Kto w ataku reprezentacji Polski? - Strona 8

Piłka nożna w Polsce: Ekstraklasa, 1 Liga, 2 Liga, Puchar Polski | Zawodnicy i kluby (Legia Warszawa, Lech Poznań, Wisła Kraków, ŁKS Łódź, Widzew Łódź) | Reprezentacja Polski | Polscy Kibice, Oprawa meczowa | Transfery, Wyniki, oraz inne wydarzenia związane z polską piłką nożną.
Awatar użytkownika
Yukasz
Basket fan hooligan
Reputacja: 0
Lokalizacja: Muzeum Ziemi Podlaskiej, ul. Alternatywy 4, Wiórkowo

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Yukasz » 16 kwie 2006, 19:37

cloner pisze:a Ty dalej z tym przypadkiem
pewnie Ci zostalo tak od Twoich narodzin :rotfl3:
:evil: Nie wiesz :?: Nie pisz :!: Chyba za dużo jajek zjadłeś i to niekoniecznie tych zdrowych :pogrzeb:
cloner pisze:ale wybrano Rasiaka, bo byl wtedy najlepszym z mozliwych rozwiazan
Działaczom Tottenhamu gratulujemy pieniędzy wyrzuconych w błoto :roftl3: Kupieniem Rasiaka i po kilku miesiącach sprzedaniem go sami to udwonili. :brawo: ale Ty pewnie zaraz napiszesz że Rasiak zobaczył nad głową aureolę i sam chciał zmienić klub, a może wy jesteście rodziną bo tak go bronisz :badziewie:
cloner pisze:w najblizszej przyszlosci nie bedziemy miec krola strzelcow w silnej lidze europejskiej
Czytając Twoje opinie na temat Rasiaka mam wrażenie jakbyś mówił o zawodniku który to właśnie osiągnął :roll:

Pikaczu
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Pikaczu » 16 kwie 2006, 23:12

Rasiak i Żurawski w ataku reprezentacji Polski... :lol: Żurawski by charował a Rasiak marnował sytuacje i tracił piłki,po co on nam w kadrze?Zagrał tyle meczy i w żadnym się nie sprawdził.W meczu z Anglią miał strzelać bramki,wzrost miał być atutem,a bramkę strzelił o dwie głowy mniejszy Franek :lol: W ataku powinni grać Żurawski i Frankowski,oni są ze sobą zgrani,znają się z czasów gry w Wiśle i na pewno będą tworzyli bardziej zgrany duet napastników niż Rasiak z kimkolwiek :twisted: do tego nie wyobrażam sobie żeby nie zabrać Saganowskiego :? jeśli Rasiak ma jechać to może rozważmy kandydaturę Włodarczyka :roll: na jedno wyjdzie :lol: chociaż Włodarczyk przynajmniej nie przeszkadza w rozgrywaniu akcji...

Awatar użytkownika
Marco Van Basten
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 31

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Marco Van Basten » 16 kwie 2006, 23:33

Pikaczu pisze:jeśli Rasiak ma jechać to może rozważmy kandydaturę Włodarczyka

Uspokój sie. Jeśli mamy ich porównywać to ja już wole gre Rasiaka. I nie mówie tego jako jego wielki fan. Skoro mówisz o Włodarze to może Andrzej Juskowiak pojedzie na mundial ?? Przecież on strzela gole. Tak samo Radosław Gilewicz ;)

Maluszek
Podawacz Piłek
Podawacz Piłek

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Maluszek » 17 kwie 2006, 7:47

Witam jestem tu nowy - Pozdrowienia dla wszytkich forumowiczów .

Wracając do tematu to Rasiaczek zaczął strzelać brameczki :shock: :shock: :shock: ALe najlepszy atak to Żuraw i Franek - ale do Mundialu jeszcze troszeczkę czasu jest

Awatar użytkownika
Zaglebie Sosnowiec
Trampkarz
Trampkarz
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Zaglebie Sosnowiec » 19 kwie 2006, 15:02

Witam.Moim zdaniem w ataku powinni grac Saganowski z Zurawskim,a w rezerwie dac Frankowskiego,Jelenia i do tego kogos z tych napadziorow:
-Rasiaka
-Sosina(mialem nosa,bo kiedys pomyslalem tak troche ze smiechem ze takiemu napadziorowi na Cyprze dac szanse w Reprezentacji :blow: )
-Janczyka
-Piechne
-Zewlakowa
-Niedzielana
-Chalbinskiego
-Wlodarczyka(zart :P -choc moze wtedy reszta bedzie grac na luzie,bo Rasiak i Wlodarczyk dali by spokoj w walce o miejsce w skladzie)

