To chyba tylko w naszym kraju jest możliwe aby nie było spotkań narodowych drużyn w europejskich pucharach. No ale cóż trzeba się cieszyć że chociaż Wisłe zobaczymy choć trzeba przyznać że spotkanie Groclinu z Lens może być o wiele bardziej emocjonujące, no ale niestety nic na to nie poradzimy. Jeszcze się za niedługo okaże że nie będą chcieli pokazać spotkań reprezentacji wtedy będzie całkowita paranoja, a jak wiadomo u nas jest wszystko możliwe. Może kiedyś Korzeniowski ci wszyscy pseudoznawcy w krawatach zrozumieją jak ważną rolę odgrywa w naszym kraju piłka nożna.

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 kwie 2006, 18:57

ITI otrzyma wyłączne prawa do transmisji wszystkich rozgrywek Ligi Mistrzów w telewizji kodowanej z wyłączeniem 13 meczów w sezonie, które będą transmitowane jednocześnie w telewizji niekodowanej.

"Zdobycie praw do Ligi Mistrzów jest dla Grupy ITI strategicznym elementem budowania naszej obecności na rynku treści sportowych. Szczegóły tych planów zostaną wyjaśnione wkrótce" – powiedział Wojciech Kostrzewa, Prezes Zarządu i Dyrektor Generalny Grupy ITI.

Prawa do rozgrywek Ligi Mistrzów zostaną wykorzystane przez ITI Corporation.

Grupa TVN, której strategia nie zakłada inwestowania w prawa sportowe nie brała udziału w przetargu.
Wiecie która TV będzie transmitowała LM? Choć przekaz meczy przez TVP pozostawia wiele do życzenia to jednak podczas większości kolejek było na co popatrzeć :wink: Szlak mnie trafia jak co jakiś czas czytam o nieudolnośći TVP (nie wspominam o tym że w TV nie ma PUEFA :evil: ), a teraz jeszcze ta wiadomość :evil: Prawdopodobnie we wtorki i środy pozostanie oglądanie Klanu czy tez Plebanii :evil:
TVP i Korzeniowski>:cegła::afro:<JA

Awatar użytkownika
Piotr
Pierwszy Skład
Pierwszy Skład

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Piotr » 12 kwie 2006, 20:12

Nie martw sie moze wykupią arcyciekawe wyścigi zaprzęgów, krykiet albo snookera tak wiec emocji na pewno nam nie zabraknie.O ile dobrze zrozumialem :think: to w przyszłym sezonie bedzie na TVN tak samo jak teraz na Tvp tyle ze reszta meczy bedzie na jakims innym specjalnym kanale.

Awatar użytkownika
petru
Administrator
Administrator
Reputacja: 680
Kibicuję: Konstytucja

Post Wyświetl pojedynczy post autor: petru » 12 kwie 2006, 20:13

Zarząd Grupy ITI został poinformowany przez T.E.A.M Marketing działający w imieniu UEFA, że firma ITI Corporation wygrała przetarg na prawa do rozgrywek Ligi Mistrzów na lata 2006 – 2009.
"Dzisiejszy mecz z przepięknego Santiago Bernabeu komentują specjalnie dla państwa Grzegorz Kalinowski i Piotr Salak. Naszym gościem specjalnym w studio będzie nieoceniony fachowiec - pan Dariusz Tuzimek. Zaraz połączymy się z naszym wysłannikiem w Hiszpanii, Andrzejem Sołtysikiem. Zapraszamy do oglądania" :lol:.

Ktoś pamięta PUEFA&eLM in da TVN?

