Zlatan Ibrahimovic - Strona 12

Miejsce spoczynku zamkniętych tematów.
Jey
Skład B
Skład B
Reputacja: 0

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 14 kwie 2006, 15:30

BaSSu pisze:Uważam, że jak zobaczenie co Zlatan potrafi zrobić z piłką to przestaniecie go krytykować. Swoją drogą; Każdemu moze sie zdarzyć słabszy występ:]
Chyba każdy wie co Zlatan potrafi zrobić z piłką, ale człowieku on nie jest aż taki dobry... Nie gra źle ale czasami gra gorsze a czasami lepsze mecze( ostatnio częściej te pierwsze :roll: ) Ostatnio strzela mało goli a w filmikach są wybrane jego najlepsze akcje. Każdy wie, że Zlatan jest dobry ale chyba oglądałeś ostatni dwumecz Juve w LM z Arsenalem. I co tam Zlatan też zagrał tak świetnie? :roll:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 15:32

Uważam, że jak zobaczenie co Zlatan potrafi zrobić z piłką to przestaniecie go krytykować. Swoją drogą; Każdemu moze sie zdarzyć słabszy występKrzywy
Słabszy występ powiadzasz? :roll: Zlatan nie ma słabszych występów on ma tylko beznadziejne występy w tym sezonie. Fakt że w zeszłym sezonie zachwycał i sam sobie wmawiałem że on jest już najlepszym napastnikiem w Europie ale ten sezon pokazał jak potrafi grać i uważam że powinien zostać sprzedany po tym sezonie. Do tego nie potrafi uszanować decyzji trenera jak ten go ściąga z boiska, obraża innych piłkarzy itp. chamów w Juve nie chcemy!

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 14 kwie 2006, 15:41

Marq pisze:uważam że powinien zostać sprzedany po tym sezonie.
Nie przesadzasz trochę? Zlatan rzeczywiście w tym sezonie gra bardzo słabo ale żeby go odrazu sprzedać? Jeszcze rok powinnie zaczekać z tą decyzją jak w przyszłym sezonie grałby jak w tym to sprzedać natychmiast :]

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 15:43

Nie przesadzasz trochę? Zlatan rzeczywiście w tym sezonie gra bardzo słabo ale żeby go odrazu sprzedać? Jeszcze rok powinnie zaczekać z tą decyzją jak w przyszłym sezonie grałby jak w tym to sprzedać natychmiast Krzywy
Tylko że po kolejnym sezonie nikt go juz nie będzie chciał kupić, a teraz póki Abramowicz czy Real dają za niego 40 baniek to sprzedawć bez zastanawiania się.

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 kwie 2006, 15:44

Marq pisze:nie potrafi uszanować decyzji trenera jak ten go ściąga z boiska,

Czyli Camor'a tez sprzedajemy?

Jey
Skład B
Skład B

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 14 kwie 2006, 15:45

Marq pisze:Tylko że po kolejnym sezonie nikt go juz nie będzie chciał kupić, a teraz póki Abramowicz czy Real dają za niego 40 baniek to sprzedawć bez zastanawiania się.
A jak zacznie grać jak w poprzednim sezonie to będzie płacz i rozpacz czemu sprzedali Zlatana. I tak za rok znaleźli by się kupcy którzy dali by za niego sporą sumkę... :twisted:

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 15:46

bagg pisze:
Marq pisze:nie potrafi uszanować decyzji trenera jak ten go ściąga z boiska,

Czyli Camor'a tez sprzedajemy?
Camor to inna sprawa. Zobacz ile zarabia Camor a ile Zlatan. Mauro przez cały sezon trzyma wysoki poziom, fakt że czasami mu nerwy puszczą bo komu by nie puściły jak by trener go ściągał z boiska po trzech minutach gry. :roll:

Awatar użytkownika
bagg
Bianconero
Reputacja: 43

Post Wyświetl pojedynczy post autor: bagg » 14 kwie 2006, 15:56

Zlatan - 2,8 mln

Camor - 2,5 mln

Jakas roznica?

Marq pisze:fakt że czasami mu nerwy puszczą bo komu by nie puściły jak by trener go ściągał z boiska po trzech minutach gry

Ale nie uszanował dezycji trenera !!!!1111

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 kwie 2006, 16:01

Marq pisze:Słabszy występ powiadzasz? Rolling Eyes Zlatan nie ma słabszych występów on ma tylko beznadziejne występy w tym sezonie

Weź mnie dziecko nie denerwuj, nie można powiedzieć, że zlatan ma cały sezon beznadziejny no chyba...,że się meczów nie ogląda :?

