Decydującym elementem tej walki będą dwa półfinały jeden na "San Siro" drugi na "Camp Nou".Po tych spotkaniach będziemy mieli pewną jasność na temat króla strzelców LM.

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 14 kwie 2006, 15:00
-rianDo-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 16 kwie 2006, 12:38
-rianDo- pisze:Ja myślę jednak że to Ronaldo Assis Moreira zdobędzie ten tytuł bo właśnie w meczach o najwyższą stawkę ten zawodnik szczególnie się motywuje i jak na lidera zespołu przystało strzela te ważne bramki
michalszycha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 16 kwie 2006, 12:53
"Chcieć a to wykonać to różnica"michalszycha pisze:a jaki zawodnik sie nie motywowuje na wazne spotkania kazdy chyba chce wypasc jak najlepiej tym bardziej ze graja ze soba najwieksze zespoly Europy
michalszycha pisze:a co do krola strzelcow to chyba Sheva nie odda juz tytulu
-rianDo-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 16 kwie 2006, 13:03
michalszycha

Post Wyświetl pojedynczy post autor: -rianDo- » 16 kwie 2006, 13:12
Ok skoro tak uważasz to podaj przykład bo dla mnie to jest nabijanie..michalszycha pisze: może Sheva nie strzela bramek w waznych spotkaniach to jest rasowy snajper i napewno umie poradzic sobie z presja
-rianDo-

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 16 kwie 2006, 13:27
michalszycha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 kwie 2006, 14:53
O mamo jak to brzmimichalszycha pisze:a co moze nie pamietasz jak w tamty roku strzelil bramke na Nou Camp wyprzedzajac wszystkich obroncow
Nomichalszycha pisze:nie ma szans bo napewno ACM nie da mu pograc tak swobodnie w takiej fazie rozgrywek LM. Nesta i Maldini go zatrzymaja
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Łukasz_ » 16 kwie 2006, 16:05
Dawali rade przez 178 minutNiggaz pisze:Możliwe też, że wraz z Maldinim nie dadzą rady tak jak nie dali rady Nesta z Gattuso w poprzedniej edycji.
Łukasz_
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 16 kwie 2006, 16:44
Zwracam uwagę po raz kolejny, że to tylko i wyłącznie Oleguer się nie spisał w tej akcji.Łukasz[ACM] pisze:Prędzej można powiedzieć że wasza obrona nie mogła zatrzymać Szewy, nawet faulem ( Oleguer )
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 17 kwie 2006, 15:03
dzieki tym statystykom mozna sobie pomyslec ze Gaucio jest lepszym strzelcem bo strzelal az o 11 razy mnie na bramke przeciwnika i strzelil tylko o dwie bramki mniej od Shevy ale trzeba zauwazyc ze Sheva i Gaucio graja na innych pozycjach i maja inne role na boisku. Gaucio jest typowym rozgrywajacym i ma zadanie tak podac zeby napastnik bez wysilku kopna pilke aby ta wpadala w siate. a ze strzelil 7 bramek tylko swadczy ze jest uniwersalnym zawodnikiem i bedzie groznym przeciwnikiem nie tylko o walke o tytul krola ale takze dla ACM o wlake o final. a co do Shevy to wiadomo ze on jest szukany przez pomocnikow. ale tez umie sam poprowadzic akcje i strzelic z kazdej pozycji. a wynik 9 bramek jest tylko rezultatem 26 strzalow jakie oddal podczas tegorocznych rozgrywek LM. jesli utrzyma obecna forme strzelcka to napewno nie oddda krolaNiggaz pisze:Dinho - 17 strzałów -> 7 bramek
Sheva - 28 strzałów -> 9 bramek
michalszycha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Berik » 17 kwie 2006, 15:07
michalszycha pisze:Gaucio jest typowym rozgrywajacym
No pewnie, ze rezultatem strzalowmichalszycha pisze:a wynik 9 bramek jest tylko rezultatem 26 strzalow jakie oddal podczas tegorocznych rozgrywek LM.
Berik

Post Wyświetl pojedynczy post autor: michalszycha » 17 kwie 2006, 15:14
no pewnie ze sa rozgrywajacymi ale Gaucio jest inny wiadac to przynajmnmiej w tym ile oni maja bramek a ile ma Gaucio. nie mowie ze oni nie umieja grac ale Gaucio jest takim rozgrywajacym co nie tylko jest go pelno w lini pomocy ale takze w polu karnym i tym oni sie roznia.berik pisze:To kim jest Xavi, Iniesta?
michalszycha
Post Wyświetl pojedynczy post autor: Mentor » 17 kwie 2006, 17:13
Można też sobie pomyśleć, że strzały Ronaldinho są groźniejsze dla bramkarzy.michalszycha pisze:dzieki tym statystykom mozna sobie pomyslec ze Gaucio jest lepszym strzelcem bo strzelal az o 11 razy mnie na bramke przeciwnika i strzelil tylko o dwie bramki mniej od Shevy
Człowiek wciąż uczy się nowych rzeczymichalszycha pisze:Gaucio jest typowym rozgrywajacym i ma zadanie tak podac zeby napastnik bez wysilku kopna pilke aby ta wpadala w siate.
O ile poprzednią lekcję zrozumiałem to teraz już nie daje rady. To dla mnie za trudnemichalszycha pisze:no pewnie ze sa rozgrywajacymi ale Gaucio jest inny wiadac to przynajmnmiej w tym ile oni maja bramek a ile ma Gaucio. nie mowie ze oni nie umieja grac ale Gaucio jest takim rozgrywajacym co nie tylko jest go pelno w lini pomocy ale takze w polu karnym i tym oni sie roznia.
Mentor

Post Wyświetl pojedynczy post autor: Meczetinio » 25 lis 2006, 20:48
buahahahah dobre (tyczy sie to tylko naszego palika grzesia rasiaka- chociaż strzela duzo bramek)Niggaz pisze:michalszycha
Napastnik to nie tylko taki ziomek, który czeka na piłkę w okolicach pola karnego.
Meczetinio

Post Wyświetl pojedynczy post autor: dzieciol » 25 lis 2006, 20:58
wiesz...zalezy chyba...Niggaz pisze:Ronaldinho Gaucho nie jest rozgrywajacym w Barcelonie. Poważnie. Jest napastnikiem. Napastnik to nie tylko taki ziomek, który czeka na piłkę w okolicach pola karnego.
dzieciol
Technologię dostarcza phpBB® Forum Software © phpBB Limited
Polski pakiet językowy dostarcza phpBB.pl
Zasady ochrony danych osobowych | Regulamin
Administracja, zarządzanie i wsparcie graficzne forum: pawel.studio