Juventus cz.2 (zbiorczy) - Strona 50

Piłka nożna we Włoszech: Serie A, Serie B i Coppa Italia | Kluby (Juventus, AC Milan, Inter, Napoli | Reprezentacja Włoch) (Squadra Azzurra | Transfery | Inne wydarzenia związane z włoską piłką nożną
ODPOWIEDZODP

Które miejsce zajmie Juventus w lidze?

1
7
33%
2
5
24%
3
1
5%
4
4
19%
Poniżej 4
4
19%
Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 13 kwie 2006, 18:08

Chlopaczek pisze:A przed swietami katolickimi zawsze jestem troche przybity Razz

:lol: Nic sie nie stało :lol:

Ibra? Sprzedaż? Ok, ale tak ja piszesz, jeśli w tym sezonie też zawiedzie, bo potencjał ma niesamowity i ja bym mu szansę dał ;) Ale jakby ktoś wyłożył 40 mln w tej chwilii to mocno bym się zastanawiał szczerze powiedziawszy ;)

Chlopaczek pisze:No a teraz Cartoon wars part II

Cartoon wars było mistrzowskie, druga część też świetna :D

P.S. Mógłby ktoś zmienić ankiete, bo mi troche humor psuje :lol:

kamil_wloski

Post Wyświetl pojedynczy post autor: kamil_wloski » 13 kwie 2006, 18:38

Nie sądze, żebym chciał się lansować, nie potrzebne jest mi to ani tutaj ,ani szczególnie na niedziałającym obecnie JuvePoland. Myślałem, że chłopaczek wezmie sobie do serca jakieś słowa, ale wiedze że jego nawet nie można pouczyć to samo z całą resztą kibiców Juventusu... zamiast gościowi zwrócić także uwage to wyśmiewacie mnie, wielka szkoda oj wielka...

Antonioli jeszcze nie jest w Juventusie...

Awatar użytkownika
Mentor
Zajebiaszczo
Reputacja: 18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 13 kwie 2006, 19:00

kamil_wloski

Rzecz w tym, że jesteś stosunkowo nowym userem na forum a już zdążyłeś troszeczkę się skompromitować atakując Chlopaczka. Widzę dwie możliwości:
1) Zaatakowałeś usera o którym nic nie wiesz i miałeś pecha jako cel wybrałeś sobie niewłaściwą osobę.
2) Zrobiłeś to świadomie wiedząc jaką postawę na forum przejawia Chlopaczek, ale to chyba jeszcze gorsza dla Ciebie opcja. To by była już zupełnie jawna kompromitacja.

Nikt Cię tutaj aż tak bardzo nie wyśmiewa. Po prostu trudno nie reagować kiedy pojawia się ktoś nowy i wypisuje głupoty na temat dobrze znanych userów cieszących się nieposzlakowaną opinią. Tyle. Poza tym kibiców Juve też nie musisz atakować bo nic Ci to nie da. Spróbuj zabłysnąć w inny sposób albo po prostu pisz normalnie. Normalnie = na temat.

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 13 kwie 2006, 19:15

Niggaz pisze:Normalnie = na temat.
Czyli, że przykład dałeś teraz? Właściwie to daliśmy.

wloski jest personą znaną na Juvepoland. Wsławił się głównie faktem bycia idolem Nedveda oraz tym, że jako jedyny widział gol Del Piero główką z 30 m. Ale zostawmy dzieciaka w spokoju.
Co do JP to uważam, iż głównym mankementem strony, a zarazem forum jest obowiązkowa rejestracja dla osób chcących korzystać z działu download. Również do newsów można się przyczepić, konkretnie do ich ilości. Jest ich za dużo z plotkami transferowymi.
A do acm.pl proszę Jp nie porównywać. To lata świetlne, niestety na korzyść milanistów.

Awatar użytkownika
maciek_88
Moderator
Moderator
Reputacja: 794

Post Wyświetl pojedynczy post autor: maciek_88 » 13 kwie 2006, 19:47

Snipp z tego co wiem już nie trzeba się rejestrować by korzystać z download.