Aha, źle doczytałem. Skoro to ma być w kodowanej TV, to f..k you very much, senior Walter. Jakoś dziwnie mi przeszła ochota do żartów.
Ostatnio zmieniony 12 kwie 2006, 20:41 przez petru, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Krzysztof Jarzyna
Lowelas
Lowelas

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Krzysztof Jarzyna » 12 kwie 2006, 20:38

No a dzisiaj w wiadomosciach sportowych na jedynce oznajmili, ze przez najblizsze trzy lata LM bedzie w TVP. Wiec albo ITI bedzie miala dopiero za trzy lata, albo prawa beda miec i jedni i drudzy. Mysle, ze Korzeniowski by przeszedl sam siebie (ze sie tak wyraze) gdyby puscil jeszcze LM z TVP. Przeciez zostalyby wtedy tylko powtorki Pucharu Swiata w skokach... przez caly rok... przezyjmy to jeszcze raz... i jeszcze raz.... i jeszcze... :?

Awatar użytkownika
krako
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 12 kwie 2006, 20:41

Krzysztof Jarzyna pisze:No a dzisiaj w wiadomosciach sportowych na jedynce oznajmili, ze przez najblizsze trzy lata LM bedzie w TVP. Wiec albo ITI bedzie miala dopiero za trzy lata, albo prawa beda miec i jedni i drudzy. Mysle, ze Korzeniowski by przeszedl sam siebie (ze sie tak wyraze) gdyby puscil jeszcze LM z TVP. Przeciez zostalyby wtedy tylko powtorki Pucharu Swiata w skokach... przez caly rok... przezyjmy to jeszcze raz... i jeszcze raz.... i jeszcze... Confused
tak będą tu i tu.. tyle ze na TVN będą kodowane a w TVP publiczne więc nie mamy sie co martwić.. najważniejsze zeby MŚ pokazali w TVP...

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 12 kwie 2006, 21:16

Liga Mistrzow przez najblizsze 3 sezony bedzie w TVP, ktore kupilo sobie prawa na wylacznosc oraz w jednej z kodowanych stacji. Najprawdopodobniej bedzie to TVN, ktory w tym celu uruchomi tematyczny kanal. Raczej Ligi Mistrzow nie bedzie w Polsacie Sport, sam prezes tej stacji przyznal ze od nowego sezonu najprawdopodobmiej LM abonenci nie zobacza. TVP bedzie pokazywac mecze na zywo, magazyny LM oraz ma prawa do retransmisji wszystkich 125 spotkan przez TV i internet. Co do PUEFA to TVP ma prawa do pokazywania polskich zespolow bodajze tez przez 3 lata

Awatar użytkownika
LAtifa_19
Grafomański impertynent

Post Wyświetl pojedynczy post autor: LAtifa_19 » 12 kwie 2006, 21:16

Ja mam Dekoder POLSATU i jestm troche zawiedziony bo mi sie Liga Mistrzów w POLSACIE podobała bardzo dobra atmosfera przed meczem,
dobry komentarz, fajni goście, fajne analizy, powtórki na drugi dzień, wszystko dobrze zrobione po prostu. Na TVN tego nie będzie chyba ze sobie jakis KOMENTATORÓW dobrych wynajmą jak narazie to czarno to WIDZE
PIŁKA NOZNA jakoś mi do TVNu nie pasuje z TVNu to ja lubie tylko SMS :lol:
aha i jeszcze jedno mecze w TVN będą kodowane awiec LIPA totalna

Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 12 kwie 2006, 21:54

Krzysztof Jarzyna pisze:No a dzisiaj w wiadomosciach sportowych na jedynce oznajmili, ze przez najblizsze trzy lata LM bedzie w TVP. Wiec albo ITI bedzie miala dopiero za trzy lata, albo prawa beda miec i jedni i drudzy.
Ja usłyszałem że TVP na TV pokaże jedynie 13 meczy z całego sezonu, a resztę prawdopodobnie będzie można zobaczyć w necie :?

Awatar użytkownika
fieldy
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2077

Post Wyświetl pojedynczy post autor: fieldy » 12 kwie 2006, 23:21

Lukaz pisze:Ja usłyszałem że TVP na TV pokaże jedynie 13 meczy z całego sezonu
a ile do tej pory pokazywali ?
6 kolejek w fazie grupoewj - po 1 meczu - daje 6 meczy

+

1/8 - 2 mecze

+