Awatar użytkownika
Gila11
Junior
Junior

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Gila11 » 29 sie 2006, 20:31

Uchi_UfFy pisze:MImo, że nas zrobił w ... , to ja nadal chciałbym aby w kadrze zagrał Olisadebe, oczywiście jak wróci do formy.Nie zapomne jego kocertu w eliminacjach MŚ'02.A na dzień dzisiejszy : Frankowski i Żurawski, czasami wspierani przez : Rasiaka, Niedzielana, Saganowskiego.
Masz racje Olisadebe to co pokazał w El.do Mś w 2001r. to było cos nie bywałego z Norwegami Na Ule wal poprostu był swietnym atakującym Repr.Polski chciałbym go dalej widziec w pierwszej 11 ale bez formy nie da sie nic zrobić. a teraz atak to powinnien byc albo sam Żurawski przypadek 4-5-1 lub Żurawski Smolarek Smolarek lekko cofniety 4-2-1-1.

Generalny
Trampkarz
Trampkarz

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Generalny » 02 wrz 2006, 9:38

Jeleń z Frankiem to dobra para napastników

Awatar użytkownika
Martinho
Internetowy napinacz
Kibicuję: cloner

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Martinho » 02 wrz 2006, 9:41

Generalny pisze:Jeleń !!!
Zaraz spotka cie ten sam los co spotkal usera post wyzej od ciebie. Wspolczuje kibicom Jegielloni tekiego "kolegi"

W ataku repry oczywiscie Zurawski - Rasiak, ewentualnie Rasiak - Saganowski albo Zurawski - Jelen.

Awatar użytkownika
cloner
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 8205
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: cloner » 02 wrz 2006, 12:15

W ataku repry oczywiscie Zurawski - Rasiak, ewentualnie Rasiak - Saganowski
teraz mam dylemat :
czy mnie sie monitor spieprzyl, czy mam juz tak kiepski wzrok :lol2:

Awatar użytkownika
Kluchman
Legenda Futbolu
Legenda Futbolu
Reputacja: 2266
Kontakt:

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Kluchman » 02 wrz 2006, 14:27

Dziś zagrają Żurawski z Frankowskim. Zamiast tego drugiego lepszy byłby Jeleń, ale jak widać Beenhacker nikogo nie skreśla na starcie.

A dlaczego nie chcecie Rasiaka :cry: On jest w tym sezonie w świetnej formie strzeleckiej. Już wolę jego niż "Franka" :P

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda
Reputacja: 16

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 wrz 2006, 14:57

Optymalny napad z tych oczywiscie co sa powołani to Zuraw - Matusiak.
Sorry, ale Franek, to troche kompromitacja dla naszej reprezentacji. Widzieliscie w innej reprezentacji kolesia, ktory ponad pół roku nie strzelil bramki... Szacunek dla neigo, ale najpierw niech troche pogra i załapie forme w Segunda.

Brakuje mi Grzesia, bo mimo, ze jest kompletnym drewnem to jednak w Anglii, przynajmniej w drugiej lidze potrafi strzelac bramki.

Oczywiscie dzisiaj mam andzieje, ze Franek sie przełami i nastrzela kilka bramek, ale to mało prawdopodobne... 8)

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 wrz 2006, 15:21

Messi E2 Ronaldinho pisze:Widzieliscie w innej reprezentacji kolesia, ktory ponad pół roku nie strzelil bramki
Ja widziałem w naszej i nie dość że nie strzelił bramki to jeszcze klubu nie miał, a grał.
Messi E2 Ronaldinho pisze:ale Franek, to troche kompromitacja dla naszej reprezentacji.
Faktycznie 10 bramek w 21 meczach kadry i wielka rola w awansie do MŚ to jest kompromitacja dla reprezentacji. Nawet przez wzglad za wyczyny Frankowskiego nie powinno się używac słowa "kompromitacja". Nie neguje braku formy strzeleckiej Tomka. Beenhakker jednak wie, że drugie zawodnika o takim potencjale strzeleckim i umiejetnosciach snajperskich w Polsce nie znajdzie i stara sie pomoc piłkarzowi w odzyskaniu formy. W przeciwienstwie do Janasa który go kopał mi iż leżacemu należy podac ręke.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 wrz 2006, 15:37