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 13 kwie 2006, 21:04

No to jutro kciuki za Inter ?? 8) A reszta juz bedzie zalezala od nas...

Problem moze byc tylko jeden- i Gigi i Abbiati sa kontuzjowani ale podobno jest szansa ze Abbiati sie wykuruje. Mysle ze teraz optymalna jedenstka wygladan nastepujaco Gigi - Balzaretti (jak ogladalem ,,gre" Zebiny z Fiorentina to mnie krew zalewala-wypad z JUVE ) Canna- Thuram - Zambro- Mutu (bardzo lubie Camoranesiego ale cos ostatnio za duzo czaruje i nie ma pozytku dla druzyny)- Vieira (az sie chcialo ogladac jego gre z Fiorentina a musze przyznac ze juz troche w niego zwatpilem) - Emerson (ale musze wam powiedziec ze Gianni sie ostatnio naprawde w druzynie wyroznia a poza tym Puma ma kontuzje) Nedved - Alex i Ibra (no nareszcie cos zagral tylko szkoda tej nie wykorzystanej sytuacji sam w ostatnich minutach ale nie wiem jak wy ale mysle ze w Cagliari bedzie przelamanie bo kazdy z nas wie ze Zlatan to jeden z najlepszych napastnikow na swiecie i mam nadzieje ze nie sprzeda sie do Chelsea) A co do transfero to jak wam sie podobalo jak Floretn Malouda wkrecal w ziemie w kazdej akci Costacurte ? Mysle ze by sie bardzo przydal w Juve bo nie ma klasycznego lewego pomocnika... Co do Gerrarda to nie mam przekonania a jesli chodzi napastnikow bo jakis musi byc latem kupiony to mam nadzieje ze to bedzie ktos z : Bent (mlody, szybki, widac ze bedzuie sweitnym pilkarzem skoro w przecietynm Charltonie strzela powzyje 15 bramek) Villa (jak patrze na jego gre to to jest klasa sama w sobie, swietny przeglad pola i niesamowita ambicja) a 3 moj typ to Ibra (uwielbiam patrzec na jego gre jesli jest w forimie, nie ma takigo drugiego napastnika na swiecie i moim marzenime jest zeby on zostal w Juve) Dajcie swoje typy napastnikow z opisami, i zeby to byly jakies realne transfery... Pozdro Fani JUVE !

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 13 kwie 2006, 21:19

mamba pisze:Dajcie swoje typy napastnikow z opisami
Ronaldo-galactisos. Nawet w formie. Był królem strzelców w WC 2002. Jest łysy i troche przy kości. Latynos.

Gilardino-młody i dobry. Włoski plemione.

Robinho-też dobry, w FMie wymiata. Krótkie czarne słosy. Mały i czarny.

Fred-młody i dobry. Owłosiony

Henry-też dobry. Krótkie czarne włosy. Czarny

:lol:

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 kwie 2006, 12:45

Cały czas ciekawi mnie jedna rzecz. Dlaczego juventus (wg doniesien prasowych) sprzedać chce Ibre....Dla mnie troche bez sensu. To że mu nie wyszło nie oznacza ze jest spisany na straty. A jeśli już go sprzedadzą to KOGO mają zamiar kupić na jego miejsce? Bo nie sądze że aktualni napastnicy którzy pozostaną, wystarcza...

Awatar użytkownika
mamba
Skład C
Skład C

Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 kwie 2006, 15:08

Myślę tak samo jak Ty bo jaki Zlatan ma potencjal bylo widac w tamtym sezonie i mam nadzieje ze potwierdzi to w koncowce obecnego sezonu. Sprzedanie go bylo by czynem bezsensownym bo niech ktos znajdzie takiego drugiego napastnika o takiej samej klasie jak Ibra za podobne pieniadze.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 15:40