Marq pisze:a teraz póki Abramowicz czy Real dają za niego 40 baniek to sprzedawć bez zastanawiania się.

Naiwne dziecko :?

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 16:01

Zlatan - 2,8 mln

Camor - 2,5 mln

Jakas roznica?
róznica 300 tys. , ale jeśli Zlatan podpisze nowy kontrakt to jego pensja sie podwoi.
Ale nie uszanował dezycji trenera !!!!
I został za to ukarany przez zarząd grzywną, z Zlatan nie został ukarany - taka jest różnica..
Weź mnie dziecko nie denerwuj, nie można powiedzieć, że zlatan ma cały sezon beznadziejny no chyba...,że się meczów nie ogląda Confused
To że dziecko jesteś wielkim fanatykiem słabego Zlatana to nie znaczy że musisz już płakać jak napisałem że jest słaby- to jest moje zdanie.
Naiwne dziecko Confused
Naiwny to ty jesteś wierząc że Zlatan będzie dobrze grał w przyszłym sezonie.

Awatar użytkownika
Sawyer
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 816

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sawyer » 14 kwie 2006, 16:06

Marq pisze:To że dziecko jesteś wielkim fanatykiem słabego Zlatana to nie znaczy że musisz już płakać jak napisałem że jest słaby- to jest moje zdanie.

:roll: Napisałeś, że ma same beznadziejne występy w tym sezonie co jest jedną wielką dziecinną głupotą :? No, ale co można więcej powiedzieć na jego temat jesli w skrótach mało widać Zlatana... nie :roll: :?

Awatar użytkownika
Marq
Kluczowy Zawodnik
Kluczowy Zawodnik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 14 kwie 2006, 16:16

Rolling Eyes Napisałeś, że ma same beznadziejne występy w tym sezonie co jest jedną wielką dziecinną głupotą Confused No, ale co można więcej powiedzieć na jego temat jesli w skrótach mało widać Zlatana... nie Rolling Eyes Confused
Mecze które Zlatanowi wyszłym w tym sezonie można policzyć na palcach jednej ręki. A co do oglądania meczów to dla twojej wiadomości ogladałem jakieś 70% meczów Juve w tym sezonie :wink: .
I nie ma co się tak bulwersować jak napisałem że gra w tym sezonie beznadziejnie - to jest moje zdanie.

Awatar użytkownika
Bassu
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 677
Kibicuję: Manchester United

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bassu » 14 kwie 2006, 16:40

Fakt, nie radzi sobie za bardzo ale wszyscy mają słabsze okresy,prawda? Wg mnie źle by było sprzedawać zawodnika, patrząc na niego tyko z perspektywy niepowodzenia jednego sezonu.Juve nie powinno sprzedawać gwiazd tylko szukać talentów,odmładzać skład, żeby młodzi uczyli sie od starszych. Bardzo umiejętnie zrobił to Arsenal ( co nie oznacza że obdrarzam go nawet najmniejszym szacunkiem:P) Zlatan przechodzi teraz okres próby i myśle że wyjdzie z niego zwycięską ręką.

Awatar użytkownika
ossy
Lider Drużyny
Lider Drużyny

Post Wyświetl pojedynczy post autor: ossy » 14 kwie 2006, 16:51

Marq pisze:ogladałem jakieś 70% meczów Juve w tym .
2 z Arsenalem, z Bayernem...to są trzy...a przeciez nie gralismy w tym sezonie 4,2 mecza :lol:

I kto do kogo mówi dziecko. Ibra jest o kilka lat starszy od Ciebie. :lol: lolku :lol:

Sprzedaż Ibry byłaby głupotą. Np. Kaka też miał 2 sezon słaby. Trzeba poczkać, jesli znowu bedzie grał słabo to bye bye...ale teraz musi zostać.

Ibrahimović-JMiałeś mi coś wysłać :o

Awatar użytkownika
Naros
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Naros » 15 kwie 2006, 13:12

Zlatan jest świetny tylko ze Capello go zmienił Capello mnie ostatnio wkurza a Zlatanka tez bardzo lubie wogóle FORZA JUVE!!!

Zablokowany

Wróć do „Wracając Do Meritum”