Post Wyświetl pojedynczy post autor: harni7 » 25 lip 2005, 15:22
harni7
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 lip 2005, 15:38
Ja o czymś nie wiem?harni7 pisze:Według mnie Alessandro Del Piero jest i był wspaniały lecz gdy Capello cofnął go na pozycję wysuniętego pomocnika [...]
Snipp_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 16:39
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Snipp_ » 25 lip 2005, 16:47
Alex nie jest przereklamowany. Przereklamowany jest Robinho, który mimo że nic jeszcze w Europie nie zagrał już jest gwiazdą. Del Piero doszedł do wielkości jaką jest ciężko osiągnąć. A drogi łatwej nie miał, szedł przez pot i łzy, na początku w cieniu, potem sam cień rzucał. Był, jest i będzie wielki, choć spada.serek408 pisze:... Przereklamowana gwiazda ktora czasami blysnie.
Zaręczam Ci że nie ma we Włoszech piłkarza na tej pozycjii, który dorównywałby Alexowi profesjonalizmem. Na pierwszym miejscu Juve, potem reszta.Chyba za bardzo skupil sie na karierze reklamowej i z tad spadek formy.
Pisąłem już że jest profesjonalistą? Nie dał się sprowokować, nie jest gwiazdą ponad wszystko, nie jest Ibrahimovicem.Zeby nie pisac tylko zle o Alex'ie to powiem , ze jedna sytuacja utkwila mi w pamieci z jego udzialem. Gdy rywal go oplul , Del Piero spokojnie podniusl kciuk do gory. Za takie zachowanie chwala mu
Snipp_

Post Wyświetl pojedynczy post autor: 'Del Piero' » 25 lip 2005, 16:48
Hmmm ? Skupil sie na karierze reklamowej <lol> zargal w kilku reklamach adidasa z kilkoma innymi pilkarzami i tymi z madrytu.serek408 pisze:... Przereklamowana gwiazda ktora czasami blysnie. Chyba za bardzo skupil sie na karierze reklamowej i z tad spadek formy.
'Del Piero'
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Sero » 25 lip 2005, 16:51
Oczywiscie , ze nieRadeek pisze:Czasami błysnie - czyli mowisz o kazdym meczu w jego wykonaniu?
Sero
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Milka7 » 30 lip 2005, 11:43
Milka7

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Bobohawk » 31 lip 2005, 9:34
Bobohawk
Post Wyświetl pojedynczy post autor: pilka » 12 wrz 2005, 11:18
pilka
Post Wyświetl pojedynczy post autor: mamba » 14 kwie 2006, 12:43
mamba

Post Wyświetl pojedynczy post autor: krako » 14 kwie 2006, 13:00
krako
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jey » 14 kwie 2006, 16:02
może i nic wielkiego nie pokazuje ale jest bardzo skuteczny i czasami jego bramki przesądzają o losach meczu. A Alex - nadal bedzo dobry piłkarz (niestety już nie tak dobry jak kilka lat temukrako_91 pisze:Trezeguet tez nic super wielkiego nie pokazuje.
Jey

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pawel18 » 14 kwie 2006, 17:24
Pawel18

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Tomachos » 14 kwie 2006, 17:46
a pojedzie wogólePowiedzcie mi czy Alex jest w pełni umotywowany by zagrac wielkie zawody na zblizajacych sie Mistrzostwach Swiata
Tomachos
Post Wyświetl pojedynczy post autor: S.Ramos4 » 14 kwie 2006, 17:46
S.Ramos4
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio