Post Wyświetl pojedynczy post autor: UltraInter » 15 kwie 2006, 17:09

UltraInter
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matizz » 15 kwie 2006, 18:40

Matizz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pikaczu » 15 kwie 2006, 18:50
Mi się bardzo podobaUltraInter pisze:to mój pierwszy więc proszę się nieśmiać![]()
Pikaczu

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Guciu » 15 kwie 2006, 23:21

Guciu
Post Wyświetl pojedynczy post autor: k@li » 16 kwie 2006, 8:34
Bardzo słabo! Nie podobaja mi sie przede wszystkim kolory no i vampire zbędny w tle, zamiast niego mogłeś dać pare fajnych fotek z dobrze ustawionym opacity i z jakas nakladka. Napis także bardzo słaby, to dotyczy obu prac bo jak na moje oko sa identyczne ze zmienionymi kolorami.Matizz pisze:Teraz moje 2 prace
Ty! Weź już odstaw tutka Diamena i popracuj trochę sam... bawisz się Hue\Saturation i wystawiasz pare wersji myśląc, że jaki Ty to kozak nie jesteś, w tym sigu najbardziej (przynajmniej mnie) razi napis, na drugim miejscu soi teksturka, nie powinna być aż tak widoczna a poza tym herb milanu taki hmmm... prosty i raczej nie pasujący do reszty.Guciu pisze:...A ten sig mi sie bardzio nie podoba bo nie widac twarzy zbytnio.Tapis niepotrzebny new sig...oceniajcie
k@li

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Miko77 » 16 kwie 2006, 10:23

Miko77

Post Wyświetl pojedynczy post autor: meecik_mks » 16 kwie 2006, 14:00
Marcelinho - Render jest zaciemny, i troszke źle wycięty... włóż troche więcej roboty w tło, bo jest słabe... kilka brushy i herb... na herb wrzuć jakiś efekt, powiel warstwe , zmneijsz jedna, itp... kombinujMatizz pisze:Teraz moje 2 prace
...A ten sig mi sie bardzio nie podoba bo nie widac twarzy zbytnio.Tapis niepotrzebny new sig...oceniajcie
Do waszej oceny
meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matizz » 16 kwie 2006, 20:50

Matizz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Matizz » 16 kwie 2006, 21:01
Matizz
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marq » 16 kwie 2006, 21:32

Marq

meecik_mks
Post Wyświetl pojedynczy post autor: NY » 16 kwie 2006, 21:51

NY
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Anton » 16 kwie 2006, 23:07