Post Wyświetl pojedynczy post autor: futbolowa » 14 lut 2025, 22:47
futbolowa
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 14 lut 2025, 23:36
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Arro » 15 lut 2025, 10:24
Arro
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lut 2025, 13:11
Zdecydowanie fizycznie Raków zdominował Lecha. Finezji w tym nie było za grosz, ale zadziałało w 100%. W zasadzie gdyby wyciąć te pierwsze pół godziny pierwszej połowy to Lech bez pomysłu na sforsowanie tego muru. Już Lechia to pokazała tydzień temu, brakuje temu Lechowi jaj w momencie jak zespołowi nie idzie.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 lut 2025, 16:34
Enjo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kuba199292 » 15 lut 2025, 16:34
Kuba199292
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 15 lut 2025, 16:39
Odwieczne pytanie czy to wyłącznie wina trenera Myśliwca, czy też materiału, który "obrabia".Enjo pisze: ↑15 lut 2025, 16:34Czesto w programach publicystycznych slysze o tym jaki ten trener Widzewa to innowator, nowoczesny trener, swietnie pracujacy, wymyslajacy po czym jak widze ten Widzew to za cholere nie potrafie dostrzec tego o czym gadajace glowy mowia.
Czy tylko ja mam wrazenie, ze ci wszyscy opinionisci futbolowi dopisuja ideologie do tego typu trenerow (celowo tak pisze bo Mysliwiec to wierzcholek, a jest taka grupa trenerow - Szulczek, Szwarga, Siemieniec gdzie tworzy sie wrazenie ze ci trenerzy tworza szachy 5d w polprzestrzeniach i trzecich tercjach) ?
Juz wczesniej o tym myslalem, jak wszyscy narzekali na tego DS Widzewa, ale moze jest tak, ze nie tylko on jest winny temu, ze Widzew jest przecietny.
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lut 2025, 16:53
Mają/mieli opinie zdolnych bo potwierdzili już swoje umiejętności na rynku.Enjo pisze: ↑15 lut 2025, 16:34Czy tylko ja mam wrazenie, ze ci wszyscy opinionisci futbolowi dopisuja ideologie do tego typu trenerow (celowo tak pisze bo Mysliwiec to wierzcholek, a jest taka grupa trenerow - Szulczek, Szwarga, Siemieniec gdzie tworzy sie wrazenie ze ci trenerzy tworza szachy 5d w polprzestrzeniach i trzecich tercjach) ?
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 15 lut 2025, 17:00
Przema

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Enjo » 15 lut 2025, 17:02
tak, ale nadal jest latka super wymyslaczy futbolu mimo tego, ze ten Mysliwiec kopie sie po czole w Widzewie, Szulczek na koniec spadl z Warta (no i ta gra pozostawiala wiele do zyczenia, ale tez rozumiem okolicznosci) w dodatku - w przypadku Widzewa - nie mowi sie o tym jak ten WIdzew gra, a jak wszyscy wokol zawalili sprawy.
owszem co do w/w dwojki, ale tez mam wrazenie ze jest przegiecie w druga strone gdzie sie wychwala pod niebiosa tych mlodych trenerow (ta spolka to chyba grupa deduktor) a deprecjonuje takich trenerow jak Zielinski czy Fornalik ktorzy sa uwazani za beton trenerski, a sukcesy maja nieporownywalnie wieksze niz ta grupa mlodych.
Enjo
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 15 lut 2025, 17:31
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 15 lut 2025, 18:15
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Przema » 16 lut 2025, 10:18
Przema
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 16 lut 2025, 12:13
dias
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 16 lut 2025, 13:30
dias
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited