NoName1989
Post Wyświetl pojedynczy post autor: dias » 28 mar 2025, 22:26
dias

Magnum

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 mar 2025, 11:10
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 mar 2025, 11:54
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 mar 2025, 14:40
Dla mnie za chamski faul taktyczny, gdzie nie ma jakiejkolwiek chęci zatrzymania piłki, też powinny być wykluczenia. Przy obecnych karach czerwona, ale idealnym rozwiązaniem była by dla mnie żółta i 5min kary czasowej. To piłka nożna, a nie zapasy.
Napisałem "powinni". W domyśle, że nie ma takich przepisów, ale według mnie powinny być.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 mar 2025, 14:58
Przy obecnych przepisach - niby tak, ale problemem byłoby to, że chamskie wejśćie w nogi w polu karnym byłoby tak samo traktowane jak zwykły faul taktyczny typu ciągniecie za koszulkę na 60 metrze. Oczywiśćie można dyskutować na temat zawieszenia na 3 mecze, ale jakie to ma znaczenie dla drużyny przeciwko której gramy?
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 mar 2025, 15:08
Cóż. Jak chcą się ciągnąć za koszulki, to po prostu wybrali zły sport i moim zdaniem przydała by im się przerwa na przemyślenie
Ma plus tylko w przypadku przeciwników walczących o to samo, dlatego wolałbym wprowadzenie kar czasowych. 5-10min gry w dziesiątkę za faul na tzw pomarańczową kartkę zaboli dużo bardziej.
Mr.Chris

Post Wyświetl pojedynczy post autor: DDK » 29 mar 2025, 15:16
Dla mnie też jest to jedno z najbardziej irytujących zachować i jestem za tym, żeby karać je bardziej.
DDK

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mr.Chris » 29 mar 2025, 16:16
Można przenosić na następny mecz tych drużyn z przedawnieniem po następnym sezonie i wewnątrz tej samej federacji, żeby uniknąć sytuacji, gdzie jedna drużyna awansuje i zagrają ze sobą dopiero po 20 latach lub gdzie pomarańczowa kartka w meczu o pietruszkę w lidze wpłynie na mecz w LM.
Mr.Chris
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 mar 2025, 18:26
Boromir
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Boromir » 29 mar 2025, 20:07
W zasadzie można napisać to samo. Pierwsza połowa - dobra. Druga - gówno. Błędy w obronie nie do zaakceptowania na tym poziomie. Co z tego, że wyglądamy lepiej jak Kotwica czy Warta jak punktów mamy tyle samo?Boromir pisze: ↑15 mar 2025, 8:241 połowa zaskakująco dobra, taka na poziomie górnej połówki tabeli. Druga dużo słabsza, w sam raz na nasze miejsce w tabeli. Głupia pierwsza bramka dla ŁKS, można było tego uniknąć. Potem już zadecydowały umiejętności Młynarczyka. Szkoda tego meczu, trochę jestem rozczarowany. Teraz przerwa, potem trudny wyjazd do Warszawy. Wrócą chłopaki po kontuzjach, może będzie lepiej.
Boromir

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zygmunt-1 » 30 mar 2025, 13:43
Zygmunt-1
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio