Czyli podsumujmy:
1. Nie wrzucam na forum żadnych filmików z twittera (wyjaśniłem dlaczego), natomiast ty je wrzucasz non stop.
2. Zwróciłem ci uwagę że te twoje twity często są wyjęte z kontekstu i nieco rozwalają dyskusję, bo są kontestowane pod to co chcesz tam przeczytać.
3. Odpisałeś mi że... mam odstawić twitera xD
Mistrz odwrócenia kota ogonem. Jak to szło, jak cię złapią za rękę to mów że to nie twoja ręka? xD
A co do twoich zarzekań obśmiewań tezy o 70% - bardzo się cieszę że piszesz to co piszesz, od dawna apelowałem że akuraty ty i twoi koledzy po szalu za dużo płaczecie w tym temacie, więc skoro teraz zarzekasz się że tak nie jest... to liczę że za słowami pójdą czyny i faktycznie tak będzie, co będzie zmianą na forumku na lepsze. Cieszę się ze razem daliśmy radę to osiągnąć
Podsmujmy v2:
1. Nazwysz fanbaze Arsenalu 'rakiem' bo na portalu X wiecznie płaczą o sędziowanie.
2. Na portalu swiatpilki należysz d fanbazy Liverpoolu, która jest tu znana z tego że wiecznie płacze o sędziowanie, a ty stoisz w tym na ich czele.
Czyli tak jakby nazwałeś siebie i swoich forumowych kolegów po szalu 'rakiem' xD
To jesteś po prostu mistrz świata wielu dziedzin