Cały czas ciekawi mnie jedna rzecz. Dlaczego juventus (wg doniesien prasowych) sprzedać chce Ibre...
Dlatego że gra na poziomie Rasiaka, obraża Zalayete i asystenta trenera, chce zarabiać dwa razy tyle co zarabia i ogólnie jest słaby.
Bo nie sądze że aktualni napastnicy którzy pozostaną, wystarcza...
Według mnie wystarczą. Dobrze pamiętamy jak grał duet Treze-Alex, do tego na rezerwie Zalayeta i Mutu, ewentualnie jak Zalyeta odejdzie to kogoś sie dokupi.
Sprzedanie go bylo by czynem bezsensownym bo niech ktos znajdzie takiego drugiego napastnika o takiej samej klasie jak Ibra za podobne pieniadze.
Jest multum napastników o podobnej klasie zo Zlatana, nie będe wymieniał..

Awatar użytkownika
Snipp_
Bianconeri
Reputacja: 3

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 14 kwie 2006, 15:47

Kpisz chyba. Zlatan to najwyższa światowa półka, a Ty tu z multum wyskakujesz. Oglądałeś mecze poprzedniego sezonu?
Powiesz, że w tym sezonie zawodzi. Ja powiem, że nie wiesz co to potencjał.

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 15:51

Snipp_ pisze:
Kpisz chyba. Zlatan to najwyższa światowa półka, a Ty tu z multum wyskakujesz. Oglądałeś mecze poprzedniego sezonu?
Powiesz, że w tym sezonie zawodzi. Ja powiem, że nie wiesz co to potencjał.
Najwyższa światowa półka to Henry, Eto'o, Treze, Szewczenko i nawet Ronaldo a Zlatanowi do tych piłkarzy jeszcze dużo brakuje.
Takich napastników co pierwszy sezon mieli świetny było sporo, np. Anelka zapowiadał się na najelpszego napastnika świata, ale teraz jest tylko dobry.
Ze Zlatanem będzie według mnie tak samo, a jeśli forma mu powróci i zacznie grać tak jak w zeszłym sezonie to zwróce honor..

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 693
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 kwie 2006, 16:57

Zlatan musi dostać szanse tak samo jak dostal ją KAKA. Nie grał 2 sezony dobrze a teraz zobaczcie jake bramki sadz:] Ibra w tamtym sezonie grał wyśmienicie a teraz mu nie idzie ale to nie jest powód żeby go sprzedawać, tylko zmotywoać go. To że chce zarabiać 2 razy tyle co obecnie to nie możliwe i sądze że jest to jakaś beznadziejna informacja pospolitego brukowca:] Pierwsze słysze ( moze nie jestem doinformowany) że obraża Zalayete, bo wydawało mi sie że wpadł w konflikt z trenerem. Ale nie ma co sie dziwić skoro coś mu nie idze gra. Zlatan jest silny psychicznie i pozbiera sie do kupy a wtedy wszystkim jego anty-fanom kompary opadną 8)

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 14 kwie 2006, 17:10

BaSSu pisze:KAKA. Nie grał 2 sezony dobrze a teraz zobaczcie jake bramki sadz:]
Why? Kaka nie grał dobrze dwóch wcześniejszych sezonów? Dobrze widze? Człowieku ty żadnego meczu z jego udziałem nie oglądałeś... Kaka odkąd trafił do Mediolanu grał bardzo dobrze.

BaSSu pisze:bo wydawało mi sie że wpadł w konflikt z trenerem. Ale nie ma co sie dziwić skoro coś mu nie idze gra.
I to jest powód, aby wykłucać się z trenerem? To, że on słabo gra ma małe znaczenie od jego trenera.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 14 kwie 2006, 17:25

Jey pisze: Why? Kaka nie grał dobrze dwóch wcześniejszych sezonów? Dobrze widze? Człowieku ty żadnego meczu z jego udziałem nie oglądałeś... Kaka odkąd trafił do Mediolanu grał bardzo dobrze.
Kaka drugi sezon mial słaby. Nie 2 sezony, bo pierwszy mial znakomiwy, debiutant roku chyba, tak jak Zlatan.

ODPOWIEDZ

Wróć do „Włochy”