Ja widziałem w naszej i nie dość że nie strzelił bramki to jeszcze klubu nie miał, a grał.
Nie kojarze za bardzo. Chodziło mi bardziej o napastnika, bo wiadomo, obronca moze bramki przez kilka lat nie strzelic... :oops:

Faktycznie 10 bramek w 21 meczach kadry i wielka rola w awansie do MŚ to jest kompromitacja dla reprezentacji. Nawet przez wzglad za wyczyny Frankowskiego nie powinno się używac słowa "kompromitacja".
Czy to, ze zawodnik kiedys strzelil kilka bramek, nawet bardzo waznych to podstawa, aby dawac mu szanse mimo, ze jest kilku duzo lepszych, a przynajmniej o niebo lepszej formie... Dlaczego Kluivert nie dostaje powolan, przeciez kiedys strzelil duzo bardzo waznych bramek, wiec warto na niego stawiac :twisted:

Awatar użytkownika
Babel
Laureat Złotej Piłki
Laureat Złotej Piłki
Reputacja: 242

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Babel » 02 wrz 2006, 15:56

Messi E2 Ronaldinho pisze:Nie kojarze za bardzo.
Rasiak.
Messi E2 Ronaldinho pisze:Czy to, ze zawodnik kiedys strzelil kilka bramek, nawet bardzo waznych to podstawa, aby dawac mu szanse mimo, ze jest kilku duzo lepszych, a przynajmniej o niebo lepszej formie

Widzisz ty nazywasz go "zawodnikiem który kiedyś strzelił kilka bramek", a Beenhakker pewnie uważa go za zawodnika który jeszcze strzeli kilka bramek. Ja jestem takze przedstawicielem tej drugiej opcji. Grac w piłke się nie zapomina. Poza tym wymien mi tych kilku lepszych, bo nie widze. Kto? Niedzielan który forma także nie błyszczy, Saganowski który nie dawno był kontuzjowany i póki co nie ma miejsca w składzie, Piechna który w wieku 30 lat zadebiutował w ekstraklasie czy może wybitni napastnicy z OE. Nie biore pod uwage Rasiaka, który był powołany.
A porównujac sytuacje polskich napastników do napastników holenderskich niestety się skompromitowałeś. Van Basten może sobie pozwolić na odsuniecie kilku zawodników, bo graczy na te pozycje ma kilku swiatowej klasy. My nie ma ich w ogole, dlatego pominiecie Frankowskiego było by wielkim błedem. Nie ma takiego drugiego napastnika w Polsce. Trzeba mu tylko pomóc. Oczywiscie kazdy kredyt zaufania sie kiedyś skończy.

Zaznaczam ze jest to jest tylko moje subiektywne zdanie.

Awatar użytkownika
Jarzinho
Gwiazda
Gwiazda

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Jarzinho » 02 wrz 2006, 17:30

Widzisz ty nazywasz go "zawodnikiem który kiedyś strzelił kilka bramek", a Beenhakker pewnie uważa go za zawodnika który jeszcze strzeli kilka bramek. Ja jestem takze przedstawicielem tej drugiej opcji. Grac w piłke się nie zapomina. Poza tym wymien mi tych kilku lepszych, bo nie widze. Kto? Niedzielan który forma także nie błyszczy, Saganowski który nie dawno był kontuzjowany i póki co nie ma miejsca w składzie, Piechna który w wieku 30 lat zadebiutował w ekstraklasie czy może wybitni napastnicy z OE. Nie biore pod uwage Rasiaka, który był powołany.
Rasiak chyba nie miał okresu 8 czy 9 miesiecy bez strzelonej bramki...
Na jakich podstawoach mozna wnioskowac, ze franek strzeli jeszcze kilka bramek, bo jednak swoje stanowisko trzeba ugruntowac jakimis dowodami. Dla mnie skoro Franek sie nie potrafil wstrzelic w sparingach to dlaczego ma w meczach o punkty.

Ja oczywiscie jak mowilem, zycze, aby strzelil jakas bramke, ale nie mam podstaw, aby stwierzdic, ze sa szanse aby tak sie stało...

ODPOWIEDZ

Wróć do „Polska”